Gloria LT Cermei

Anca: „Scorul putea fi și mai mare, dar e bine că am rupt seria de eșecuri”





A fost nevoie de vizita „lanternei roșii” pentru ca Lunca Teuz Cermei să spargă seria de eșecuri. Au fost cinci la rând pentru „sămădăi”, care și-au valorificat superioritatea evidentă în fața timișenilor de la Mama Mia Becicherecu Mic, cu toate că primul gol a căzut de abia după pauză.

Tabela s-a oprit la 4-0, lângă golgheterul Sulea apărând pe lista marcatorilor în premieră Sabău și Berari. „Ne-am descătușat în compania unui adversar modest. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar nu am reușit să marcăm. După pauză, am fost mai pragmatici și, după primul gol, a fost mult mai ușor să marcăm. Scorul putea fi mult mai mare, dar e bine că am câștigat și am rupt seria de eșecuri. După această victorie de moral avem liniște și în vestiar și putem pregăti în liniște următoarele meciuri. Vrem neapărat să legăm această victorie cu alte rezultate pozitive”, a spus Radu Anca după succesul clar cu formația mutată la Jimbolia.

Din „ganitura” gazdelor au lipsit și azi ex. utiștii Gligor și Copil, iar Ovidiu Pașcalău a intrat din nou între buturi înainte mai tinerilor săi colegi, Mitrea și Mureșan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button