Stranieri aradeni

Adi Petre, la prima „dublă” în fotbalul danez,+ VIDEO.Esbjerg e aproape de zona promovabilă





Fostul golgheter al UTA-ei este în revenire de formă în liga a doua daneză. Intrat pe gazon în minutul 68 al partidei Esbjerg – Fremad Amager, Adrian Petre a reușit „dubla”, securizând victoria echipei sale.

Arădeanul de 19 ani a înscris mai întâi cu un șut în vinclu, la colțul scurt, după o centrare de pe dreapta a lui Brink, iar apoi a fost pe fază la respingerea de către portar a șutului lui Dreyer. În fine, faza golului 5, marcat de Dreyer, a plecat tot de la Petre. Victoria cu 5-2 o duce pe Esbjerg până pe locul 4, la egalitate de puncte cu formația de pe locul 3 ce participă la play-offul de promovare în  prima ligă daneză.

Plecat pentru o jumătate de milion de euro de la UTA la Esbjerg, Adi Petre a devenit cel mai scump transfer din istoria ligii secunde la fotbal. Arădeanul are patru goluri date pentru noua sa echipă și pare că a depășit perioada mai grea, de acomodare cu fotbalul nordic.









5 comentarii

  1. bravo Petre, sa pui osu ca lumea si la antrenamente. in doi ani te vad in bundesliga

    0
    0
  2. Așteptăm alți Petre de la juniori și seniori pare că sunt !! După ceva puncte e vremea lor. Ce bucurie mai mare e să-i vezi chiar pe rand la echipa mare. Sângele proaspăt trebuie să ne arate la sfârșitul acestei ediții de coșmar o cu totul altă echipă. Mai tari că jocurile oficiale nu găsiți în vara Se vede cum primele două din seria noastră nu fac pași greșiți cum se străduiesc și cele două la A promovate anul trecut !! De fapt în primele. 10. meciuri la anul cam 3 sunt grele . Bineînțeles fara X -,urî acasă și cu codașele. Returul actual este baza pentru ce va fi. !!

    0
    0
  3. Alti ca si Petre si Man va fi greu de obtinut repede. Ei au fost varfurile unor generatii, care la UTA ,-de la Tucudean, Balgradean si Purece- nu au ma ajuns la valori ridicate. Sint destui care sint inca la categoria „ar putea”,, insa dintre cei de azi, mi-e greu sa spun care va razbate in prima divizie. Oricum…bravo Petre, bravo Denis Man

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button