UTA Arad

Afumați – UTA, în 16-imile Cupei României! ASU – ACSPoli se joacă cu săbiile pe masă la Timișoara





Ediția cu numărul 80 a Cupei României a ajuns la faza 16-imilor de finală. Se va juca o singură manșă, iar dacă la finalul celor 90 de minute scorul e egal se vor juca cele două reprize a câte 15 minute de prelungiri și, dacă mai e nevoie, se vor executa penalty-uri. Din această ediție, se pot efectua maxim trei înlocuiri în minutele regulamentare și a patra dacă se joacă în prelungiri și s-au efectuat deja cele trei. Vorbim despre un experiment, făcut la sugestia UEFA. Ora oficială de desfășurare ale partidelor este 14.30, cu excepția meciurilor televizate.

Bătrâna Doamnă se va întoarce după o lună de zile la Afumați, acolo unde pierduse cu 2-0 în etapa a 7-a a Ligii a II-a la fotbal. Patru prim divizonare se duelează între ele, iar șocul rundei va fi la Timișoara, acolo unde cele două Poli joacă cu săbiile pe masă. Iată tabloul întreg al 16-imilor Cupei României la Fotbal:

FC Botoșani – CFR Cluj

Sepsi Sfântu Gheorghe – CS U Craiova

ASU Poli – ACS Poli Timișoara

FC Argeș – CSMS Iași

Concordia Chiajna – Astra Giurgiu

Sănătatea Cluj – FCSB

Școlar Reșița – Viitorul Constanța

Aerostar Bacău – Dinamo

Dacia Unirea Brăila – Juventus Bucureșt

Petrolul Ploiești – CS Mioveni

Hermannstadt – CS Voluntari

Metaloglobus București – Gaz Metan Mediaș

Unirea Slobozia – ASA Târgu Mureș

CS Afumați – UTA

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște

Universitatea Cluj – Știința Miroslava

Meciurile se vor juca în 24, 25 și 26 octombrie.

FOTO: UTA Media Design









11 comentarii

  1. Ar trebui sa se joace la Siria, deoarece Afumati era in urna A si se va juca pe terenul echipei din urna B

    0
    0
      1. Nu mi se pare logic, singer, peste tot asa scrie: *Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.’.
        Primul criteriu de stabilirea gazdei ar trebui sa fie urna valorica, nu clasarea in campionatul precedent., Atunci de ce n-au facut urnele valorice dupa clasarea din ultimul campionat.
        Afumatiul si Braila profita de aceasta regula confuza si stupida dupa parerea mea, ei vor juca acasa.

        0
        0
  2. Un thriller pe cinste cu pistolul la noi-citeste șansă. ! Trebuie și grije și circumspecție pentru că se mai vede cum viața bate filmul. !! Hai. UTA !!

    0
    0
  3. Cupa este o mare porcarie.UTA nu v-a cistiga cupa niciodata.Cupa inseamna picioare rupte,bani cheltuiti aproasta.cazare,masa,avion,si compromiterea etapelor de campionat.

    0
    0
    1. Pentru faza 16-imilor, FRF ofera 5.000 euro echipei castigatoare si 3.000 euro celei invinse. Asadar putem elimina partea cu „bani cheltuiti aiurea”. Cat despre compromiterea etapelor de campionat, din pacate, nu prea mai avem ce compromite.

      0
      0
    2. Atunci si campionatul e o prostie, ca UTA nu o sa-l castige. Si dupa principiul asta la nivelul intregii tari sa mai fie vreo 5-6 echile si cam atat.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button