National SebisUTA Arad

Sebiș și UTA sunt de zece (puncte) înaintea duelului arădean de Cupă! Cine rămâne să reprezinte județul în 16-imi?





Decizia Comisiei de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal o trimite pe UTA la Sebiș și nu la Pâncota, acolo unde lipovanii învingeau Naționalul în turul trei al Cupei României. Au făcut-o, însă, fără juniori, așa că echipa ce va reprezenta județul Arad mai departe în competiția denumită sugestiv KO se va decide mâine, începând cu ora 14,30.

Interesant este că ambele echipe ajung la acest meci cu 10 puncte acumulate în clasament, cu diferența că Sebișul a strâns „zestrea” în șase partide la nivelul eșalonului trei, iar „Bătrâna Doamnă” în zece apariții, în Liga 2-a. Fără îndoială, echipa emblemă a județului Arad nu traversează cel mai bun moment, acumulând și 360 de minute oficiale fără gol marcat. Bineînțeles, „roș-albii” caută prilejul să se deblocheze începând de mâine, mai ales că în campionat se apropie și marele derby cu Poli. Poate, din punct de vedere mental a fost încărcătură mai mare, după toate schimbările și rezultatele de până acum. Sper ca meciul cu Sebișul să fie prilejul să ne refacem moralul și să obținem un rezultat bun. I-am văzut sezonul trecut, au fost schimbări și la ei, dar știu că Săulescu și Petculescu sunt jucătorii cu profil ofensiv care pot pune în dificultate apărarea noastră. Dar cred că jucătorii noștri au valoare superioară și o vor demonstra. Din punct de vedere al accidentărilor, au fost unele probleme, dar nu au fost foarte grave, iar cei accidentați încep să își revină”, a spus tânărul antrenor al UTA-ei, care, din diverse motive nu va conta pe Strătilă, Tănase, Prună, Grahovac, Ciucă, Iuga, Filaret, Miculescu și Isac.

Sebișenii o simt pe UTA vulnerabilă și ar dori să profite și ei pentru un loc în turul cinci al Cupei. „Meciurile din această competiție au un specific aparte, iar dacă se mai dispută și între două formații din același județ, valorile se nivelează și mai mult. Sper că în sus, în sensul de a ne ridica noi la nivelul adversarului, unul foarte bun, cu destui jucători care pot evolua fără probleme și în Liga 1, dar aflat într-un moment mai dificil. Fiindcă sunt convins că ambele echipe vor dori la fel de mult să câștige, cred că va fi un meci aprig, dar, în același timp, sper, și spectaculos. Sunt sigur că va veni multă lume la meci și suntem datori și unii și alții să facem o propagandă bună fotbalului. Concluzionând, sperăm să fim buturuga mică ce răstoarnă carul mare”, a precizat și Alin Chița, de altfel fost jucător al „Bătrânei Doamne” între 2007 și 2009. Poștoarcă și Emil Dică au acuzat răceli în weekend, dar ar trebui să fie apți la ora partidei.

De la bun început trebuie spus că ambele echipe sunt obligate să alinieze în teren cel puțin trei fotbaliști Under 21. Sebișenii, pe lângă cei șase fotbaliști Under 19 din lot, îi mai are eligibili ca și juniori pe Basic, Susan, Sz. Vereș și Livan. Totodată, câștigătoarea acestui duel va fi premiată cu 3000 de euro de FRF, iar învinsa, cu 1000 de euro.

Formații probabile:

Național Sebiș: Poiană – Pintea, Bârsănel, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș – Săulescu, Petculescu, E. Dică, Susan – Enciu.

UTA: Barna – Adili, Manea, Scutaru, Dinculescu – Jorza, Polgar – Buleică, Toma, Hlistei  – Florea.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Daniel Lar, Răzvan Soporan (ambii din Baia Mare).

Observatori FRF: Vasile Rad (Arad), Ioan Mureșan (Timișoara).

 









14 comentarii

  1. Dacă UTA ii obișnuia pe sebiseni cu 5–1 la antrenamentele de miercuri taceau. acum ! Așa deocamdată. tacem noi! În alte epoci UTA mai avea probleme cu VAGONUL și mai puțin cu Strungul ! Așteptăm cu interes părerile celor care vor viziona partida. ,multumindu-le anticipat. !!

    0
    0
    1. Ehhhei nea Ionescule…Aveti dreptate!Pe vremuri toata suflarea fotbalistica aradeana asista la derby-urile locale dintre UTA si Rapid Arad(Vagonul).Stadionul a carui oseminte se afla sub Kauflandul din Banu Maracine,ar avea multe amintiri de spus.
      Dinspre oras se putea trece doar peste 2 poduri,spre stadion,peste canalul Muresel!Erau orgolii multe!Stadionul defunct,ingropat de catre edilul sef actual se umplea la fiecare cursa de Dirt-Track!
      Dar aerul de meci intre Rapid Arad si UTA,nu se egaleaza!
      Ce timpuri….
      PS:pe atunci exista si Crisana Sebis,cu pretentii mari prin divizia C/ D.Erau rai de tot!
      La Sebis nu se castiga,ca si la alte echipe gen Aurul Brad,Minerul Certej,Minerul Cavnic,etc….
      Fotbalul romanesc a regresat,deodata cu demolarea industriei.Fiecare fabrica avea echipa!
      In veci!

      0
      0
  2. Hai National Sebis / astept ca reprezentanta judetului in cuoa sa fie NATIONAL SEBIS/
    Lumea trebuie sa fie cu sebisul pentru ai sustine /
    Hai sebis

    0
    0
  3. un meci al adevarului ,siminic,birsanel,saulescu,enciu,au ocazia sa demostreze ca merita sa joace la u t a in viitorul apropiat ca de valoarea nu duc lipsa.dar acest chita nu prea stie sa-i mobilizeze.

    0
    0
  4. „Sabis-ul” se pregateste de sarbatoare!De parca ar veni Barcelona la ei!Plin de fluturasi,vopsit,varuit,ca si David contra Goliath!Ambitiile lor sunt de a arata ca anumiti jucatori,nu au fost in vederile UTA-ei!Dar problema este ca nici UTA nu le-a imprumutat jucatori…
    Atentie mare Todea@co!Va vor rupe picioarele!Pt ei inseamna totul ori nimic!
    Nu cumva sa se inmulteasca infirmeria!Nu rezolvam nimic!
    In schimb,partea plina a paharului,de asemenea meciuri amicale aveam nevoie,nu la ce visa Mihalcea care pur si simplu ne-a distrus!
    Succes UTA!Dar atentie la neatentie!

    0
    0
    1. nici vorba de sarbatoare si de rupt picioare … sebis nu au cerut jucatori de la uta in ultimii ani … ambitiile sunt ale jucatorilor de liga inferioara atunci cand joaca cu o echipa de mai sus, vor sa arate si ei ca sunt fotbalisti … antrenorul Alin Chita si Siminic au jucat la UTA …
      dupa cate stiu eu, nu au nici prima si pentru ei este important meciul de la resita de sambata …

      0
      0
      1. Serios @lucian?Pai cine si cui si-au rupt piramide nazale in meci amical cu Soimii Lipova?
        Sebis nu a cerut jucatori de la UTA,pt ca visau si ei sa promoveze,pe idile de conceptii proprii!.Au preferat sa aduca alti „incercati”!Si?
        Orgoliile acestea nu ajuta!
        Raman si eu la ideea ca pepiniera Atletico si UTA are inca niste cavitati a caror plombe s-ar fi putut gasi prin judet!Poate ca mult mai motivati!
        Dar „eu sunt mic,tata in pod beleste oaia”!
        Ce sa mai spunem?

        0
        0
        1. cred ca te referi la Attila Bier care si-a rupt nasul in amicalul Lipova cu UTA … eu ziceam din partea sebisenilor cum stau lucrurile … la Sebis jucatorii trebuie sa stea in hotelul clubului si asta nu le-a prea placut aradenilor care prefera evident sa faca naveta de la Arad … de aici s-a ajuns la a cauta jucatori care sa accepte sa stea in Sebis … conditiile sunt foarte bune, cazare si mancare pregatite special pentru fotbalisti …

          0
          0
          1. asa este, nu am vrut sa scriu altceva dar m-am grabit … i s-a rupt nasul …

            0
            0
  5. Poate ne fac o surpriză jucătorii de la UTA și ne trezim măcar in sferturile competiției…așa, ca o răbufnire de orgoliu, să ne demonstreze că nu-s niște gloabe muribunde, un fel de asistați social, care primesc și nu oferă nimic…poate realizează până la urmă ce tricou ”greu” imbracă și că evoluează pentru unul dintre cele mai frumoase și importante cluburi din țară.

    ps: groaznic merge site-ul de foarte multe ori….se incarcă fff greu, trebuie să postez de 3-4 ori ca să imi apară comentariul…

    0
    0
  6. Chiar asa GIRO, sa le rupa picioarele jucatorilor utisti,chiar asa sa joace pt. un meci de cupa !!! Inseamna ca rivalitatea este foarte mare intre cele doua echipe dar nu in halul asta, totusi fiind doua echipe din acelasi judet si ar trebui sa se respecte intre ei si cel mai bun sa castige si nu la rupere pt. ca amandoua echipele au nevoie de jucatori valizi pt. jocurile din campionat. In rest numai de bine si sa castige UTA. , Hai baietii, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UT ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD !!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button