Fotbal judetean

Dulhaz, taxat de foștii colegi: Unirea Sântana – Victoria Nădlac 6-1





Echipa lui Dinu Donca este singura ce ține ritmul Crișului după două runde. În ciuda adversarului incomod, „roș-negrii” nu au avut probleme în a-și apropia și primul succes stagional pe teren propriu. Ba chiar și-au făcut și golaveraj

Gazdele i-au luat tare pe „vameși” și au deschis scorul repede. În minutul 4, Josan a recuperat un balon, l-a deschis pe Ginghină, acesta a centrat în centrul careului și Stanciu și-a învins fostul coleg, pe Ionel Dulhaz. Capătă a avut șansa golului doi destul de repede, dar șutul său din întoarcere a trecut peste. Vizitatorii au avut și ei câteva încercări de la distanță, dar fără a pune cu adevărat în pericol buturile adverse. Totuși, pe finalul reprizei, Gyebnar a avut o bună șansă de egalare, dar a finalizat în bară.

Sântana a priceput avertismentul și în debutul părții secunde și-a ușurat misiunea la prima acțiune reprizei secunde. Toader a centrat perfect de pe dreapta, iar Ginghină a reluat cu latul, sub transversală, din careul mic. A fost reușita ce a deschis și mai mult defensiva vizitatorilor, ce a clacat din nou. Golgheterul Capătă și-a făcut și el datoria după pasa lui Avrămuțiu, care apoi a marcat și el, din careu după o fază personală, pentru 4-0. Același mijlocaș venit de la Curtici a obținut penalty-ul din care Peia a înscris pentru 5-0. Mingea a ajuns pe var și în celălalt careu, după ce Pleșca l-a faultat pe Puie, care a și înscris pentru 5-1. Showul gazdelor nu s-a încheiat aici, căci Ginghină a profitat de pasa perfectă, pe culoar, a lui Pasăre și l-a învins pentru a șasea oară pe Ionel Dulhaz, ieșit serios șifonat după duelul cu foștii coechipieri.

Perfecționist din fire, Dinu Donca nu a uitat jocul ceva mai slab al echipei sale din prima parte. „Dăm gol repede, dar apoi, din nu știu ce motiv, ne oprim și îi dăm posibilitatea adversarului să joace și să ne pună probleme. Au avut o bară la 1-0 înainte de pauză, nu era tocmai plăcut dacă ne egalau. Apoi, după golul de 2-0 reușit chiar la reluarea reprizei secunde, adversarii au căzut psihic și fizic și am profitat din plin. Am marcat de încă 5 ori, ceea ce mă bucură, dar aș vrea să jucăm cu atitudinea din ultimele 35-40 de minute pe tot parcursul meciului. Una peste alta, o prestație pozitivă, împotriva unei echipe incomode, ce va pune probleme în acest campionat. Pe de altă parte, avem și inima strânsă și pentru Ionel Dulhaz, care rămâne prietenul nostru, dar fotbalul e fotbal și el știe bine asta”, a menționat tehnicianul „unirist”.

Formații:

Sântana: Csurka – Toader, Pleșca, Peia, Istin – Mateiu (63 Bodea), Avrămuțiu, Josan (69 Marc) – Al. Ginghină, Capătă (73 Pasăre), Stanciu (56 Martin).

Nădlac: Dulhaz – Taloș, Luculescu, A. Moț (73 Sinkovitz), V. Gabor – Gyebnar, Aldea, Coriteac – P. Mocriș (60 Grasa), Puie, R. Lakatos (64 Nagy).

Arbitri: Sorin Saladea – Paul Ardelean, Andrei Pantea. Observatori: Romulus Tănăsescu, Eugen Roșu.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button