UTA Arad

Mihalcea: „Am arătat foarte rău, fără dorință se anulează orice avantaj numeric. Singurii repetenți am fost noi!”





Etapa a 5-a a Ligii a 2-a la fotbal a venit la pachet cu prima înfrângere stagională pentru UTA. La Sibiu, Hermannstadt a profitat de bulevardele din defensiva arădeană și, chiar dacă avea să joace aproape o oră cu un om în minus după eliminarea lui Pîrvulescu, nu a avut probleme în a trece de un adversar apatic, fără idee de joc, orizont…

La final, Adrian Mihalcea era dezarmat în fața ziariștilor sibieni. „Sunt foarte dezamăgit de evoluția noastră în ansamblu, una modestă. Am jucat fără nerv, am fost timorați, nu ne-a ieșit nimic. Degeaba am jucat 11 contra 10, căci fără dorință se anulează orice avantaj numeric. Practic, am fost noi în inferiorate cu mulți jucători sub nivelul jocului. Felicit gazdele, au avut o dăruire incredibilă, așa trebuie să arate o echipă ce-și dorește să promoveze. Noi, momentan, nu avem decât nume sau astăzi asta am demonstrat. Nume și galerie, într-adevăr. În rest, am rămas datori. Părem ca o echipă formată din unsprezece pioni, fără determinare, luciditate, care se bate la jumătatea clasamentului”, a precizat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Întrebat dacă a fost surprins de mutările lui Pelici cu Boboc și Neagu în primul „unsprezece” al celor de la Hermannstadt, Mihalcea a adăugat: „Știam că Boboc poate să intre în orice moment, căci anul trecut a jucat destul de bine la Mioveni, iar Neagu nu a evoluat până acum doar din cauza problemelor legislative. Dar, repet, m-a surprins neplăcut echipa noastră. Altfel, știam stilul, dăruirea celor de la Sibiu. Și arbitrajul a fost bun, singurii repetenți am fost noi”.

 









20 comentarii

  1. Nu mă nemulțumește rezultatul pe cât mă nemulțumește jocul prestat și atitudinea din teren. Este inadmisibil să joci aproape tot meciul in superioritate numerică și să pierzi la modul in care am făcut-o noi azi. Nu-i nimic pierdut, abia a inceput campionatul, dar meciul de azi este un mare semnal de alarmă…conducerea trebuie să facă rapid o analiză și să ia măsuri…altfel, la anul, ne găsim tot in liga a doua.

    0
    0
  2. Pelea .ulii !!!!!! Nu aveti nici o sansa la promovare !!!!!!!!!! Cu tot cu batranii astia noi achizitionati pe prag de incheiere de cariera in cel mai cel mai bun caz dupa o lupta seculara ve-ti ajunge din nou la BARAJ si Stadion tot nu ve-ti avea. Bunicu a jucat la UTA, tata a fost Utist si eu sunt Utist pana mor dar va rog nu ne mai amagiti ca de 2 ani devin tot mai nervos si suparat. Am fost si la 2 meciuri ale voastre anul asta si voi mai merge chiar daca in Liga 2 ve-ti ramane !!!

    0
    0
  3. Asta e..bine că recunoști..de fapt nici nu putem da vina acum nici pe teren, nici pe arbitrii, nici pe pula lu dumnezo, am fost slabi azi! Încă nu e nimic pierdut, suporterii adevărați va susțin în continuare, dar să vedem că va implicați mai mult și va sacrificați pt echipa și siglă care o purtați pe piept care a făcut onoare orașului și chiar țării! Legat de acest aspect, trebuie sa fac o remarca, și anume la golul 2 manea chiar a ferit adversarul sa nu facă fault, asta pt mine a însemnat că s-a gândit la el mai mult decât la echipa, că sa nu fie suspendat etapele viitoare și să nu piardă locul in echipa! Macar daca nu se ferea așa că o balerina, și își păstra poziția de alergare și îl jena pe sibian poate îl dezechilibra și nu mai putea sa își regleze șutul sibianul..este un joc de echipa, și dacă trebuie te sacrifici domnule Manea, mai ales că ești localnic așteptăm să fii loial și să nu te gândești doar la tine! Oricum vorba lui branescu mai prinzi echipa când o zbura porcul

    0
    0
  4. Mihalcea baga in mijlocul saptaminii amicale cu echipe de judet ,echipa inca se cauta ,multe mingi pierdute ,pase la adversar ,suturi dela distanta dezamagitoare pt.niste fotbalisti profesionisti ,se pling ca e greu afara cu ei dela UTA ! Scoate untul din ei si ai sa vezi rezultate …fara amicale nu faci nimic ,echipa nu e omogenă se vede clar …speram in prima victorie la Siria .

    0
    0
  5. 2 egaluri si o infrangere….cum nu se pot da afara toti jucatorii…ve ar fi sa l dati afara pe Mihalcea?…exact cum ati facut cu Nagy, si adus antrenor adevarat…asta e…a avut sansa lui…pleaca Mihalcea

    0
    0
  6. Reculul fotbalului românesc e fara sa exageram reculul fotbalului din Vest .Timișoara oraș de forță nici ei nu știu ce caută în A ,Aradul iată cu probleme ,Oradea a stins lumina doar Clujul mai tine steagul sus prin CFR Nici baza materială nu ține loc de talent Ungaria are infrastructura. sî. ia bătaie. de la Feroe. ! Calea tot asta e să-ți. crești. proprii jucători mai buni mai. rai dar cu spirit de sacrificiu.Ce. aduci ,bine cântărit și din timp.Ma uit cu drag și interes la UTA 19 și UTA 17 La ei să așteptăm viitoarele succese ale. UTA !! Restul e durere de cap !!

    0
    0
  7. Iar,,, n-am avut atitudine,,,,?? Mihalcea,tu de tactica ai auzit???? Acolo ai tu probleme,trebuie sa mai înveți!!! Sau ca jucătorii n-au atitudine tu n-ai nici o vina???

    0
    0
  8. Domnule Mihalcea, asteptam mai mult de la dvs.
    Din pacate sunteti un mediocru la acest nivel si cu pretentii de promovare.
    Locul dvs.este pe la Slobozia,Calarasi,Fetesti, cel mult Bragadiru,fara nici un fel de repros sau suparare.Atat puteti,asa pregatire aveti,mai mult nu se poate cere de la dvs.in momentul de fata.
    Personal va doresc o evolutie cat mai fulminanta dar sa nu faceti experimente pe seama Campioanei provinciei -UTA castigatoare a 6 campionate nationale si a 2 Cupe ale Romaniei.
    UTA este o basca prea mare pentru nivelul dvs,de antrenor!

    0
    0
  9. SA VA FIE RUSINE TUTUROR CELOR CARE SCRIETI CONTRA ECHIPEI!
    FITI CU UTA PANA LA CAPAT! PENTRU VOI CONTEAZA ORICE, NUMAI UTA NU!
    Nu dati nicidata inapoi!
    Suporterii aia frumosi sunt singurii care ard pentru UTA!
    Unii isi dau sangele pentru echipa, altii doar frustrarile si rautatile…. Sunteti mici, bai, toti care nu pricepeti fotbalul ca fiind si altfel decat un joc!
    Trebe omogenitate, relatii de joc…., rabdare, ]ncredere….e doar un meci pierdut!
    Generatia de aur a UTA-ei nu a pierdut nici un meci????
    Va provoc la o silentio stampa pana la fianalul turului si apoi sa ne dam cu parerea, dar obiectiv!
    FORZA UTA!
    Baieti, suntem alaturi de voi, chiar daca acuma nu e foarte ok!

    0
    0
    1. Daca scrii ca echipa a jucat foarte prost inseamna ca scrii contra echipei sau ca esti conectat la realitate?

      0
      0
  10. Va bateti joc de aradeni ! Nu sunteti constienti la ce echipa jucati ? In fond asta e valoarea … sau nepasarea !

    0
    0
  11. Asta este ce sa ii faci , mergem mai departe, dar se vede ca jocul echipei scartaie , mai ales pe faza de atac si la mijloc. Trebuie adusi neaparat 2-3 transferuri bune pt. a rezolva problemele pt. ca trece timpul si nu este bine. Sa fie bine pe viitor, incepand meciul acasa cu Balotestiul . HAi UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  12. O peoblema grava a echipei este jocul fffff static al echipei. Am vazut-o de la fata locului, nu alerga nimeni la un moment dat. Ciuca a gresit foarte multe pase simple. Atacul lipsa. E groasa treaba. Eu zic ca suntem mai slabi ca joc ca si anul trecut

    0
    0
  13. Păcat de Roly Nagy! A dus echipa până in Liga a 2-a, a trăit la maximum meci de meci, a făcut un meci extraordinar cu Pandurii ( care era pe val la acel moment ) in Cupa României, spectacol alâturi de jucatori la barajul cu Călărașiul …A promovat tineri jucatori de exceptie, a stiut sa suplineasca golurile lasate …A format o echipa bazata pe tinerii Aradului și am fost tot in vârf, icu toate lipsurile financiare la acea vreme, iar astazi? Astăzi un neverosimil loc 9, dupa ce clubul are o stabilitate financiara pe care nici in Liga 1 nu o gasesti!!!
    MULTUMIM NAGY! FORTZA UTA!

    0
    0
  14. Problema nu e antrenorul, care oricum e slab,la fel ca și ceilalți care au fost pana acum!!! Și Role și rosu și Mihalcea au un nivel de maxim locul 7-8 în liga 2!!! Poate ca ei pot progresa în viitor, dar în momentul asta pur și simplu nu pot mai mult,din toate petele de vedere( tactic,mental,etc). Problema o are conducerea care nu își da seama după 2 baraje ca a promova e alt nivel și pt asta ai nevoie de un antrenor care sa știe sa facă asta,ca nu e chiar ușor!!! Tu ai adus jucători buni dar nu ai un antrenor de nivelul lor!!! Adică ți-ai luat Ferrari și îl dai la un începător sa îl conducă!!!! Alo, conducerea,ca sa conduci Ferrari ai nevoie de cursuri speciale!!!! Ca altfel iar e prea tirziu!!!!

    0
    0
  15. Dragul meu Andrei echipa noastra Uta nu e Ferrari, este un Logan. Asa ca nu ne trebuie un pilot la Hamilton

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button