Gloria LT Cermei

Anca: „Când vom putea alerga la parametri buni, vom lucra mai eficient și la relațiile de joc”





Lotul celor de la Lunca Teuz Cermei ar putea fi bătut în cuie până la finalul acestei săptămâni. Chiar dacă se mai așteaptă un răspuns final de la Dennis Lazăr (plecat deocamdată în Italia în probe prin intermediul impresarului Cătălin Sărmășan) și numărul juniorilor e suficient, după ce Iova, Mager și Bubuș, toți trei jucători crescuți de Atletico, au ajuns în „alb-roșu”, unde i-au găsit pe Morar (suspect de apendicită), Ianc și Edi Varga, plus localnicii Caia și Boldor. Și la seniori ar mai putea fi perfectate două mutări, doar că recidiva lui Cristian Jurcă (sosit de la Diosig) și opțiunea lui Flavius Cuedan pentru CSM Lugoj le-au dat puțin planurile peste cap șefilor celor de la Cermei.

La prima vedere, Radu Anca pare mulțumit de „materialul” pe care-l are la dispoziție, urmând ca în următoarea lună să croiască o echipă. „Concluziile după acest amical, disputat după 8-9 zile de la rereluarea pregătirilor, nu ar fi prea multe. E bine că am întâlnit un adversar ce ne-a pus probleme, mai bine pregătit, căci vedem pe unde suntem și noi. Cei de la Poli II au aproape o lună de antrenamente în spate, au început mult mai repede decât noi pregătirea. Mai jucăm și sâmbătă, cu Sântana, după care plecăm în cantonament, cu un lot ce-l vom anunța la finalul acelui amical. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar important este să fim sănătoși pentu a ne putea pregăti la capacitate maximă. Când vom putea să alergăm la parametri buni, vom putea lucra mai eficent și la relațiile de joc. În primul rând, trebuie să încadrăm juniorii, căci avem alții trei juniori, față de cei care au jucat majoritatea meciurilor de anul trecut, Petrache, Aldan și Coșa”, a menționat tânărul tehnician al Cermeiul, după testul pierdut cu 3-2 în fața „satelitului” prim divizionarei, ACS Poli Timișoara.
(VEZI aici detalii de la amicalul Cermei – Poli II )

Anca a vorbit și despre ultimele mutări la nivel de lot. „Cu Pașcalău ne-am acoperit la capitolul portari. Ovidiu se va ocupa în special de pregătirea lui Roberto (n.a. Bodea) și a juniorului de la Cermei (n.a. Koromi), dar – totodată – va intra și pe teren când e nevoie de el. Ne pare rău de Jurcă, dar el are niște probleme mai vechi la genunchi, încă din timpul barajului de promovare cu Lipova. O să ținem legătura cu el, dar, dacă e vorba despre o accidentare mai gravă, nu știu dacă o să apelăm la el. Oricum, față de meciul de azi, o să ni se mai alăture doi seniori, Gurban și, sperăm noi, Gligor. La juniori, mai așteptăm răspunsul lui Lazăr peste o săptămână, în timp ce de Țurcanu nu mai știm nimic de câteva zile”, a adăugat fostul mijlocaș al UTA-ei. ( VEZI aici Pașcalău în branșa antrenorilor cu portarii la Cermei )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button