Volei

UVVG ProVolei Arad a scăpat victoria cu Zalăul, după ce a avut 2-0 la seturi





În cadrul rundei a doua a Diviziei A2, UVVG ProVolei Arad a întâlnit -o pe ACS Volei Club Zalău 2015, o formație cu jucători experimentati care anul trecut a mers până aproape de turneul de calificare în prima ligă.

Meciul a fost foarte echilibrat pe întreg parcursul său, dar cu arădenii la timonă pe finalul primelor două seturi: 25-22 și 25-20. Si în setul trei se părea că lucrurile vor sta la fel, căci elevii lui Marius Mascovits au ajuns la 23-21 , dar relaxarea prematură si micile inexactităti au întors scorul la 23-25 si 2-1 la seturi. În setul 4, oaspeții au început furibund si au conducscu 16-9. Formatia gazdă a început urmărirea si a reușit egalarea la 20, dar a pierdut setul la 22. În „decisiv”, combatantele au trecut pe rând la conducere, dar setul e  câstigat dramatic, cu 15-13 de zălăuani. Si uite asa, în loc de 3-0, au pierdut cu 2-3.

Lotul echipei arădene a fost compus din: Adrian Both, Sergiu Rodina, Alin Flonta, Filip Tocoian, Sergiu Gligor, Adrian Matica, Răzvan Motoc si Darie Toader – libero, conduşi de pe margine de Marius Mascovits şi Andrei Laza.

Sâmbăta viitoare, UVVG ProVolei se deplasează la Cîmpia Turzii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button