Gloria LT Cermei

Bulza: „Arbitraj șmecheresc la Ghiroda, considerăm – însă – că fiecare meci disputat de Cermei în Liga 3-a e o performanță în sinea ei”





Lunca Teuz Cermei pare să fi intrat într-un tunel al cărui capăt nu se vede încă. Călătoria formației din Țara Sămădăilor prin acest tunel a continuat și la Ghiroda, acolo unde, deși s-au văzut semne de îmbunătățire a jocului, deznodământul a fost același: înfrângere, a patra la rând.

În numele divizionarei terțe a vorbit președintele Petre Bulza, răbdător și încrezător în posibilitățile echipei. „Față de meciurile precedente am văzut lucruri mai bune, în special în repriza a doua, pentru care chiar îi felicităm pe jucători. Nu cred că adversarii au trecut de trei-patru ori mijlocul terenului, am dominat clar meciul și am avut și câteva situații de egalare. Am avut parte și de un arbitraj cam șmecheresc, ni s-au anulat și două goluri în prima parte, pentru henț și offside, e greu să lupți împotriva tuturor”, a spus șeful „alb-roșiilor”, după 0-2 la Ghiroda.

Ce este de făcut pentru a se depăși criza? „În primul rând, considerăm că fiecare meci disputat de Cermei în Liga 3-a e o performanță în sinea ei. Că, într-adevăr s-a întâmplat să pierdem mereu în ultimele etape nu ne convine nici nouă, dar am mai trecut printr-un astfel de moment și anul trecut și, în cele din urmă, am scos-o la capăt. Acum ne pregătim de Paști, vopsim ouăle în alb și roșu, iar miercurea viitoare vom duce câteva și la Sebiș, dacă tot a decis Federația că trebuie să rejucăm acel meci”, a adăugat Bulza.

Într-adevăr, Cermeiul are parte de etapă liberă în Vinerea Mare, dar miercuri, 12 aprilie, revine în iarbă pentru rejucarea derby-ului din tur, de pe terenul Sebișului.









4 comentarii

  1. Stima domnule Bulza!Asta este!Aveti maxima dreptate!Anul trecut a trecut glontul pe langa ureche,macar ca nu se mai punea problema retrogradarii echipei pe care o sustineti din toate punctele de vedere.
    Ca suporter UTA-ist,necesar si obligat sa fiu si al Cermeiului.Cu Bodea si Buia,probabil ca altfel ati fi discutat.Dar va felicit ca sunteti constient,ca nu ii puteati tine,in calea performantei.
    Cel putin,ca portar,nevoit sau nu,veteranul Pascalau!Altfel,bai mare!Hai Ovi!Mai trage de tine cumva!In rest,daca mai revine si Diarra in primul 11,altfel va fi!
    Succes maxim!

    0
    0
    1. multumim pentru sustinere, ca de zvonaci, raspandaci si frustati nu ducem lipsa si de paste le dorim liniste si minti luminate,(d-zeu da dar nu-ti baga in traista) sanu uiti de invitatie.Din partea gloria lunca teuz cermei paste fericit tuturor simpatizantilor nostri si iubitorilorilor de fotbal din judetul arad

      0
      0
  2. Cermeiu-i in lIGA a-III-a! La televizor si in gazete! Jila, capu’ sus, merem inainte….! O iesi soarele si pe ulita noastra! Cu praf or dat dastui!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button