Fotbal judetean

Mai maturi după ce i-a ocolit „glonțul”: Cetate Săvârșin – CS Ineu 0-2





Ineu nu mai e echipa spumoasă din turul campionatului și, după ce a cedat deja 6 puncte pe teren propriu, nu a fost departe să o pățească și în deplasarea de la Săvârșin. Teamul din comuna regală a avut o primă repriză destul de bună și două ocazii imense de a înscrie, după care experiența și pregătirea fizică superioară a zărăndanilor au contat decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Deși au improvizat încă odată între buturi cu Ioan Drăgan, cei de la Săvârșin au avut o apărare ceva mai exactă cu Bogdan Toc acolo. Iar în atac au ajuns în poziții clare de gol. Mai întâi, Bogdan i-a pasat ideal lui Oprea, care a s-a încurcat în știință și a trimis pe lângă. Apoi, a venit rândul lui Bogdan să ajungă până în marginea careului de 6 metri, dar a finalizat și el defectuos de acolo.

Treptat, Ineul a pus stăpânire pe joc, însă golul s-a lăsat destul de mult așteptat și a venit cu largul concurs al improvizatului portar al gazdelor. Spătaru a tras de la distanță, Drăgan s-a lăsat pe minge, dar nu a făcut decât să i-o trimită lui Dan Mâneran, care nu putea rata: 0-1 (min. 62). După alte 4 minute, s-a clarificat totul, când același D. Mâneran a pătruns pe stânga după pasa lui Păcurar și a trimis în vinclu la colțul scurt al porții lui Pușcaș. Tot vizitatorii au fost mai periculoși până la final, dar meciul s-a încheiat cu scorul de 0-2.

Săvârșinul rămâne fără punct luat în acest retur, dar nu par a exista motive de îngrijorare. „După cum spuneam și în iarnă, ne asumăm acest parcurs mai puțin reușit, deși, azi, sunt convins că dacă am fi marcat primii măcar un gol nu am fi pierdut. Dar, am ratat cu seninătate, iar Ineul, o echipă mult mai bine pregătită, ne-a pedepsit. Deși, vă spun sincer, credeam că vom avea viață și mai grea cu ea, mai ales că nu am avut din nou portar de meserie pe teren”, a menționat Cătălin Neamț, tehnician și jucător în culorile „galben-albastre”.

La rândul lor, zărăndanii știu că au fost puțin norocoși azi. „Am dat peste un teren greu, pe care, spre deosebire de meciul cu Pecica, de acasă, ne-am pus să pasăm în exces. Ar fi trebuit să ne acomodăm mai bine și mai repede la condițiile de joc, căci am riscat serios să primim gol. Posibilitățile noastre sunt mult mai mari și nu ne exprimăm conform acestora”, a punctat Cristian Sculici, „principalul” Ineului.

Formații:

Săvârșin: Drăgan – Muntean, M. Marc (71 Dumitrescu), Toc, Benescu – Boc, Neamț (90 Herbei), Silviu Iștoc (90 Sebastian Iștoc), Bogdan (60 Petrean) – Oprea, N. Marc.

Ineu:  Pușcaș – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci (60 G. Mașniță), Georgiu (81 Florea), M. Ponta (60 Păcurar), D. Mâneran – Al. Gligor (60 Spătaru).

Arbitri: Bogdan Loredan – Paul Ardelean, Andreea Șușca.

Observatori AJF: Mihai Jivan, Daniel Scridon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button