Stranieri aradeni

Arădeanul Țucudean a luat și Supercupa cu CFR-ul, Adi Lucaci – implicat direct ca și observator de joc





Noul „Ion Oblemenco” a găzduit ediția 2018 a Supercupei României la fotbal. Deși a jucat sub presiunea a 26 de mii de olteni, deținătoarea titlului a câștigat trofeul în fața Universității Craiova. CFR Cluj a avut ocazii mai multe și mai clare, inclusiv trei faze de penalty, dintre care arbitrul Petrescu a sancționat-o doar pe cea din minutul 78, la duelul dintre R. Popa și Omrani. Culio l-a bătut Pigliacelli de la punctul cu var și „feroviarii” îi oferă bucuria primului trofeu din carieră noului lor antrenor, Edi Iordănescu.

Arădeanul George Țucudean a fost titular în echipa campioană, fiind înlocuit doar cu 3 minute înainte de ultimul fluier cu Costache. Bucuria atacantului crescut de Atletico și promovat de UTA în fotbalul mare a fost simțită pe viu și de Adrian Lucaci. Președintele Asociației Județene de Fotbal a fost desemnat observator de joc la primul meci oficial al sezonului 2018-2019 în fotbalul românesc.

De menționat că din staff-ul clujenilor fac parte și foștii căpitani ai UTA-ei, arădeanul Cristi Panin (team-manager) și Bogdan Mara (director sportiv).

FOTO: prosport.ro









Un comentariu

  1. Nimic de comentat!Ca sa vii cel putin 60-70 metri,talonat,fara nici o tentativa,apoi sa faci fault decisiv in careu,dar pana atunci nimic,este scoala de prosti!,cel putin dobitoc!Nu am tinut cu niciuna dintre ele,usor spre Cristi Panin totusi,sperand in spectacol,dar aproape ca am adormit.La fel ca si la Belgia-Anglia!Somn profund!Niet fotbal!Niet gavari paruski!Niet fotbal!
    Daca maine catsiga HRVATSKA,ma distrez la maxim!Uraaaaa!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button