UTA Arad

Florentin Petre: „Puteam să și câștigăm, dar meritam măcar egalul“





UTA a reușit să se impună la Suceava, acolo unde formația gazdă l-a avut pentru prima dată pe banca tehnică pe Florentin Petre. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a debutat cu un meci de infarct, pe care l-a pierdut la ultima fază. „A fost un meci frumos, peste nivelul ligii secunde. Vreau să felicit băieții pentru atitudinea și pentru plăcerea de a juca fotbal în anumite situații. S-au făcut și greșeli grave pe care, cu siguranță, le vom remedia pentru meciurile următoare. Sunt conștient că am foarte mult de muncă, dar e bine că am pe ce lucra, avem jucători buni, de calitate. Rezultatul este mincinos, meritam și chiar puteam să câștigăm acest meci la ce faze am avut, dar un egal era și mai echitabil. Am luat acel gol în minutul 93, e dureros când pierzi așa pe final și nu ai satisfacția de final de săptămână. Am muncit enorm și foarte bine pe tot acest ciclu săptămânal. Acest meci, la fel cum am avut și eu parte de sute de astfel de meciuri, e încununarea unei săptămâni de muncă și o victorie ar fi fost extraordinară. Chiar dacă am fost conduși, mă așteptam să revenim, pentru că am jucat foarte bine”, a precizat antrenorul celor de la Suceava.

Atât gazdele, cât și oaspeții au acuzat maniera de arbitraj, cerând fiecare echipă cel puțin două lovituri de la unsprezece metri pe parcursul disputei. „Nu îmi place să comentez arbitrajul, dar băieții meritau mai mult. S-au sacrificat toată săptămâna și am avut și eu impresia că la două dintre faze ar fi trebuit să primim penalty, dar acum totul a trecut, adversarii au câștigat”, a fost opinia lui Petre pe această temă.

FOTO: Lucian Bălăucă  , darabaneni.ro









3 comentarii

  1. Din pacate am ajuns sa il cunosc personal pe acest mare antrenor, un om de cea mai joasa speta, caracter de 2 bani nu va reusi nicaieri pe unde va merge

    0
    0
    1. Te-as putea crede @Alb rosu.Si eu l-am cunoscut personal in scurta perioada cand era venit la UTA imprumutat de la Dinamo,dar pe atunci era un copil,19 ani si nimic nu parea dubios la el.
      Nu putem spune,mai departe.Daca stii tu,povesteste-ne pe ce te bazezi?
      Oricum una este clara:mic de statura,dar a avut o cariera frumoasa ca jucator.Nici in perioada UTA,nu s-a facut de ras,,,
      Una insa a facut-o lata!Mare pescar,episod cunoscut,dar trunchiat,la o partida de pescuit in Delta,atat de beti au fost incat la o iesire,a cazut peste dispozitivul de braconaj,curent electric,aflat in barca!A avut noroc ca a supravietuit!
      Am fost in Delta,la nici 2 saptamani,la Uzlina,unde s-a intamplat.De la personalul unde am fost cazat am aflat.
      Varianta oficiala,a fost ca si-a inaltat undita din fibra de carbon si a ajuns in raza campului electric ale unor fire de curent.Nimic mai fals!
      Acum,despre antrenorat,sa nu-l blamam.Fotbal stie!De undeva tot trebuia sa inceapa antrenoratul ca principal.Poate ca va avea noroc si se va impune.Ceva experienta de secund,mai are.
      Sunt un sustinator declarat al lui Cristi Todea,care si-a asumat rolul,in clipe ft grele…
      Atunci pe Florentin,din ce cauza sa-l blamam,mai ales ca Foresta nu a jucat rau!Ce treaba avem noi cu el?Sa fie el antrenor bun si UTA sa-l invinga pe unde il prinde!

      0
      0
  2. Experienta mea cu Glorentin este personala si nu cred ca este cazul sa o fac publica dar din pacate e un om cu multe fete false. In alta ordine de idei a mai fost antrenor principal si la Dinamo 2 unde nu a realizat nimic dupa 2 luni a fost schimbat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button