Fotbal feminin

„Tricolorele” Under 17 se cantonează o săptămână la Chișineu Criș, unde întâlnesc în amical Ungaria





Reprezentativa feminină a României formată din jucătoare născute în anii 2001 și 2002 își stabilesc „cartierul general” în județul nostru pentru o săptămână. Fetele pregătite de Alina Moraru se cantonează la Chișineu Criș vineri, iar luni vor trece granița pentru un amical cu selecționata similară a Ungariei. Revanșa dintre cele două echipe va avea loc pe 24 august (ora 11), pe terenul din Chișineu Criș, aolo unde „tricolorele” vor și face antrenamente zilnice pe toată perioada în care se vor afla în orașul de pe Crișul Alb.

„Îi mulțumim selecționerului echipei mari, Mirel Albon, dar și conducerii AJF pentru că s-au gândit la orașul nostru pentru această acțiune a echipei reprezentative. Astfel, poate vom atrage și fete către fotbal în orașul nostru, mai ales că un prim pas l-am făcut deja cu Diana Gomoi, convocată deja la România Under 15”, a spus Dani Cherecheși, managerul celor de la CS Crișul Chișineu Criș.

„Tricolorele” mici se vor caza la Hotel „Criș”, acțiunea făcând parte din programul de pregătire pentru campania de calificare la Campionatul European 2018. Tinerele fotbaliste fac parte dintr-o grupă alături de Bosnia-Herțegovina, Irlanda și Grecia.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button