National Sebis

Chița, pus pe gânduri după un nou „duș rece” al Sebișului: „Alternăm un joc bun cu unul slab, trebuie să-mi responsabilizez și mai mult jucătorii”





Național Sebiș este o formație a contrastelor, fără o identitate precisă. „Alb-albaștrii” nu reușesc să lege mai mult de două rezultate pozitive, iar eșecul dureros de azi, cu UTA, chiar îl pune pe gânduri pe antrenorul echipei de pe Crișul Alb. „Nici nu știu ce să spun acum la cald, încă încerc să găsesc explicații pentru acest rezultat. Am început meciul bine, ne-am dominat adversarul în multe momente, dar apoi a intervenit o relaxare. Până la 0-1 sau 0-2 am dus mingea spre careul UTA-ei, dar nu am reușit să finalizăm. Mă aștept ca atunci când avem posesie, să existe și reacție mai rapidă în atac, dar și o apărare mai sigură care să nu ia goluri. De fiecare dată când reușim să închegăm o echipă ce termină la zero la capitolul goluri primite, urmează un alt meci în care luăm goluri multe și prea ușor. Etapa trecută am bătut locul 3 din campionatul Ligii a 3-a, iar azi am luat patru goluri de la o echipă, e adevărat că din Liga 2-a, dar care nu mai marcase de patru etape”, a subliniat Alin Chița.

„Dușul rece” al sebișenilor vine cu trei zile înaintea unei deplasări pe cât de grea, pe atât de importantă, în „fieful” celor de la Școlar Reșița. „Încercăm să găsim soluții să nu mai alternăm un meci bun cu unul slab. Astăzi, teoretic, aveam un moral bun după succesul cu Ghiroda și totuși am pierdut lamentabil. Până la meciul cu Reșița trebuie să-mi responsabilizez jucătorii”, a adăugat fostul fundaș.









6 comentarii

  1. Sunteți slabi, asta e adevărul..am văzut meciul cu pruncii olteni transmis live pe Youtube, și v-au dominat aia copios, chiar daca au jucat aproape tot meciul cu un om mai puțin! Dacă a-ți fi în liga a doua nu a-ți face nici un punct

    0
    0
    1. Si tu esti foarte slaaaabbbbbb,deși ai o tona,ai fost la meci sa vezi meciul….daca nu iti spun eu ,astăzi Sebisul a controlat jocul si Uta a marcat golurile

      0
      0
  2. Cred ca antrenorul e slab / nu baga fotbalisti in teren/
    El nu vede ca varful nostru nu da un sut/mijlocasi la fel/iar fundasi nu exista/

    0
    0
  3. Vorba lui Traian Tomescu iar se strange LATUL . O mai furati la Resita si inca artistic si atunci poate tace si Zoly . Uta a fost 7 clase peste voi . Rusine pentru cum v-ati prezentat .

    0
    0
  4. Domnule Chita dupa meciul de azi portarul trebuie schimbat si revenit la cel care a aparat pana acum meci de meci, mi se pare ca ofera mult mai multa incredere . :Parerea mea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button