Gloria LT Cermei

Cermeiul vrea să-și prelungească seria bună în Oltenia: „Prin prisma dorinței de afirmare a jucătorilor, sateliții sunt mereu periculoși, dar avem și noi motivație”





Cele două rezultate pozitive din debutul campionatului îi plasează pe cei de la Lunca Teuz Cermei pe locul 2, în spatele „integralistei” Șirineasa. Sâmbătă, „alb-roșii” dau piept chiar cu cealaltă formație ce completează podiumul, Craiova II, formată din fotbaliști tineri și foarte tineri, care bat la porțile prim divizionarei pregătite de Devis Mangia.

Unul dintre acești jucători este și arădeanul Angelo Iuga, care s-a întors în Oltenia după anul de împrumut la Național Sebiș. În tricoul formației de pe Crișul Alb a bifat doar victorii (2-1 și 4-0) în fața Cermeiului și asta își dorește și pentru această etapă. „Mă bucură reîntâlnirea cu o formație arădeană, dar și cu prietenul meu din copilărie, Sergiu Aldan. Nu m-am mai văzut cu el de aproape două luni, de când am revenit la Craiova, sper să ne vedem pe gazon sâmbătă. Din câte am observat, Cermeiul a  început bine sezonul, se vede anul în plus în Liga 3-a și la ei, dar dorința noastră de afirmare și, implicit, de a câștiga e mare. Echipa e formată exclusiv din juniori, care nu pierd nicio o ocazie de a demonstra ceea ce pot pentru a atrage atenția antrenorului de la prima echipă asupra lor. Sperăm să continuăm evoluțiile bune din aceste prime două etape și sâmbătă și să câștigăm”, a spus Iuga, care a și marcat un prim gol în prezenta stagiune, în prima etapă, în victoria cu 2-0 cu CNP Timișoara.

De cealalată parte, Radu Anca susține că nu a existat euforie după victoria clară din derby-ul cu Lipova și asta pentru că: „În afară de trei puncte, nu am realizat încă nimic. Rezultatul a fost bun, dar dacă nu-l legăm cu altele nici nu va mai conta când tragem linia. Important este să rămânem concentrați și să prelungim această serie pozitivă cât mai mult timp posibil. La Craiova, e important să nu luăm gol, să nu pierdem, iar dacă ni se va ivi oportunitatea vrem să venim cu toate punctele. Suntem conștienți că ne va aștepta un meci greu și asta pentru că, prin prisma dorinței de afirmare a jucătorilor, sateliții sunt mereu periculoși. Dar, avem și noi motivație, ne deplasăm în preziua jocului la Craiova, deci avem toate condițiile pentru un joc și un rezultat bun”, a afirmat Radu Anca, despre partida de sâmbătă (ora 17), de pe terenul „Extensiv” din Bănie. Ianc are niște probleme medicale, dar se speră în recuperarea sa, în timp ce Darius Buia e anunțat titular pentru a doua etapă consecutivă: „Calitate are, dar se vede că nu a mai jucat demult meciuri oficiale. E și puțin în spate cu pregătirea, dar în două-trei săptămâni îl punem sută la sută pe picioare”, a adăugat fostul mijlocaș utist.

Formații probabile:

Craiova II: Popescu – Borța, Ion, Hreniuc, Trocan – Iuga, Enache, Buzan – Bărbuț, Popescu, Petre.

Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Nistor, Suslak – Mager, N. Varga, Ianc, Diarra – Buia, Sulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button