Fotbal judetean

Faur se cere din nou la prima echipă: Frontiera Curtici – UTA II 0-5





Într-o perioadă în care Cristi Todea are atacanții numărați, atacantul de careu al echipei de juniori atrage tot mai mult atenția asupra sa. Nick Faur a înscris nu mai puțin de patru goluri în victoria „satelitului” utist la Curtici, aflându-se la al doilea „poker” stagional după cel reușit la Oradea, contra juniorilor de la LPS, în preliminariile Ligii Elitelor.

Singur, putem vorbi și despre calitatea și pregătirea adversarilor întâlniți azi, dar atacantul de 17 ani chiar demonstrează calități de vârf pur sânge. Prima sa reușită de la Graniță a venit după 22 de minute, atunci când a atacat cu capul lovitura liberă bătută pe colțul scurt de Gligor, pentru ca în partea a doua să reușească „hattrickul”. Mai întâi (min. 57) a înscris cu genunchiul după pasa lui Gruiescu de pe dreapta, apoi (min. 65) a beneficiat de o nouă pasă a lui Gligor pe care a trimis-o perfect la colțul lung de la 16 metri și, în fine (min. 75) a corectat din apropiere lobul lui Gruiescu peste Leva. „Mă bucur de primele goluri în Liga 4-a și că am reușit să-mi ajut echipa să ia trei puncte atât de necesare în clasament. Chiar dacă nu am întâlnit un adversar foarte puternic, nivelul e altul față de competițiile de juniori. Aici, se pune altfel osul, dai și peste jucători puternici, cu talie, dar astfel de meciuri te ajută să te maturizezi. Nu sunt eu în măsură să spun dacă merit sau nu o șansă la prima echipă, îmi amintesc doar că după cele trei antrenamente la care am participat în urmă cu câteva săptămâni eram și mai motivat jocurile juniorilor și chiar la pergătire. Rămân să-mi fac treaba unde au nevoie domnii antrenori de mine, iar dacă voi fi chemat mai sus o să fac tot posibilul să confirm”, a spus Faur, omul meciului de la Curtici, care a fost în circuitul primei echipe, alături de gemenii Bodri, la ultimele antrenamente conduse de Adrian Mihalcea în calitate de antrenor principal al „Bătrânei Doamne”.

Totuși, cea mai frumoasă reușită a partidei i-a aparținut lui Luca Bodri, cea de 0-2 (min. 35), cu un șut de la 19 metri ce a mușcat și din transversală înainte de a intra în plasă. Din păcate pentru ei, curticenii nu găsesc soluții de reabilitare și nici nu ar prea avea cum fără un antrenor de meserie la timonă și cu absențe importante etapă de etapă. Spre exemplu, portarul Iacob a jucat în atac contra „roș-albilor”, semn că există mari probleme de efectiv la Frontiera.

Formații:

Curtici: Leva – Morar, Gavriș, Rancov, Șiclovan – Gheorghieș, Ursoi, Hanc, Gliguță (41 Hornea) – Liga (83 Crișan), Iacob (60 Turda).

UTA II: Mureșan – Savin, R. Iuga, Al. Gligor, Filaret (46 Dobrean) – A. Bodri, T. Bodri – Gruiescu, L. Bodri, Lezeu – Faur.

Arbitri: Loredan Bogdan – Emil Arsa, Remus Naghi.

Observatori: Leontin Buda, Gheorghe Sfăt.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. Deocamdată la echipa mare e aglomerație de jucători care au fost aduși pentru promovarea ratata. ! Va veni și o perioada de liniște când. 4 sau 5 puști. vor fi promovați. !! Important că sunt cam de aceeași vârstă. !! Aștept partide bune și la portarul. Mureșan. !!EI sunt viitorul UTA-ei. !! Daca e nevoie așteptăm cat a așteptat. tatăl. Simonei Halep. !! Eu mi-am ales și două nume de la pitici ,:. VULTURAR și SARKOZY !! Cred intr’o noua generație minune gen 1970 !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button