Șoimii Lipova

Duș rece la intrarea în vacanță: Centrul Național de Pregătire Timișoara – Șoimii Lipova 3-2





„Șoimii” au acceptat să devanseze ultimul meci oficial al anului pentru ca „puștii” tricolori de pe Bega să intre mai repede în vacanță, fără să realizeze că de fapt ei erau deja în vacanță și au „prestat” în consecință.  Astfel explică antrenorul Flavius Sabău înfrângerea neașteptată în fața Centrului Național de Pregătire Timișoara în ultima etapă turului Ligii a III-a (seria a 4-a).

Relaxarea vizitatorilor s-a văzut încă de la faza golului de 1-0. Era minutul 16, când Bujor a preluat o minge la Casian și acesta a deschis simplu tabela. Lipovanii au avut șansa egalării, dar Kevin Trabalka l-a luat în trei rânduri la țintă pe portarul advers, iar Vasinc a ratat un penalty dictat pentru un henț în careu al unui jucător advers. Totuși, chiar înainte de intrarea la cabine, Calvin a restabilit egalitate, printr-un șut cu șpițul din careu, după o lovitură de colț executată de Copil.

Scorul de 1-1 nu a rezistat prea mult în repriza secundă, căci Șimăndan l-a executat pe Iliescu sub bară, după o centrare venită de pe dreapta: 2-1 (min. 59). Ziua proastă a lipovanilor s-a concretizat pe tabelă și golul trei al puștilor de 17 ani, reușit de nou intratul Chera, cu  un șut la colțul din lateral dreapta (min. 79). Trei minute mai târziu, același Calvin a oferit iluzia unei reveniri cu reușita sa numărul doi, din gura porții, după un corner bătut de S. Popa.

S-a terminat 3-2, iar lipovanii ratează șansa de a o egala la puncte pe Ghiroda și riscă să fie întrecută pe locul 10 de Hermannstadt II. „Așa se întâmplă când te prezinți la un meci oficial și tu, practic, ești deja în vacanță. În primul rând, atitudinea a fost de vacanță și de aici și rezultatul final. Am ratat din nou foarte mult, dar la acest capitol putem spune că suntem în vacanță de la începutul campionatului. Vom trage linia după acest tur și vedem ce vom face pentru a nu mai păți ceea ce am pățit azi și, poate, și în alte partide”, ne-a declarat Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor.

Formații:

Lipova: Bujor (46 Iliescu) – Turai (46 Kocsis), Calvin, Vasiu, Lupșe (80 Stoin) – Deta, S. Popa, Jichici, Copil – Vasinc, Trabalka (64 Tomuț).

CNP Timișoara: Dobre – Kovari, Țieranu, Coroiu, Stoianovici – Jurj, Casian, Peter (50 Chera), Trip – Șimăndan (90+1 R. Popa), Pițigoi (56 Burghele).

Arbitri: Cătălin Roșu – Sergiu Duma, Flavius Seiche (toți din Sălaj)

Observatori FRF: Vasile Rad (Arad), Sorin Ciotlăuș (Deva)









5 comentarii

  1. Scuze antrenor foarte slab din preparator fizic antrenor nu prea merge!!!!!Pentru dumneavoastra domnu pop stima si respect ce ati facut pana acuma da aveti niste jucatori care nu pun osul numa fac figuratie acolo!!!!!

    0
    0
  2. Asta da rezultat…!copiii timisoreni au batut Lipova lui Copil care inainte de inceperea campionatului declara ca trag la liga 2-a!!!! Sa nu cadeti,in judeteana,ca poate la anul jucati cu UTA…..!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button