Fotbal judetean

„Vladi”, decimată după eșecul de la Sântana: „Roș-albaștrii” au totalizat 11 etape de suspendare!





Glogovăț s-a împiedicat la Sântana în cadrul rundei cu numărul trei, dar, conform „oficialilor”, au și primit un brânci serios și din partea arbitrului Dorinel Herțeg. Acesta din urmă a dictat nu mai puțin de patru eliminări în tabăra lui „Vladi”, ce s-au transformat în etape de suspendare și amenzi la Comisia de Disciplină a AJF! Arad, condusă de juristul Ovidiu Ispas.

Cel mai mult va sta departe de gazon Claudiu Borteș și asta pentru că l-a scuipat pe „centralul” partidei după ce a fost eliminat de pe teren. Mijlocașul de bandă, folosit atacant de antrenorul Călin Dehelean, ca privi de pe margine următoarele șase partide ale echipei sale și va achita o amendă de 700 de lei. Apoi, eliminat pentru două „galbene” la mijlocul primei reprize, căpitanul Renato Ardelean va ispăși două runde de suspendare, iar colegul său, Emanuel Pantea, trimis și el mai repede la cabine, doar una. În fine, protestele îl trimit în tribune pentru partidele echipei sale cu Socodor și Crișul și pe tehnicianul Dehelean. Ultimele trei sancțiuni vin la pachet cu alți 820 de lei amendă.

Un semn că Herțeg nu a condus tocmai „șnur” partida de la Sântana ar putea veni și de la delegările weekendului în primul eșalon județean, pe care nu se regăsește și numele „centralului” cu pricina.

Tot Comisia de Discipină a AJF-ului l-a suspendat două runde și pe șimăndanul Robert Balogh, cel care a avut o intrare dură, cu talpa în figură, la portarul Mailatului, Mihai Lazea.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button