Sporturi de contact

David Turc – „bronz” la EuroLiga de la Osijek! Și alți judoka ai CSM-ului au strălucit la puternica întrecere din Croația





În acest an, Ziua mondială a judoului s-a desfășurat sub sloganul ”Curaj”. Inițiativă a Federației Internaționale de Judo, această zi are rolul de a promova sportul pe tatami, care este un sistem de educație bazat pe valori bine definite, precum onoare și respect. Ca în fiecare an, secţia de judo de la CSM Arad a sărbătorit Ziua mondială a judoului împreună cu colegi de la Clubul Copiilor Lipova şi CS Podgoria Ghioroc, în sala de judo din Lipova, cu un antrenament comun.

Altfel, o importantă delegaţie arădeană a participat în week-end la o competiţie internaţională de judo desfăşurată la Osijek, în Croaţia. Întrecerea, onorată de 406 sportivi din șase țări, reprezentând 46 cluburi, s-a desfăşurat pe cinci tatami, iar sportivii au fost premiaţi cu medalii. Judoka de la CSM Arad, pregătiţi de antrenorii Ionel Lazăr, Gabriela Botaş, Loghin Lazăr şi Drimbe Dorin, au înscris în competiţie un număr de 24 judoka, din care s-au evidenţiat următorii:

Under 8

Locul I:  Andrei Barta

Under 10

Locul I : Andrei Budugan, David Mercea

Locul II :  David Maier şi Michael Cope Morodan

Locul III:  Raisa Roman

Under 12

Locul I : Ştefan Roman şi Maria Bociort

Locul II : Tudor Barta

Locul III:  Vlad Pop şi Sebastian Peşteleu

Under 14

Locul I: Gabriel Calmar

Locul I: Nicolas Must (CSȘ Gloria, prof. Dorel Hărșan)

Locul II : Andreea Ciopraga

Locul III: Andrada Voica şi Flavius Pop

Under 18

Locul I : David Turc

În cadrul concursului internațional din Croația s-a desfășurat și etapa a treia a EuroLigii la categoria, Under 16.  David Turc a luat „bronzul”, performanță pe care va încerca să și-o îmbunătățească pe 9 decembrie în runda finală a EuroLigii, care va avea loc chiar la Arad.

Aradul, prin cluburile, a ocupat poziția secundă în clasamentul general pe echipe.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button