Gloria LT Cermei

Cermeiul și-a păstrat cadența cu un succes amical la Păuliș, Buia – decisiv pentru divizionara a treia





Având parte de etapă liberă în Liga 3-a, Lunca Teuz Cermei a întâlnit-o, în Podgorie, pe prim divizionara județeană ce stă în acest weekend. Păulișul l-a avut pe bancă pe noul antrenor, Dinu Maghici, care a și schimbat sistemul de joc, dar și-a și asigurat serviciile unui portar de rezervă, ex. pandurul Andrei Speriatul.

Gazdele au fost mai bune până la pauză, când au și condus cu 2-1, după dubla lui D. Popa, în timp ce pentru „alb-roșii” a punctat Sulea, din penalty. Rezultatul a fost întors în repriza a doua, când un alt jucător, Darius Buia, a reușit să înscrie de două ori. Ultimul gol a venit în minutul 90, dintr-o lovitură liberă executată impecabil de la 20 de metri.

Norbert Varga încă se menajează după problema musculară și a îndeplinit rolul antrenorui în absența lui Radu Anca, plecat din localitate pe motive personale. „A fost un antrenament bun cu joc, în fața unei echipe ce ne-a pus destule probleme, pe un teren destul de bun. Experiența seuperioară și pregătirea fizică mai bună a contat în final, însă nu rezultatul e important, ci faptul că ne-am păstrat cadența în acest weekend fără joc oficial. Vrem neapărat să ne luăm revanșa față de cei de la Becicherec, care ne-au învins campionatul trecut pentru trei puncte importante”, a menționat Alex Nistor, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai Cermeiului.

De partea cealaltă, Dinu Maghici a fost pentru prima oară la „butoane”, fără a avea – însă – prea multe soluții pe bancă. Ambruș, Albulescu și Gugeanu au acuzat probleme medicale, iar Bruț dorește să se concentreze pe studiile de la Timișoara. „Mi-am făcut o primă impresie despre formula de echipă, așa cum o văd eu în momentul de față și, per ansamblu, aceasta a fost una pozitivă. Sigur, mai avem mult de muncă, dar mă bucur că am cu ce. am găsit destui jucători interesanți, destul de tineri la Păuliș și putem progresa de la etapă la etapă. Mă bazez pe toți fotbaliștii din lot, le dau încredere, sper să facem o treabă bună împreună. Ce am sesizat, deocamdată, este că echipa își pierde puțin concentrarea pe final. Am luat și azi gol la ultima fază, dar la fel s-a întâmplat și cu Mailat sau Zăbrani. Trebuie să remedie neapărat acest aspect” , a menționat noul antrenor al Păulișanei.

Formații:

Păuliș: Brutyo – Orza, D. Crișan, Suciu, Morariu – Itu, G. Pop, Asandului – Grigorean, D. Popa, D. Calancea. Au mai jucat: Iercan, Șt. Calancea, Vesa.

Cermei: Pașcalău – Rogojanu, Taylor, Nistor, Suslak – Mager, Buia, Ianc, Aldan – V. Brândușe, Sulea. Au mai jucat: Bondor, Bubuș, Țop, Morar, Diarra, Cotoc.

 

Arbitru: Loredan Bogdan









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button