UTA Arad

Cade Opriș testele medicale? UTA ar putea rămâne pe piață pentru încă doi-trei fotbaliști





Campioana Provinciei dispută peste câteva ore (17) al cincilea amical estival. La Bekescsaba, în returul cu Elore (scor 2-2 în urmă cu 12 zile, la Arad), Ionuț Popa nu poate conta din nou pe doi dintre fundașii săi. Se pare că Vădrariu a suferit o ruptură musculară și mai are de stat până să revină pe gazon, în timp ce Vlad Opriș e chinuit de dureri la genunchi. „Face inclusiv injecții cu ozon, nu știu cât de repede își va reveni. Avem nevoie de jucători apți, așa că, cu părere de rău o spun, există și posibilitatea să renunțăm la el dacă continuă să aibă probleme. Și așa a jucat puțin în meciurile amicale și el tot accidentat e”, a menționat Ionuț Popa.

Acasă rămâne și ivorianul Coulibaly, care nu are permisiunea de a părăsi România. „Îmi place jucătorul, dar mi-aș fi dorit să-l văd și să-l integrez mai bine în echipă. Oricum, eu zic că va rămâne cu noi, deși mai mult mă îngrijorează situația lui Cubleșan. Încă nu s-a rezolvat problema cu grila sa, iar dacă va trebui să renunțăm la el e chiar o problemă. Este clar că de un portar avem nevoie ca de aer, dar dacă nu ne vom putea baza nici pe Opriș și Cubleșan, mai trebuie aduși și un fundaș central, dar și un fotbalist de bandă”, a mai explicat Popa.

Sub „lupa” lui „Mister” se află și Tiberiu Petriș, care are la dispoziție meciurile de azi și sâmbătă să demonstreze că este o soluție pentru linia de mijloc a „Bătrânei Doamne”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button