UTA Arad

Todea, după primul succes din cariera de „principal”: „Mă simt încărcat, ar fi interesant să mă întâlnesc cu Cristi Pustai în Cupă”





De pe 19 august nu a mai cunoscut UTA bucuria unei victorii într-un meci oficial, iar partida de la Sebiș, din turul patru al Cupei României, pare să fi venit la momentul oportun. Arădenii au posibilitatea să lege rezultatele pozitive în partidele de campionat cu Pandurii Târgu Jiu și ASU Poli Timișoara, primind o mare gură de oxigen pe malul Crișului Alb. „Țin să-mi felicit băieții pentru că au ajuns conectați la acest meci și au obținut acea victorie de moral de care am tot vorbit în ultimul timp. În plus, am evitat suprizele de genul celor apărute pe alte terenuri, unde echipe de Liga 3-a au eliminat formații de Liga 2-a. Noi nu am avut această problemă, deși mă nemulțumește faptul că am luat gol și că echipa din Sebiș a avut și ea câteva ocazii. Dar, per ansamblu, a fost o victorie muncită și din plin meritată”, a spus Cristi Todea.

Tânărul tehnician e la prima victorie din carieră ca „principal”, având – totuși – regretul că ea nu a venit și mai repede. „Eu și oricine de la UTA nu-și poate propune decât să câștige fiecare meci, indiferent de teren și adversar. Nu-mi arog eu merite pentru acest succes, băieții au fost cei care au făcut lucrurile bine, dar trebuie să recunosc că și eu mă simt încărcat de această victorie. În fotbal contează mult rezultatul, iar cel de ieri ne dă o anume satisfacție și putere pentru viitor”, a adăugat „Dulăul”.

Chiar dacă nu dorește să se gândească de pe acum la partida din 16-imile Cupei României, când există șanse bune pentru un duel cu o formație de Liga 1, Cristi Todea nu ar spune nu unui „duel” cu Gaz Metan Mediaș, echipa pentru care a jucat cele mai multe partide în Liga 1, dar și în preliminariile Europa League. „Ar fi interesant să mă întâlnesc cu Cristi Pustai ca de la antrenor la antrenor, căci m-a ajutat foarte mult în cariera mea, a învățat foarte multe de la dânsul. Dar, la ora asta mă interesează prea puțin meciul de Cupă, mă concentrez pe Pandurii”, a încheiat fostul mijlocaș defensiv, care a îmbrăcat tricoul Gazului timp de șase sezoane, între 2009 și 2015.









8 comentarii

    1. Jokere, Rosu o fi avut el bun simt,pe la interviuri si aparitii oficiale,dar cum dispareau camerele,se cobora iadul……
      Nu stiu unde erai,dar la fiecare aparitie a sotiei sale,care dadea tonul scandalurilor dupa esecurile stiute,se lasa cu cearta mare!Bun simt a avut in schimb,atunci cand la esecuri,nu a „dat”niciodata”in jucatori,macar ca uneori ar fi meritat-o!
      Nu poti fi in pielea antrenorului,in momente delicate!Unii sparg banci de rezerve(Cartu),facand de ras sportul,altii dau cu piciorul in servanta de sticle cu apa.
      Nu sunt roboti!Au si ei caractere,psihic,dorinta!Total opus a fost Mihalcea,care nu a avut nimic din toate acestea!

      0
      0
  1. Vad ca Todea vrea in Cupa Romaniei sa jucam cu Gaz Metan Medias sa vedem un duel cu alu Pustai…!Dulau a uitat ca el a ajuns antrenor la UTA imediat dupa despartirea de Medias si in campionat la Medias gazarii au batut UTA cu 4-0,iar la Arad Pustai striga la arbitri sa mai prelungeasca meciul ca Gligor era accidentat…….Mai bine sa jucam cu una de liga 2-a,ori cu Sepsi ce ne-a parat ??? pe la parchet ca mituim pe suceveni si ziarele au scris imediat,gen Prosport !Hai UTA !

    0
    0
    1. Mai albautistule securisto-comunist!Pana acum doar despre relatii cu cunostintele tale,pile,blaturi ne vorbeai!Pai acum s-a facut fara stirea ta?Mama lor!
      Meteahna ta este incurabila!Ai probleme acum cu Sepsi,ca ne-a parat!In rest totul perfect!Dosarul este pe masa ta,de stii atat de bine?Vezi sa nu-l patezi cu spritz-ul din paharul de langa!
      Tu si cei din tagma ta nu vorbiti „DECAT IN FATA MARII ADUNARI NATIONALE!”

      0
      0
  2. Mai GIROfar ce clipesti in dale fotbalului,cu regret vezi ca am dreptate si daca vreti un competent conducator la UTA va recomand pe Talnar Cornel ca e ,,as,, si zicea dupa cele ,,sase,,puncte castigate impotriva UTA-ei cu FC BV ,ca el doreste sa promovese si UTA ca>ATUNCI IAR ARE 6 PUNCTE ASIGURATE DIN START <….PACAT CA bv A INTRAT IN INSOLVENTA….!VEZI CA EU PREA LE STIU..si spun doar adevar,.mai girofar…!

    0
    0
  3. Todea saracutu si mai cativa inca mai au impresia ca e antrenor la UTA la cat de bun e. Va spun eu ca Todea e antrenor fiindca nici dracu si pe orice bani nu vrea sa mai antreneze UTA. Ce sa mai speri in UTA acum ? Poate sa speram ca nu retrogram dar si asa nu avem multe sanse.

    0
    0
  4. Nu ma pot abtine sa nu mai zic una lui GIRO pe care nu l-am crezut ca ,,musca,,cu afirmatiile contra mea…!Mai Giro am 64 ani si de pe la 7 ani sunt cu UTA si sufar la insuccesele sale,ori prostia cu cele 2 mite(Haina de Blana si actuala daca e asa)…!Poate ai uitat de profesia mea caci colaboram cu Augustin Lazar inca din 1982 si el e procurorul general al ROU.,Acest Gusti Lazar e din zona Aiud si este nas la Stoica Cristian din Alba I a carui sotie e judecator,tatal lui Stoica fiind fostul comandant general Stoica D-tru ce a fost sef la Militia Judeteana Alba…..! Suntem amici si poate intr-o zi voi afla adevarul despre acest caz si-l voi scrie in Sportarad…!Mai GIRO de la Alba-Iulia au venit la Ar. ofiterii Hahaian si Cioflica prin anul 1982,deci sunt supra documentat in multe si te intreb cum a fost arbitrajul centralului Sergiu Popa din Aiud la meciul de cupa cu Sebisul….?Pa d-le Giro ca poate nu stii pe cine jignesti cu alti 3-4 mucaliti…! Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button