Fotbal juniori

Arădenii – peste timișoreni la Under 14, chiar pe Bega





Competiția organizată de Federația Română de Fotbal pentru selecționatele județene Under 14 și-a desfășurat în acest weekend etapa cu numărul doi. Cu această ocazie, reprezentativa Aradului s-a deplasat în județul vecin, acolo unde a dat piept cu selecționata similară a AJF Timiș.

La finalul celor trei reprize a câte 30 de minute, arădenii au avut 4-2 pe tabelă, grație reușitelor semnate de Vulturar – 2, Ursu și Mihai. selecționați de către Cristian Sculici, Flavius Moisă, Adrian Sas și Vasile Sin au început partida în formula: Țirian – Sarkozy, Petruț, Clipotă, Adamcsik – Rotar, Ciolpan, Borhan, Varga – Ursu și Catanzariti, în celelalte reprize mai apărând pe teren Țica – Boiț, Pele, Vulturar, Mihai și Ciubăncan.

„Suntem acolo unde trebuie să fim și unde ne-am propus după aceste două etape, obținând două victorii. Acest lucru demonstrează faptul că acești copii selecționați au calitate și că AJF Arad se preocupă să-i pună într-o echipă ce, iată, are și rezultate. Această competiție regională e foarte utilă pentru acești copii, pe care îi scoatem din ciclul lor săptămânal de jocuri din campionatele normale și îi punem să joace contra celor mai buni adversari din alte județe, cu selecționate și acest lucru trebuie și cu siguranță și reușeșește să îi întărească. Jucând și mai ales învingând pe cei mai buni vezi unde ești și îți dă un alt moral în pregătirea de la echipa de club. Ne ocupăm de viitorul Aradului fotbalistic, avem pregătit deja un proiect european pentru aceste selecționate, urmeaza să vedem când îl accesăm. Probabil, la anul îi și dăm drumul. De viitorul nostru fotbalistic trebuie să se ocupe cei care au făcut parte din trecutul fotbalistic și au făcut-o bine. Depunem toate aceste eforturi pentru copii și juniori, văzând și ce se întâmplă la nivel de seniori în Arad. Din păcate, vedem situația de la UTA și cred că, pe undeva, e și vina noastră că nu am făcut mai mult pentru a asigura generații de jucători. Asta facem acum, vrem să ne asigurăm că echipele de seniori din Arad vor avea parte de generații bune de fotbaliști, crescuți și prin proiectele noastre”, ne-a declarat Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, prezent și el pe Bega alături de „crema” fotbaliștilor arădeni Under 14.

Duminica viitoare, arădenii îi gzăduiesc pe hunedoreni, meciul urmând să aibă loc pe sinteticul „Șega”, începând cu ora 13. Vă reamintim că în runda inaugurală, Selecționata Under 14 a Aradului a dispus cu 7-1 de formația similară din Caraș-Severin.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button