UTA Arad

Din colegi, rivali în derby-ul Vestului! Mera: „O victorie, ca un titlu pentru suporteri” v.s. Scutaru: „Sunt la UTA și voi da totul pentru victorie”





Ioan Mera și Cristian Scutaru compuneau cuplul de fundași centrali „alb-violeți” în vremea în care exista o singură Poli Timișoara pe Bega. Mâine, cei doi puternici fotbaliști vor încrucișa armele, probabil vor face și pereche la fazele fixe ale echipelor lor, cu mențiune că Scutaru nu e sigur de prezența sa pe gazon după prestația mai puțin bună din prima repriză a partidei cu Pandurii. În plus, fotbalistul originar din Reșița a acuzat și ceva probleme medicale la începutul acestei săptămâni.

În ceea ce-l privește pe Mera, acesta își va conduce echipa din postura de căpitan, având și o revanșă personală de luat, atâta timp cât nu a evoluat în precedentul derby (0-3 în luna mai a acestui an), din pricina unei suspendări. Am avut emoții foarte mari, mai mari decât dacă aș fi jucat. Sper să ne luăm revanșa. Noi încercăm să nu ne gândim foarte mult la ce a fost anul trecut, însă nu poți uita atât de ușor o asemenea înfrângere. Sunt convins că va fi foarte multă lume duminică pe stadion, pentru că e un meci așteptat de foarte mult timp. Am mai trăit aceste meciuri și știu ce se așteaptă de la noi. Pentru suporterii noștri, o victorie cu UTA echivalează cu câștigarea unui titlu. Să nu ne mai gândim la ce a fost în meciul din primăvară. Să ne concentrăm la ce avem de făcut duminică, să ne facem jocul și să fim răi, în sensul pozitiv al cuvântului. Nu avem cum să pierdem acest joc dacă vom face ceea ce ne cere antrenorul. Fiecare meci împotriva UTA-ei e unul special pentru mine, dar trebuie să fie la fel și pentru ceilalți băieți. Va trebui să ne autodepășim și să dăm 100%”, a declarat fundașul polist, preluat de druckeria.ro

Cristian Scutaru a semnat cu „Bătrâna Doamnă” după ce și-a încheiat conturile cu cealaltă Poli, ACS-ul lui Ionuț Popa din Liga 1. Nu e pentru prima dată când fotbalistul de 30 de ani e rivalul timișorenilor în culorile unui dușman de moarte, căci Scutaru a îmbracat în trecut și tricoul celor de la Dinamo. „Sunt pregătit, sper să lăsăm o impresie cât mai bună și să venim cu cele trei puncte. Ne-am antrenat foarte bine toată săptămâna și vrem să încheiem seria negativă chiar duminică. Bănuiesc că nu o să fiu foarte bine primit de suporterii timișoreni, dar asta e viața. Acum sunt la UTA, o să dau totul pe teren pentru victoria echipei mele”, a menționat Scutaru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button