Alte sporturi

Mai puțin de 24 de ore până la startul ediției cu numărul 21 a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Bekescsaba





Sâmbătă, la Békéscsaba, se dă startul la a 21-a ediţie a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Bekescsaba. Un eveniment de tradiţie îndrăgit de cetăţenii din Ungaria şi România care an de an strânge un număr mai mare de participanţi.

Și anul acesta sunt peste 1500 de concurenți, care vor parcurge traseul de 200 km în cele două zile pe bicicletă, role, alergând individual sau în ştafetă. Participanţii din Arad sau alte oraşe din ţară cum ar fi Oradea, Timişoara, Salonta etc. vor pleca vineri, la ora 17,30 din faţa Primăriei din Arad cu autocarele pentru a lua sâmbătă startul din Békéscsaba. Startul din Arad pentru a doua sută de kilometri va avea loc duminică din faţa Primăriei la ora 10:00.

Atât în Arad cât şi în Békéscsaba, evenimentul este animat cu diverse programe educaţionale şi artistice. În orașul nostru, va concerta formaţia Thomassy Party Band sâmbătă, între orele 15:00 – 19:00.

Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad, iar organizator este Centrul Municipal de Cultură Arad.

Participații și nu numai mai pot afla informații utile pe site-ul evenimentului www.supermaraton.eu









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button