Fotbal judetean

„Goleadă” la revenirea pe locul 2: Unirea Sântana – Frontiera Curtici 8-0





Trupa pregătită de Dinu Donca a reușit să se redreseze după eșecurile consecutive cu Crișul Chișineu Criș și CS Ineu. După succesul din runda precedentă, de la Zăbrani, astăzi a venit rândul unei victorii clare, fără discuții, în urma căreia „roș-negrii” au ajuns din nou pe poziția secundă în clasament. La Graniță, jucătorii încearcă să facă față cum pot cerințelor, dar încă nu sunt ajutați de autoritățile locale. Banii nu au fost nici acum deblocați, condiții în care banca tehnică rămâne goală la Curtici.

Altădată un derby zonal disputat cu multă ambiție, confruntarea de sâmbătă dintre Unirea și Frontiera Curtici nu a avut – practic – istoric. Alexandru Capătă a deschis scorul cu un șut bine plasat încă din primul minut al confruntării și era clar ca lumina zilei ce desfășurare vor avea ostilitățile. Gazdele au continuat să domine și au ratat ocazii bune prin Ginghină, Capătă sau Prică, așa că în prima repriză a mai venit doar reușita lui Ginghină, cu 5 minute înainte de pauză.

Actul secund a fost unul la discreția celor din Sântana, care au dominat ostilitățile fără probleme și au mai punctat de încă șase ori! Ginghină a realizat dubla în minutul 49, fiind copiat după zece minute de către Capătă. A urmat la rând Prică, care în decurs de șase minute (62 – 68) a realizat și el „dubla”, Istin (minutul 76) și Josan (minutul 82) completând numele pe lista marcatorilor.

„Nu sunt multe de spus după un asemenea scor, felicit băieții pentru cum au tratat acest meci, s-au concentrat față de alte partide. Ne-am făcut meciul ușor cu acel gol din start. În prima repriză au mai jucat și adversarii, a fost mai echilibrat, dar în a doua experiența, valoarea și pregătirea fizică și-au spus cuvântul. Am reușit să punctăm din faze simple și asta le-am și cerut, să  nu ne complicăm singuri viața”, a explicat Dinu Donca, antrenorul celor de la Sântana.

Formații:

Unirea Sântana: Matiș – Paven, Peia, Pleșca, Istin – Bodea (62 Josan), Avrămuțiu, Martin – Ginghină (67 Stanciu), Capătă (min. 76 – Vuin), Prică (71 Marc).

Frontiera Curtici: Leva – Morar, Abrudan, Rancov, Șiclovan – Gavriș (Bătrânu –  min. 76), Ursoi, Hanc, Munteanu – Liga (Crișan – min. 72), Gheorghieș (Iacob – min. 46)

Arbitri: Dorinel Herțeg – Emil Arsa, Sergiu Mona.

 Observatori: Corneliu Tiulea, Eugen Roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button