HandbalzTOP ARTICOLE

Orădeanul Sebastian Tudor e noul antrenor al handbalistelor de la Crișul, Snakovschi, Tudose și Damian – primele transferuri





Echipa de handbal din Crișul Chișineu Criș a terminat sezonul 2017-2018 pe locul 11 al Diviziei A (Seria B). Cinci a fost numărul succeselor obținute de „alb-albastre” și asta pentru că alte două, bifate cu echipele din Târgu Secuiesc (KSE) și Târgu Mureș, le-au fost anulate.

În campionatul ce începe la mijlocul lunii septembrie, ștacheta se ridică, iar semnele vin din campania de achiziții. Înainte de toate, Crișul va avea un nou antrenor, în persoana lui Sebastian Tudor, care s-a despărțit chiar ieri de CSM Oradea. Acesta a ghidat activitatea secției de handbal masculin de pe Crișul Repede pe parcursul ultimilor ani, perioadă în care a obținut rezultate foarte bune (între care și un loc 1 în al doilea eșalon), însă acum a acceptat o nouă provocare în carieră. „Am decis să ne bazăm pe un tehnician care a dus o echipa tânără pe primele locuri în Divizia A, ba chiar în ultimul an la promovare directă în Liga Națională. Considerăm că în acest moment avem un lot tânăr, de perspectivă, iar Sebastian Tudor se pliază perfect pe proiectul nostru”, a afirmat Lucreția Cășuțiu, manager și jucătoare la Crișul.

Tudor se va apuca de lucru pe malul Crișului Alb începând cu data de 1 august, când jucătoarele pun punct vacanței de vară. În primul rând, vreau să mulțumesc celor din conducere pentru încrederea acordată. Sunt conștient că voi conduce o echipă tânără, cu mult potențial și putere de muncă. Am înțeles că este un proiect pe termen mediu și lung de a construi o echipă competitivă pentru un obiectiv mai îndrăzneț în următorii ani, ceea ce constituie o mare provocare și pentru mine. Îmi doresc să lucrez în această familie, iar împreună sperăm să aducem spectatorilor cât mai multe satisfacții sub forma victoriilor”,a menționat noul tehnician al handbalistelor de la Criș.

Totodată, cuplul Florica Boldor – Lucreția Cășuțiu a perfectat și primele transferuri la nivel de lot. Extrema Jessica Snakovschi și interul Denisa Tudose vin de la CSȘ Baia Mare, în timp ce pivotul Mihaela Damian provine de la Viitorul Cluj. Totodată, Roxana Boldor și Lorena Roman au devenit sută la sută jucătoarele Crișului, până acum având dublă legitimare cu  CSȘ Baia Mare.

La capitolul despărțiri, au fost trecute extremele Mihaela Cherecheș și Adnana Pop și portarul Andreea Nicoară. Totodată, Bianca Mîrcă a luat o pauză, fiind însărcinată.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button