Stranieri aradeni

Copil, coleg cu Szekely la Deva: Mijlocașul arădean a fost cel mai bun om al „alb-albaștrilor” în amicalul cu Poli





După aventurile la UTA, Șoimii Lipova și Lunca Teuz Cermei, Dumitru Copil părăsește fotbalul arădean. Cel comparat în urmă cu un deceniu cu Hagi a ajuns la CNS Cetate Deva, unde va fi din nou coleg cu Szabolcs Szekely după un sezon și jumătate petrecut în „alb-roșu”.

Tehnicul fotbalist s-a remarcat deja în tricoul formației de la poalele Cetății devene chiar în amicalul de ieri, cu ASU Poli. Arădeanul a egalat printr-o lovitură de cap golul lui Velici, iar apoi a centrat pentru golul doi al echipei sale, marcat de Alexandru Dan. Testul s-a încheiat la egalitate (2-2) datorită unui alt fost utist, Ionuț Coadă, care – însă – a apucat să evolueze doar pentru „satelit” în ediția 2016-2017 a Ligii a 3-a. În minutul 63, Copil putea reuși un gol antologic dacă șutul său de la 60 de metri nu trecea de puțin peste transversală, cu portarul advers prin avansat.

CNS Cetate Deva a fost preluată în această vară de experimentatul Ioan Petcu, obiectivul fiind promovarea în Liga 2-a.









2 comentarii

  1. Bravo, Copil. Puteai sa joci lejer la UTA. Ai fost, esti si vei fi un jucator emblematic al Aradului. Pacat ca multi nu te-au inteles. Singurul care a observat potentialul tau a fost Laurentiu Rosu. Este regretabil ca nici tu si nici el nu ati avut loc la UTA.
    Mult succes in continuare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button