UTA Arad

Live-text: UTA – Șoimii Lipova 4-0, final





La ora 18, pe arena din Sânnicolau Mi, a început amicalul dintre formațiile arădene UTA (Liga 2-a) și Șoimii Lipova (Liga 3-a)

Formații:

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Asani – Tănase – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – Curtuiuș

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Calvin, Pașcu, Tomuț – Piț, Bier, S. Popa, Copil – Vasinc, Trabalka.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Sebastian Pantea, Denis Dista

13 comentarii

    1. La si 30 din cate am auzit… dar pe tv-arad.ro .. nu se incarca… poate la jumate cand incepe.. dar ar trebui sa mearga.. !

      0
      0
  1. Presupunem că ai noștrii sa fie preocupați numai de joc sa fie ATENTI. la provocări. și. lovituri mascate profitând de tensiunea punctelor la UTA . Când ajungi sa fii stăpân pe joc poți să mai slăbești tempoul Îmi aduc aminte la un joc cu FARUL,,căpitanul UTA. care era Brosowschi i-a. zis celui de la Constanța. : D-omle meci nul va ajunge? D-zeu să-l odihnească. !!!

    0
    0
    1. Ba exact ca nu a fost asa!Farul venea dupa 3 infrangeri consecutive(Brasov,Chimia Rm.Valcea, si Steaua si mergea direct spre divizia B,in picaj!
      Sansa lor era sa ciupeasca macar un punct la Arad si aveau urmatorul meci cu Olimpia Satu Mare,virtual retrogradata,unde se bazau pe 2 puncte.(asa se premia victoria,nu cu 3).
      Nu vom sti niciodata!Meciurile cu miza mare,erau decise prin cabinetele secretarilor de partid.Restul,doar „bla,bla”…
      La acea vreme,doar ft putini jucatori stiau despre o trantire,in general cei exponentiali!
      Daca te stii cu istoria,sa iti aduci aminte te rog ca in ultima etapa s-ar fi decis retrogradarea,Chimia Rm.Valcea,cand Liviu Giurgiu si-a scos adversarul direct de pe teren,vomitand,avand nevoie de un singur punct,obtinandu-l cu un 0:0,UTA a retrogradat,cu tribunele pline.
      Un alt episod trantit miseleste,a fost cand prim-secretara la Arad, Elena Pugna,Timisoreana,a decis cine sa execute in ultimele minute,un penalti,pt UTA.
      Penibil!S-a oprit meciul vre-o 15 minute!Pana cand surpriza maxima a fost ca desemnat sa excute,a fost Cheregi,un copil!Normal ca emotiile l-au coplesit si a ratat!
      Abia,dupa niste ani de zile,cand prim secretar a venit Aron,s-a aflat ca Poli terbuia sa ramana in divizia A!Si a ramas,in dauna UTA-ei!
      Actualmente,nu ne mai dicteaza absolut nimeni,daca suntem buni!Doar sa fim atat de buni,incat sa nu ne poata invinge nimeni.Nici pe teren si nici prin spatele lui!
      Hai UTA!

      0
      0
  2. meciul amical bun. UTA a avut momente bune de joc se vede lipsa de mogenitate dar incep sa apara trasee de joc. Mi- au placut Stahl Pruna Asani ( mi se pare achizitia care se vede cel mai mult) Lipova e o echipa care poate avea aspiratii interesante in functie de cum va reusi sa integreze tineri in echipa. Am vazut o echipa care stie jocul si a pus probleme UTA-ei placandu-mi Vasinc ( bun jucator) iar in a doua repriza pustiul care a jucat in stanga (Vasile cred)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button