UTA Arad

Creța, convocat de urgență la prima echipă a UTA-ei după accidentarea lui Barna





Într-o săptămână, „Bătrâna Doamnă” și-a pierdut primii doi portari din cauza accidentărilor. Mai întâi, bosniacul Grahovac a suferit o ruptură fibrilară și se tratează acasă, iar astăzi, Alex Barna s-a ciocnit de un adversar la mijlocul primei reprize a meciului de Cupă, de la Afumați și a fost transportat de urgență la Spitalul Pantelimon din București.

Deocamdată, diagnosticul pus de medicul de pe Ambulanță, respectiv fractură de piramidă nazală, nu a fost confirmat un urma filmelor radiologice, dar, chiar și așa, prezența goal-keeperului de 24 de ani pe teren, sâmbătă, la Suceava, e incertă. „Se pare că Barna are o fractură de piramidă nazală. Situația este destul de complicată, să vedem ce vom face, așteptăm încă un portar de la Arad”, spunea imediat după meciul din județul Ilfov Cristian Todea, care la sugestia lui Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al „roș-albilor”, l-a convocat de urgență pe Marinel Creța.

Acesta are 17 ani, a fost adus de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi de la Gurahonț în vara anului trecut și a devenit a doua variantă de goal-keeper la Under 19, după Mureșan. „A jucat în ultimele meciuri la republicani și chiar suntem mulțumiți de el, e în creștere de formă. Dar, cel mai în măsură să vorbească despre el este Dan Țapoș, care îl pregătește săptămânal”, ne-a mărturisit Bogoșel.

Creța ar trebui să aterizeze în această seară, în jurul orei 20,30, la București și se va alătura lotului primei echipe ce pleacă mâine, după antrenament și recuperare spre Suceava. În tot acest timp, echipa de juniori mari și de Liga 4-a a UTA-ei rămâne să se descurce cu Debre și Trașcă.

FOTO: UTA Media Design









5 comentarii

  1. Succes mult Cretan copile!UTA are nevoie de tine acum si noi toti!Nici nu m-as fi gandit in cel mai rau cosmar al meu,ca se va ajunge aici,macar ca banuiam!Lasa emotiile deoparte!Esti alb-rosu si ai aceasta mica sansa!Cand UTA,te solicita,esti drepti!Visai acum cateva luni,cu elefantii,ca vei avea aceasta sansa?Strange din dinti!Nu te baza pe Ciuca,Scutaru in fata ta,oricum pariori de ultima speta!Te fac instantaneu!Un mic hent,o mica eliminare repetata,o neiesire la faze fixe….Miroase urat,de la distanta!Doar tampitii nu isi dau seama!
    Nici Barna nu ar fi fost accidentat,daca mercenarii nu l-ar fi lasat singur!I-as baga la caz penal,complicitate la vatamare corporala grava!
    Si pe Grahovacz,la fel in cazul Pruna!Complice!Si i-l doare fix la ciocan!Se trateaza la Baba-Vanga!

    0
    0
  2. Nu iese nimeni la dimisie . Asta arată că nu s-a încălcat poate o înțelegere prealabilă. Promovarea nu era obligatorie ! Ce bănuiam noi știa tot satul . Asta cu pariurile e abureală. Mai degrabă nu se vrea recunoscut că s-au vândut doua inele de. aur cu diamante Petre siMan și s-a cumpărat. 6. de tinichea. !! Căzătură perpetua a echipei nu mai putea fi ținută în frâu nici de conducerea lui Mourinho !! Ne rămâne lupta din subsol cu amendamentul schimbărilor din pauza de iarnă. !!

    0
    0
  3. Pt. Xy ZARIUS. Sa sti ca, nu ca, sunt eu din Targoviste, merge bine CHINDIA in campionat ,si ca, are un antrenor foarte bun Croitoru si o conducere la fel de foarte buna in frunte cu presedintele Ghergu,niste oameni seriosi care nu admite indisciplina la echipa si care stiu ce jucatori sa aleaga pt. echipa.Daca este sa promoveze, trebuie dupa locul doi direct ca, daca ocupa locul trei, nicio sansa la baraj !!! Apropo de meciul Afumati -UTA, sa sti ca, Chindia ,chiar a fost in serie cu afumatorii si in liga3a si sa sti ca ,Chindia ia ciopartit de cate ori juca cu ei ,fie acasa fie la afumatori !!! Imi pare nespus de rau de cum a ajuns UTA., sa fie umilita mereu de catre o comuna Afumati !!! Cum dracu este posibil sa ai 2-1 la pauza si apoi sa iei 4 goluri dintrodata ??!!! Stai putin, sa vezi la Suceava meciu naibi cu moldovenii, moldoveni care a scos de curand un 2-2 nesperat la Afumatori !!! Daca baietii au aceeasi atitudine ca in repriza2a de la Afumati, nicio sansa acolo !!!

    0
    0
  4. Am vazut rezumatul meciului pe Yutube si sa vazut clar ca Afumatorii ,au avut cu doua viteze in plus repriza2a ,fata de noi si cu o determinare foarte mare ,jucand mingiile foarte simplu in careul nostru si profitand la maximum de stangaciile aparatorilor nostri !!! Pacat ca acesti jucatori nu au inteles ce inseamna sa joci si sa aperi culorile ecestei echipe care a scris pagini aurii in fotbalul Romanesc si acum sa ajuns sa fie tarata in rusine nu odata ci de mai multe ori de o comuna de langa Bucuresti, Afumati !!! Acum, urmeaza Suceava, o echipa in revenire, Foresta, o echipa in care si ea a plecat neanvinsa de la Afumati, 2-2 , si care isi va vinde scump pielea cu UTA., un meci in care nu vad cu ochi buni UTA., sa scoata macar un egal, va fi foarte dificil la moldoveni, deci va fi un meci de 1x, la cum se prezinta baietii !!!!

    0
    0
  5. Bafta portarilor tineri! Aveti dreptate domnul Nelu,noi avem preparator fizic ? Si daca avem este un mare zero.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button