Crisul Chisineu-CrișzTOP ARTICOLE

Cherecheși e sigur de promovare: „Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt clare, vom juca în Liga 3-a după 34 de ani!”





Crișul Chișineu Criș se deplasa la Bustuchin pentru a rezolva definitiv ecuația promovării în Liga 3-a. Pornind de la 4-0, „alb-albaștrii” aveau șanse mari de reușită, dar au primit certitudinea succesului după numai 15 minute. Ambulanța nu a sosit la stadionul din comuna gorjeană până la ora 17,45, astfel că arbitrii nu au dat drumul la joc. Din respect pentru spectatori, cele două echipe au încins o „miuță” de o oră, terminată la egalitate: 1-1, după reușitele semnate Baros, respectiv Cigan.

Din informațiile ajunse la urechea noastră, „oficialii” celor de la Petrolul Bustuchin au apelat verbal la Serviciul de Ambulanță, urmând ca la sosirea la stadion a mașinii și a personalului medical să încheie contractul și să achite și costurile. Așa s-ar fi întâmplat cu ocazia partidei dintre juniorii clubului și CS Ineu, în interjudețeana de acum trei săptămâni, doar că acum Ambulanța nu a sosit decât la ora 17,55 la teren, prea târziu pentru a mai salva situația.

Totuși, echipa gazdă are dreptul de a se apăra la Comisia de Etică și Disciplină a FRF, deși nu vedem cum, în lipsa unui contract parafat înainte de începerea meciului, va mai întoarce „mortul” de la groapă. Cam acest lucru anticipează și managerul Crișului, care vorbește despre îndeplinirea obiectivului. „Pentru noi lucrurile sunt foarte clare. Obiectivul a fost promovarea în Liga a 3-a și el e îndeplinit. Chiar dacă cei de la Petrolul Bustuchin mai au drept de contestație, din punctul nostru de vedere nu văd cum s-ar mai putea schimba lucrurile. Vreau să felicit stafful tehnic, împreună cu cei doi fizioterapeuți și – bineînțeles – întreg lotul de jucători pentru această minunată performanță. Cu muncă, seriozitate și disciplină tactică acest grup de oameni a reușit să ducă Crișul în Liga 3-a după 34 de ani. Mulțumiri speciale avem și pentru domnul primar Gheorghe Burdan și întregul Consiliul Local pentru condițiile create în această perioadă și le dedicăm și lor, dar și tutuor suporterilor noștri, cu o mențiune aparte pentru cei 30-40 care au venit atâția kilometri pentru a ne susține și azi, această promovare. Nu putem uita nici firmele, Gualapack, prin doamna Aniela Mladin și Hydro, prin domnul Cornel Lina, care au fost alături de noi în acest an competițional. Vom fi profesioniști până la capăt, nu decretăm de azi vacanța, ci rămânem conectați prin antrenamente. De abia după ce vine și confirmarea de la București, le vom da liber jucătorilor până la data la care hotărește antrenorul Adi Abrudean”, ne-a declarat Daniel Cherecheși.









2 comentarii

  1. Erați promovați înainte de meciul tur nu mai o da pe ocolite si te lauda singur ca tot ,,Tu ” rămâi același….baftă echipei liga 3 A!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button