Cluburi polivalente

CSM Arad are echipă de tenis de masă şi în Divizia B





Secţia de tenis de masă a CSM Arad propune trei echipe în viitorul sezon intern. După echipa mare a fetelor din Superliga Naţională şi băieţii în Divizia A, o altă generaţie a reuşit calificarea în eșalonul trei feminin, respectiv Divizia B. În componenţa Adela Strună, Alexandra Schreiber şi Andreea Neamţu, arădencele au obţinut la turneul de calificare în „B”, de la Câmpulung Muscel, patru victorii şi o înfrângere. CSM-ul s-a impus cu 5-0 în faţa echipelor din Vatra Dornei şi Râmnicu Sărat, 5-2 cu Târgu Mureş, 5-3 cu Dumbrăviţa II şi a cedat cu 0-5 în faţa celor de la CSA Steaua. S-au calificat primele trei echipe, adică în ordine: CSA Steaua, CSM Arad şi Dumbrăviţa II.

În Divizia B sunt opt echipe, iar primul turneu e programat la Bistriţa, în perioada 2-5 septembrie, odată cu turneul băieţilor, din Divizia A. La băieţi, în liga secundă sunt două serii a câte opt echipe. Fetele din Superligă încep sezonul în 5-8 octombrie, cu primul turneu, la Buzău.

În altă ordine de idei, secţia de tenis de masă a CSM Arad începe selecţia pentru copii cu vârste între 5 şi 9 ani. Cei interesaţi sunt aşteptaţi zilnic, de la ora 17:30, la sala de pe strada Mihai Eminescu, nr.28.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button