National Sebis

Cojocaru: „Chiar dacă am câștigat numai cu 1-0, cred că ocaziile mai importante le-am avut tot noi”





Doar Național Sebiș și-a continuat seria pozitivă din 2018 după derby-ul arădean cu Șoimii Lipova. Golul lui Săulescu de la punctul lui var a fost de ajuns la Pîncota, iar formația de pe Crișul Alb a ajuns pe podium după 19 runde în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

La final, managerul Naționalului a considerat pe deplin meritat succesul echipei sale. „Am avut un meci dificil, cu o echipă foarte bună. Sunt foarte fericit, am remarcat atitudinea și caracterul băieților. Am stat bine în teren, am alergat 100 de minute, căci băieții s-au mișcat și în pauză. Asta înseamnă că au o dorință mare de a câștiga fiecare meci, am stat foarte bine în teren, nu cred că i-am dat șanse adversarului. Chiar dacă am câștigat numai cu 1-0, cred că ocaziile mai importante tot noi le-am avut noi, amintesc bara lui Săulescu. Lipova a ratat doar acea ocazie pe final, acel șut peste poartă, căci în rest nu a avut spații în careul nostru. Ne-am atins scopul, acela de a câștiga meciul, fiindcă am intrat într-o serie de partide foarte grea în care ne interesează foarte mult rezultatele”, a menționat Călin Cojocaru.

Peste numai trei zile, sebișenii au parte de o nouă deplasare dificilă, pe terenul Ghirodei, acolo unde Cermeiul a pierdut cu 2-0 chiar în această după-amiază. „Toate meciurile sunt dificile, trebuie să ne recuperăm în primul rând din punct de vedere fizic. Iar dacă vom avea aceeași atitudine din ultimele meciuri sunt convins că ne putem apropia victoria”, a adăugat Cojocaru.









3 comentarii

  1. Domnule Cojocaru cred ca dumneata nu ai prezent la
    Meci , acest meci a fost controlat clar de Lipova , cred ca ai uitat ca la 0-0 au ratat singur cu portarul , și încă 2 ocazii in careul mic și in repriza a 2- a aceea ocazie din 5 metri peste poarta plus un penalty clar de tot , nu inteleg cum poți spune ca Sebisul a avut ocaziile mai importante când voi ați ajuns la poarta doar la penalty și la acea bara și ați stat pe jos din minutul 20 Rușine sa va fie ca tot pronunțați cuvântul promovare ! Rușine !!!

    0
    0
  2. Sunt total dezamagit de aceasta echipa Sebis, o echipa care vrea sa promoveze nu poate avea asa o atitudine, a doua repriza total dominati de Lipova, cu asa atitudine nu aveti cum sa promovati, dar poate sunt subiectiv ca tin cu Lipova. Forza Soumii!!!

    0
    0
  3. Deci ieri am tinut sa fiu la acel meci ca tot sa scris cand despre una cand despre cealalta echipa fel de fel de cuvinte . Din punctul meu de vedere o victorie nemeritata a celor din Sebis. Un joc urat practicat de ei. Sa te arunci atat pe jos si sa intrerupi jocul atat de mult sa refuzi jocul nu am mai vazut de mult timp . Auzeam vorbind lumea in tribuna ca prin min 70 Lipova avea in teren 5 jucatori sub 19 ani. Si ii vedeam dominand jocul . Va fi interesanta echipa daca va continua asa cu multi tineri combinati cu cei cu experienta. Cat despre Sebis pot spuna doar atat nu aveti fata de liga doua iar la anul veti fi tot aici in liga 3.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button