UTA Arad

Popa a subliniat din nou: „Miracol cu M mare că ne-am salvat, iar unul dintre eroi este Bodea”





Eșecul clar, rușinos, cu Dacia Unirea Brăila a deschis din nou discuții în jurul valorii lotului de jucători utist. Acestea au fost deschise chiar de Ionuț Popa, care a subliniat din nou la finalul partidei cu echipa lui Alin Pânzaru : „E un miracol cu M mare că ne-am salvat, iar unul dintre eroi este Bodea. A apărat lovituri de la 11 metri atunci când trebuia și ne-a fost greu. A întors totul în favoarea echipei noastre în meciurile cu Poli, Afumați sau Mioveni, a fost marele atu al nostru”

Amintindu-i-se de către un jurnalist că tot așa-zisele non-valori de acum au salvat echipa, îndeplinind obiectivul, „Mister” a adăugat: „Tot non valorile astea au avut altă determinare. Repet, e lipsă de valoare, să audă ăia șmecheri care fac comentarii pe la … Giro ăla, Giro. Spuneți-i că-l cunosc, e lipsă de valoare. Vorbește frumos, dar mult …”. 

UTA a coborât un loc în clasamentul ligii secunde după runda cu numărul 37 până pe 11, dar riscă să termine sezonul pe 13 dacă pierde la Pitești.

30 comentarii

  1. Cel mai josnic antrenor ! Doar papagalu e de tine. După Becali esti cel mai nesimțit om din fotbalul românesc!

    0
    0
      1. Cum adica ? Ce a schimbat el de cand a venit ? Jocul e acelasi , am castigat niste puncte la masa verde , iar ultimele meciuri le-a vandut , a venit cu valiza Braila si a acceptat suma de bani ! E un escroc la fel ca conducerea UTA-EI .

        0
        0
  2. Cel mai tare antrenor din Arad după Coco Dumitrescu asta este singurul adevăr ,nu sunt fan Ionuț Popa dar dintre așa ziși antrenori arădeni este mult dar foarte mult peste toți!

    0
    0
  3. Obiectivul stabilit la inceputul campionatului a fost promovarea. Nu se poate vorbi de indeplinirea obiectivului, decat daca acceptam ca acesta poate fi schimbat din 10 in 10 minute sau o data la 3 zile sau la 3 etape. Asadar, obiectivul nu a fost atins. Parca ar cam trebui sa se simta unii pt aceasta contraperformanta si sa actioneze in consecinta.

    0
    0
    1. oriunde si in orice domeniu nerealizarea obiectivului se penalizeaza nu se premiaza ca la noi, ba altii mai civilizati si pleaca cu demisie.

      0
      0
      1. Poate unii cred ca ar trebui sa-si acorde o prima consistenta, altii poate si-ar da demisia. Oameni si oameni…

        0
        0
    1. Cu siguranță erau de la Pandurii!Salariile erau neplătite și deodată au făcut rost de bani pt prime…

      0
      0
    1. Planul lui Burleanu este total nerealist. Ceea ce-l interesează este să mărească grupul anti-Iorgulescu și să pună mâna pe banii LPF. (cât mai există și ăștia, din drepturile TV…).
      Diferența de valoare între cele două competiții este atât de mare (cu greu rezistă o echipă din cele două promovate direct, cât despre cea care joacă barajul, tot ce se poate spune este că-l joacă degeaba…) încât ceea ce se va obține, dacă se va pune în practică, va fi scăderea valorii, și așa subțiri, și a primei ligi.
      Cât despre AFC UTA, la cum arată acum, este clar că va face parte din grupul echipelor care vor lupta pentru evitarea retrogradării pentru că nu dispune de o organizare, un lot și nici de influența necesare pentru a aspira la mai mult.
      Două sunt modelele de succes pe care ar trebui să le aibă în vedere Aradul (asta pentru că, binențeles, „la noi nu poate fi ca în Anglia, sau Germania”: CFR Cluj sau Viitorul Constanța. Dacă nu vom putea fi ca ele (măcar ca organizare, dacă nu și ca performanțe), atunci nu ne rămâne decât să sperăm că vom rămâne în anonimatul ligii secunde (posibil chiar să pendulăm între ligile 2 și 3).
      Venirea lui Ionuț Popa a adus un plus, aparent suficient pentru a scoate echipa deasupra locurilor retrogradante. Norocul cel mai mare a fost că AS A și Olimpia au abandonat pentru că, altfel, exceptându-le pe Miroslava și Foresta, șansele de a vedea AFC UTA printre cele trei retrogradate erau foarte mari.
      La acest moment știm două lucruri: că vine o ediție de campionat foarte grea și că echipa se află, managerial și sportiv, în aceeași stare necorespunzătoare. Perspective?

      0
      0
  4. Planul lui Burleanu e ca la finalul campionatului 2018-2019 să retrogradeze două echipe din Liga 1 (locurile 13 şi 14) şi să promoveze direct locurile 1, 2, 3 şi 4 din Liga 2. Există şi ideea ca locul 5 din Liga 2 să dea un baraj de promovare-retrogradare cu ocupanta locului 12 din Liga 1.
    Asa cred ca vom promova si NOI …deci grija MARE sezonul viitor ALOOOO conducerea se aude

    0
    0
    1. Cu o astfel de conducere , antrenor , totul este divizat mai ales in randul suporteriilor care nici nu mai vor sa auda de Siria , nu vom reusi sezonul urmator sa facem mare lucru in aceste conditii . Avand in vedere ca au promovat echipe de traditie iar Sirineasa peste noapte va deveni Jiul sunt mici sansele sa promovam . Sa nu uitam ca nu avem nici stadion ca si celelalte participante ! Eventual daca ar veni un investitor la UTA sa o preia si sa faca lucruriile cum trebuie dar sunt mici sansele .

      0
      0
  5. Nu cred că noi putem promova nici dacă intră primele 10 atât timp cât primar e falcă, și nici nu meritam, cu stadion sătesc, public de maxim 300 de tifosi? oraș amorțit, iar conducerea amatoare care face numai gafe! Se pare că locul nostru e în liga a doua, dar și pentru menținerea aici vom transpira serios!

    0
    0
    1. Eu cred ca daca vom promova si stadionul va fi gata ,orasul sigur se va „dezamorti” iar publicul sigur va veni la stadion . E nevoie de un om serios in conducere si unul potent financiar care sa si iubeasca UTA ! SPER sa fie asa sa vad UTA acolo sus unde trebuie sa fie BAFTA ( Sper in fiecare an la UN AN MAI BUN)

      0
      0
    2. in starea asta de incertitudine de la club , promovam degeaba , si aici in Liga 2 am fost ciuta batailor, ce ne face sa credem ca daca promovam va fi altfel? Pana nu avem seriozotate si stabilitate financiara la club , mai bine stam aici unde ne este locul.

      0
      0
      1. Normal ca asa aiurea numai sa promovam si peste 1 an sa venim inapoi in liga 2 mai „distrusi” nu are rost , eu zic daca promovam si avem bani sa stam in liga 1 cel putin 10 ani 🙂 sa ne batem la primele locuri ( e un vis stiu dar sper )

        0
        0
  6. Este doar parerea mea! Cel mai bun om pentru echipa UTA Arad ar fi domnul Marius Popescu,stie ce inseamna UTA,rosu si alb,si un antrenor care chiar a avut rezultate cu un ASA TG.Mures cu juniori si fara bani!

    0
    0
  7. Aia este, un om potential financiar ; care sa iubeasca UTA. si daca pleaca POPICA, sa vina Marius Ppopescu, care a facut rezultate foarte bune cu tinerii de la ASA Tg. Mures ;si fara prea multi bani,un antrenor bun care a fost la UTA. si iubeste acest club. Investitorii cu bani sa vina si apoi vom vedea, daca nu vin, nu este de bine !!! ALO !!!! PRIMARIA !!!! DATI DOMNE IN FOLOSINTA CAT MAI REPEDE ARENA MOTORUL, MACAR ATATA , CHIAR ASA , NICI PEASTA NU VRETI !?

    0
    0
  8. ma uit acuma pe la TV , cum stiu altii sa sarbatoreasca, iar noi aradeni – utisti suntem blestemati si pedepsiti sa-l mai ascultam pe acest individ….RUSINE ARADULUI SI CONDUCERII UTA -ei….pentru alegerile facute.

    0
    0
  9. incredibil acest popa de rosu sau de mac! pai o gramada sau cele mai multe puncte or venit din neprezentari abandonuri ca pe teren:::::::::::::::::! sa iti arogi din meritele unor copii care atat au putut ei mi se pare halucinant! daca nu se face ceva la anul cu lotul asta si cu acelasi popa de duba sau rosu sau mac, victime sigure!!!!

    0
    0
  10. Fără Popa retrogradam, pierdeam și la Mioveni și la Miroslava, și cu poli acasă! Fiți siguri că dacă în minutul 60 violetii conduceau, nu mai ieșeau de pe teren!

    0
    0
  11. Vali!? iar il inventam pe daca? Bravo lor au ascultat de suporteri, ce meci e ala fara suporteri? intrebati-l pe Popica, pentru el, doar cascavalul conteaza, suporterii sunt cantitate neglijabila?! ai nostri sigur nu ieseau afara din teren la cererea suporterilor, asta-i marea diferenta, altfel te simti un suporter respectat si altfel te simti un suporter jignit de un Popuca…

    0
    0
    1. Pardon!Cine finanteaza,dicteaza!La Poli suporterii se dau peste cap pentru echipa lor,la UTA se injura!Deci?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button