UTA Academie

Debut convingător în fața lui Mihalcea: UTA Under 19 – LPS Bihorul Oradea 5-2





Din acest sezon, Liga Elitelor nu este accesibilă numai prin calificarea obținută la capătul unui mini-campionat. Juniorii mari ai UTA-ei au început cu dreptul această competiție. La Sânnicolau Mic, „roș-albii” au condus-o cu 3-0 pe LPS Bihorul Oradea, au tremurat puțin în debutul părții secunde, dar în final au obținut un succes convingător.

În fața lui Adrian Mihalcea și al colegilor săi din stafful primei echipe, Dorin Toma (foto) a fost omul primelor 45 de minute. Mijlocașul ofensiv a reușit „dubla” după un-doi cu Petcuț și apoi cu o „foglia secca” de toată frumusețea din afara careului.  Luca Bodri a înscris și el spectaculos, tot de la distanță și s-a intrat la pauză cu 3-0. La revenirea de la cabine, gazdele s-au precipitat puțin în apărare, permițându-le orădenilor să se apropie la 3-2. Au avut grijă gemenii Toma și Luca Bodri să aducă liniștea cu două goluri lucrate de Gruiescu și Faur.

S-a terminat 5-2 cu o concluzie, în general, pozitivă pentru antrenorii UTA-ei Under 19. „Când câștigi cu 5-2 nu sunt prea multe de spus. Echipa a jucat destul de bine, în special în prima repriză, dar și după o oră de joc. Pe lângă goluri, au fost și alte ocazii, inclusiv o bară a lui Laza. Păcat de sfertul de oră din debutul reprizei secunde, când ne-am pierdut puțin capul. Poate, un adversar și mai bun, ne-ar fi taxat și mai rău, nu mai avem voie să facem astfel de cadouri pe viitor, mai ales că ne așteaptă, în opinia noastră, derby-ul seriei. Jucăm la CFR Cluj, echipa cu care – probabil – ne vom bate până la final pentru calificare și trebuie să fim responsabili și concentrați sută la sută. Ne mai bucurăm și pentru realizările lui Dorin Toma, un fotbalist foarte bun, care a fost văzut la treabă și de Adrian Mihalcea”, ne-a mărturisit Costel Bogoșel, antrenor al juniorilor utiști, alături de Mihai Petcuț, Adi Ungur și Sandu Țamboi.

Mureșan (80 Creța) – Savin, Sabău, Onuțan, Frai (64 Laza) – Lezeu (62 Obrad) – Gruiescu, T. Bodri, D. Toma (46 Faur), L. Bodri – R. Petcuț a fost echipa aliniată de UTA Under 19 în fața celor de la LPS Bihorul. Celelalte adversare ale arădenilor în seria a 13-a sunt CFR Cluj, LPS Sebeș, Unirea Alba Iulia și Luceafărul Oradea.









Un comentariu

  1. Nu stiu cine scrie articolele astea, dar Luca Bodri a dat primu gol nu Toma Bodri si nu a intrat la pauza, a fost titular, iar in a doua repriza a dat un gol Luca si unul Toma Bodri, mai multa atentie va rog

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button