UTA AradzTOP ARTICOLE

De joi, se pot achiziționa abonamente pe „Motorul”! Pachete „Și eu susțin UTA Arad” și „Corporate” pentru suporterii „roș-albilor”





Începând de joi 02 august 2018, UTA scoate la vânzare abonamente pentru noul sezon competițional pentru meciurile de campionat de pe teren propiru, care se vor desfășura pe stadionul modernizat din Aradul Nou, Motorul – aprox. 3.700 locuri.

Pentru acest sezon politica clubului este de a crea avantaje în special suporterilor fideli, adică abonaților și susținătorilor.

Tipuri abonamente UTA Arad valabile pentru meciurile de campionat tur – retur sezon 2018/2019 Liga a II-a

1. Abonament tribuna I-a, II-a și Peluză – 200 lei

2. Abonament tribuna A0 – 300 lei

3. Abonament VIP (locuri limitate) – 500 lei

– Valabil și la meciurile din Cupa României.

– Include snack bar înainte și în pauza meciurilor.

4. Pachet „Și Eu susțin UTA Arad” – 500 lei

Include:

– 1 abonament la tribuna I-a, tribuna a II-a sau Peluză;

– 1 tricou Saller „și eu susțin UTA Arad”;

– 4 pizza medii de la Pizza 5 Colțuri;

– 4 spălări auto de la spălătoria Vecchia Signora;

– Card de fidelitate UTA pentru 10% reducere la produsele UTA în sezonul 2018/2019 și acces la evenimentele organizate de club;

– Abonamentul împreună cu cardul de fidelitate din pachetul și eu susțin UTA Arad”asigură intrare gratuită la meciurile din Cupa României sezon 2018/2019.

5. Pachet Corporate

– destinat firmelor și instituțiilor – la 10 abonamente achiziționate, se oferă un abonament gratuit și două spații publicitare (banner stadion).

Preț bilet meciuri din Campionat 2018/2019 – 15 lei.

Copiii cu vârstă de până la 10 ani au acces gratuit.

Program vânzări abonamente:

Stadion Motorul:

Joi, 02 august ora 13:00 – 21:00

Vineri, 03 august ora 13:00 – 18:00

Sâmbătă, 04 august ora 10:00 – 14:00

Sediul clubului, Calea Victoriei nr. 20:

Luni – Joi (06 – 09 august 2018) orele: 12:00 – 18:00









31 comentarii

  1. Preturi de Europa League… obiectiv: salvarea de la retrogradare! Pai nu va e rusine ma, lacomilor? Cat o sa mai scumpiti preturile de la an la an? Si va plangeti apoi ca nu vine lumea la meci, ca aradenii au uitat de UTA… v-ati uitat putin, macar pentru comparatie la alte echipe din Liga 2 sa vedeti cum se vand abonamentele acolo? Daca nu, uite, va las eu niste exemple aici: U Cluj – 90 de lei abonamentul pentru elevi / studenti / pensionari si 150 lei abonamentul normal, Petrolul – 120 de lei la peluza pentru elevi / studenti si 150 normal, iar la tribune 220 respectiv 200, iar astea sunt echipe cu stadioane moderne… nu joaca in gradini peste care s-a pus sintetic dupa un an si jumatate in ultima scarba.

    0
    0
    1. nu te obliga nimeni sa iti cumperi. iti iese 10,5 lei biletul. vino la meciurile cu timisoara si platesti 15 lei/bilet…

      0
      0
    2. trebuie sa intelegem ca, clubul nostru nu are finantare care sa asigure acoperirea cheltuielilor pentru un sezon, nu are patroni,ca in alte parti, deci suporterii ar trebui sa contribuie cu cat pot si sa cumpere cat mai multe abonamente. Eu cel putin voi achizitiona 1 abonament, chiar daca nu o sa pot merge la toate meciurile din respect si sprijin pentru echipa mea, cei care nu inteleg acest lucru, nu are sens sa discutam, pentru ca, nu se vor schimba niciodata…pe cei cu venituri mici ai inteleg, insa nu -i inteleg pe cei, care au posibilitati, se dau mari utisti , dar cand li se cere sa-si faca un abonament de 200 lei/ an, cat costa 3-4 pizza , fac scandal ca e prea scump…

      0
      0
    3. dacă noi suporterii nu ajutam și noi cu piticul de a cumpăra un abonament sau bilet atunci ne meritam soarta

      0
      0
    4. Sunt curios cati din acesti mari intelepti si cunoscatori ai perspectivelor financiar-contabile isi vor si achizitiona abonamente. Am avut medie scazuta de suporoteri si o vom avea in continuare, asta datorita rezultatelor, a ceea ce ofera echipa, din cauza de falca, de popa, de costea si toate celelalte N+1 motive pe care toti le enumerati in celelalte articole pana sa va canonizati in mari utisti in articolul de fata.
      E mai mult decat evident ca tot cei care si-au cumparat pana acum isi vor cumpara si de acum incolo abonamente, iar asta o vor simti doar ei la buzunar, practic se jumulesc bani de pe suporterii fideli, ca de atras altii nu poate fi vorba.
      Am vazut enorma voastra implicare si la numarul de spectatori pe sezonul trecut, si la abonamente vandute si la derby, cat si la alte evenimente ”extra” care presupuneau implicare gen ”inaugurarea stadionului”. Cainii latra, bursucul trece.

      0
      0
  2. @bursucel. De aceea a ajuns aradul fotbalistic in halul acesta , ca e plin de ” susținători ” ca si tine. Dacă e pe gratis e ok. Ca pretenții…..

    0
    0
  3. Degeaba le luati apararea… asta e adevarul! UTA e unul din cluburile care sezonul trecut nu a avut rezultate pozitive, dar acum si-a marit preturile. Eu personal am fost si voi merge in continuare la fiecare meci acasa, chiar si in deplasari, dar nu imi permite bugetul sa imi achizitionez un abonament. Cel putin la peluza ar fi trebuit sa fie mai ieftine, pentru ca nu e aceeasi vizibilitate acolo. Ii inteleg si pe directorii echipei, am inteles argumentele voastre, dar tot mi se pare exagerat. E un semn ca si primaria ofera din ce in ce mai putini bani, ca sunt sponsori tot mai putini si ca oamenii din Arad care ar trebui sa fie cu adevarat interesati de UTA (afaceristii) nu doresc sa ajute cel mai important simbol al acestui oras. Noi, suporterii, prea putin putem sa facem…

    0
    0
    1. @oviarad,du-te tu si prezinta-te cu banii ca sa-ti faci abonament si pe masa te va asteapta schita si impartirea locurilor,pe categorii,apoi de banii de care doresti,vei pune degetul exact unde te incadrezi….Ai inteles?
      Asta in cazul ca nu esti acel inginer termice Ovi,interzis de cativa ani la meciurile UTA-ei,care mergeai doar pt scandaluri….
      Nici o problema….fa-ti doar linistit abonamentul!

      0
      0
  4. Mereu flămânzi sunteți, cum sa ai preț la abonament mai mare la UTA ca la u Cluj? Păi ce condiții oferă un stadion și ce te udă ploaia pe motoru ? Dacă aici cereți preț de play-off in prima ligă, pe stadionul din Vlaicu abonamentul va fi 500 de euro! Prima dată oferiți ceva și apoi cereți un preț, nu vi tu după ce te-a calcat în picioare Afumați, Brăila sau Snagov, să ceri preț de liga 1! Și Argeșului au scumpit abonamentele, dar au oferit fotbal și au terminat pe 4! Știți cât a fost abonamentul? 19 lei!!! Dar au avut și 8000 de spectatori în tribune, la noi nici 500 nu vin! In loc să ai 1000 de abonament cu 100 de lei, vei avea 100 de abonamente cu 200 de lei! La o simplă socoată, de cinci ori mai puțini bani, și de 10 ori mai puțini abonați! Și una e sa joci cu tribune pline, și alta să se audă lătratul și guițatul din curțile vecine!

    0
    0
  5. La ce petarde de jucători avem și cu popa blatist și meszar sclavul lu falca nu mai isi face nimeni abonament ne am săturat să fim prostiti de o gașcă ce face bani de câțiva ani buni de pe spatele UTA-ei

    0
    0
      1. Sti tu ca l-au omologat nici nu e recepționat de primărie da sa omologat mai vedem cu omologarea nu gică contra realist pe fapte reale nu povești pt creduli

        0
        0
      1. @lucian…astia sunt marii suporteri ai UTA-ei!Si daca 100Lei ar fi pentru tot campionatul,tot scump ar fi!
        Dar la meciuri cu Poli,nu poti sa-ti ocupi locurile de abonament,ca te fac aceia troaca de porci,ca doar si-au platit biletul si au dreptul la un loc pe scaun!
        Majoritatea gaseau diverse motive…..ba ca nu-si fac abonamente ca sa mearga la Siria,ba ca pentru evolutiile echipei nu merita sa dea bani,etc,etc…..Asta pana la un punct….
        Dar pe alta cale, nici nu vad abonamente prioritare pentru cei care pot face dovada ca sunt vechi abonati….sau diverse facilitati pentru persoane fizice….
        Daca vor fi din nou 300 abonamente,s-a dat o palma la un rahat!Scuze pentru expresie,dar mi se pare cea mai potrivita….

        0
        0
  6. FLAMENGO 4 x 1 SPORT

    FLAMENGO – Diego Alves; Rodinei, Réver, Léo Duarte , Renê; Cuéllar, Diego (Guerrero), Lucas Paquetá, Éverton Ribeiro (Geuvânio) , Marlos (Jean Lucas); Uribe. DT: Maurício Barbieri.

    SPORT – Magrão; Raul Prata (Claudio Winck), Ronaldo Alves, Léo Ortiz , Sander; Deivid (Ferreira), Fellipe Bastos, Gabriel, Michel Bastos (Carlos Henrique) , Marlone; Rafael Marques. DT: Claudinei Oliveira.

    Goluri – Réver,13, Claudio Winck, 43 . Lucas Paquetá, 47, Everton Ribeiro, 52,Uribe, aos 63

    galbene – Léo Duarte (Fla) , Raul Prata (S).

    arbitru – Marcelo Aparecido Ribeiro de Souza

    Reteta – R$ 1.506.319,60

    Public – 53.591 platitori (58.817 total).

    stadionul – Maracanã, Rio (RJ).

    pentru ei e fotbalul
    NU PENTRU ZGIRCITII DE ARADENI
    ASA SPECTATORI ASA SPONSORI
    NIMENI NU VREA SA DEA BANI

    La Dortmund sunt 85.000 spectatori
    La Manchester United sun 75 000 meci de meci

    Daca pina la jocul cu Farul nu se vind 3000 de abonamente cu 50 de euro/sezon as retrage echipa din liga doua
    Pentru 500 de spectatori nu merita sa te zbati

    Fotbalul e un spectacol nu bataue de joc
    500 de spectatori din care jumatate nu cumpara bilet

    Asta numai in Romania se intimpla

    va rog pe cei ce scrieti cronica de acum incolo sa scrieti cite bilete s au vindut si citi bani s au incasat.
    nu se acopera nici baremurile arbitrilor.

    ECHIPA TREBUIE RETRASA SIN LIGA DOUA/
    la Gurahont si la Sintea Mare poate juca cu intrare gratuita

    0
    0
    1. Ce prost ești! 3000 de abonați a avut UTA doar atunci când angajatul de la fabrica de textile era obligat sa cumpere abonament! 3000 de spectatori nu vin nici dacă e întrarea liberă!

      0
      0
      1. Pai @Vali,nu cred ca in acest caz poti sa faci pe cineva prost!Uzinele comuniste aveau abonati oricum,chiar daca ele sustineau UTA,cu jucatori angajati si scosi din productie pentru sport,si eu am fost unul dintre ei si stiu cum se manca treaba….
        Acum suntem mari capitalisti si o gramada de firme in Arad existente,care nu ar fi nevoie sa dea bani „cash” ci suficient sa ia pe carte de munca 1 sau chiar 2 jucatori…Nu cred ca ar insemna mare lucru 1500-2000Euro,pe care oricum i-ar da la stat….si un locusor,tot si-ar gasi loc pe echipament sau pe alte reclame…..Si nu cred ca as exagera cu acest cuantum de salarizare,pe care l-as considera decent,pentru o echipa (nu numai) de Liga a 2-a.
        Dar pentru astea,nu este nevoie de un Costea!Ce naiba?
        Ce atatea experimente?Incepe campionatul si inca se tot mai aduc in probe jucatori?Dintre cei care au inceput si terminat pregatirea,cati sunt ramasi?Si atunci pentru ce?Sa se tot spuna…rabdare…inca nu avem omogenitate si relatii de joc?
        Vine Cipri Rus,cu orice echipa,ca adversar si ne incalceste,ne da goluri,pase de gol,ne arata
        mereu ca s-a gresit cu el,mai vine acum si cu Lipova,teoretic ar spune unii…nepregatit,intra in joc,face spectacol,fundasii nostri trimisi pe la cumparat de seminte…..pur si simplu se joaca,da gol cu calcaiul…rusinea cea mai mare ar fi fost sa nu dea golul respectiv…..
        Dar noi mai cautam variante…..Poate mai vin din Bangladesh,ca in rest am vazut din toate tarile posibile… incercati,de parca ai incerca un pantof sau un pantalon….
        Ok!Nu se pune problema ca nu ai avea cu cine incepe campionatul,ca titulari…
        Dar in rest?
        Mister Popa spune ca are nevoie de 25,cum ar fi normal,dar acum cu greu vad 15…Oricum nu ar avea unde sa-i aseze pe o banca de rezerve cu 7 fotolii….
        Nu este de glumit si nici de ras!

        0
        0
    2. Prietene, cu toata stima si respectul, de pe ce planeta vii? Am impresia ca nu ai locuit printre noi de vii cu comparatiile astea. In ce lume paralela se poate compara Dortmund sau Manchester cu Arad?! Ca numar de locuitori? ca putere financiara? ca importanta a numelui echipei in lume??
      Tu nu e cazul sa iti faci abonament, te preferam dupa micul ecran.

      0
      0
      1. @Yell…stiiiiiiiii cum vine?Nu conteaza numarul de locuitori al unui oras!Conteaza spiritul!Uneori se pierde,nu sunt absurd, acea emulatie de victorie,de dorinta se mai stinge daca echipa nu aduce suporterii inapoi la stadion..conteaza doar cati raman alaturi de ea si in vremuri grele!Abia cand acestia se satura..poate sa fie orice nume sau brand…..degeaba!Daca echipa leaga cateva victorii si arata dorinta si joaca fotbal frumos,ai sa vezi din nou prezenta….pana atunci se pierde increderea si s-a cam pierdut,din pacate!
        Sa nu ne comparam cu Dortmundt sau te mai miri cu cine….Boca Juniors a jucat 2 sezoane cu stadionul aproape gol,dar aveau 39.000 de abonamente….
        Mai scrie Dl Meches pe aici,pe care-l respect pentru creion,rabdare, hartie si nervi,inaintea erei Internet,dar pe Maracana,25.000 de spectatori,este ca si cum la UTA,ar fi 50 spectatori….
        Nu exista comparatii!Daca mi-am permis o excursie la Barcelona,acum 3 ani,bilet la casa,am prins la ultimul nivel,de unde doar cu un binoclu performant,pe care cu greu am putut sa conving stewarzii sa imi dea voie cu el….am vazut ceva….
        Dar vorbim ceva despre 69.000 abonati constanti.,atunci…Cel mai ieftin,vre-o 497 Eur…la cucurigu…..
        Ai inteles?

        0
        0
  7. E trist ca am ajuns din nou sa ne balacarim intre noi , ptr ce ? Ptr unii care nu merita nici sa le pomenesti numele la cata rautate au fata de UTA, vreau sa cred ca toti care isi dau cu parerea aici sau pe site-ul UTA vor binele echipei ,din pacate unii posteaza numai aberatii , chiar si cand faptele vorbesc de la sine ca treaba merge din nou pe ciupeala , nu se construieste nimic sanatos si la final tot noi vom avea de suferit .
    Am vrut cu totii echipa la Arad ,acum ne plangem de abonamente ….Nici eu nu sunt de acord cum s-a lucrat sau cum se se lucreaza la stadioane,de managerul general , de primar de antrenor etc, dar acum macar revine echipa acasa,ptr bani de tigari si bere la PET facem orice sacrificiu iar ptr UTA nu ?Si mai vrem stadion de 30.000 de locuri !!!

    0
    0
  8. va multumesc pentru complimente
    Suntem in UE cu Germania cu Spania cu Italia Cu Franta.
    Cu ei ne comparam
    Din pacate
    Nu ne place dar noi nu suntem ca nivelul Gibraltarului,Insulelor Feroe si Maltei
    Si acolo spectatorii fac abonamente si isi cumpara bilet la meci
    Nu conteaza in ce oras oras traiesti daca iti iubesti echipa iti cumperi bilet iti faci abonament
    Daca nu stai acasa
    Asculti la radio,te uiti la televizor.
    Cind eram elev fiind sarac nu mi am luat cartel ca sa maninc duminica ca sa am bani de bilet
    Eram elev biletul costa 8 lei sau 10 lei
    Cind am fost student am venit de la Timisoara sa vad pe UTA
    Am cumparat bilet nu m am lipit de nimeni sa ma bage si pe mine
    Eram abonat la revista fotbal si revista sport
    Stateam la coada ca sa cumpar sportul Il citeau toti colegii din grupa de la facultate iar eu il puneam la colectie
    Le am si acum toate ziarele si revistele
    Am ales un joc a lui Flamengo pentru ca are legatura cu UTA
    19 februarie 1970 Flamengo-Romania 4-1
    Stadionul Maracana
    golul Romaniei Flavius Domide,primul jucator roman care a marcat pe acest mare stadion
    In ceea ce ma priveste respect parerea oricui.
    Nu il fac prost,nu fac atac la persoana.
    Fiecare are parerea lui, e liber sa se exprime.
    Abonament la UTA o sa mi fac cind va fi gata stadionul

    0
    0
    1. Suporter serios, iti faci abonament doar cand va fi stadionul nou gata, ceva ce nu poate fi controlat de catre echipa. Bravo.

      0
      0
    2. Dle Meches, nu e cazul sa va suparati. Dvoastra, ca vechi utist, aveti alte standarde, cind vine vorba de UTA.Adevarul este ca rezultatele din ultimii 30 de ani au cam diluat dragostea suporterilor, mai ales ca, rar , am mai fost in prima liga. La 300 spectatori pe meci, reteta financiara este , oricum, pe minus, chiar si la 100 lei/bilet….. Nu cred ca trebuie desfiintata treaba,doar pentru ca nu exista audienta, „pofta vine mancand”, daca ( si cand) UTA va fi in prima Liga, daca stadionul din Vlaicu se va termina vor veni, din nor 3-5000 de suporteri, la unele meciuri, chiar se poate umple arena. Stiu, sinteti „full” la cunostiinte despre UTA, dar azi, UTA nu este a nimanui, , o finanteaza Primaria ( cum si cit se vrea) si este condusa de o persoana care conduce ( si ) alt club, ( altul e presedinte, de forma), deci identitatea clubului UTA este lipsa.In aceasta forma de organizare …niciodata… nu vor veni finantatori importanti ( vin doar …pizzerii, firme de spalat masini, de catering, etc), pentru ca acestia, daca dau bani, mai multi, ar vrea sa vada cum se folosesc banii lor ,vreau transparenta financiara si sportiva, etc. Asaceva, azi la UTA este i m p o s i b i l…! De aia nu sint spectatori, In plus jumatate din banii pe transferuri pleaca in buzunar propriu, ( dupa ce UTA a finantat totul , pe cheltuiala sa, copii, de la 17-18 ani, si i-a facut…fotbalisti) , cei care au tocat bani aiurea, pe fotbalisti, socotiti vedeta, dar praf…pe teren, nu au patit nimic, au ramas tot ei sa ….”managerizeze”, UTA a fost implicata-in timp- si la chestii de pariuri,, s-au facut datorii istorice netransparente,iar cei ce conduc UTA , azi sint fericiti, lor le merge bine ….asa !

      0
      0
  9. Vorbe,…cam degeaba,. Abonamentul 200 lei nu este scump, sint totusi vreo 20 de meciuri…Dar , ced ca s-ar fi putut , pentru evevii sub 14 ani, un abonament ( de ce nu,….prin ajutorul unor scoli ” ) care sa creasca numarul de utisti. Ultimul meci -live – vazut de mine a fost returul la baraj, la Siria, am vazut UTA doar la TV. Dar sa iti cumperi un abonament- pentru cei care isi spun ca „sint utist” mi se pare o datorie de onoare, chiar daca…nu mergi la meci.

    0
    0
  10. multumesc
    Cunosc problemele
    Doar in citeva orase din Romania se sprijina sportul
    Cel mai elocvent exemplu Volei Alba Blaj vicecampioana continentala.
    Cei ce iubesc UTA si care o pot ajuta, UTA care este in situatia care este sunt…suporterii si ei o pot ajuta cumparind bilete si abonamente .
    3000 de abonati cu 50 de euro per sezon sunt 150.000 de euro bani incasati
    Plus banii de la televiziuni
    Plus alti bani din sponsorizari se face un buget cit de cit rezonabil si nu mai este frica de a termina campionatul.
    Poate cu 3000 se spectator la fiecare joc vin si sponsori

    Cu 300 de spectator la 10 lei biletul se aduna 3ooo de lei Nu stiu daca acopera baremurile arbitrilor si observatorilor de la acel joc.
    Parca centralul nu fluiera inceputul daca nu primeste baremul.el si ceilalti.
    Bine vinzi 3000 de abonamente dar banii trebuie bine chibzuiti Asta e Nu mai sunt fabrici si uzine ca antrenorii si jucatorii sa poata fi angajati acolo.Ai bani multi, aduci valori Aduci valori ,faci performanta
    sttie toata lumea
    Daca nu te ajuta nimeni nici sponsori nici spectatorii faci ce poti si te multumesti cu putin
    Din pacate asta e Romania azi
    Ne ar place sa fim in rind cu Germania Franta Spania si tarile avansate
    Cei ce s au saturat de Romania au fugit acolo.

    Cind a facut echipa Baronul Neuman a luat modelul englezesc.
    La oras cu 80 000 de locuitori a facut stadion in care incapeau 20000 spectator.
    A fost cel mai modern din tara in acei ani.Gazon din Anglia, sistem de numarare a spectatorilor ca in Anglia
    El a facut pe banii lui Avea fabrici,moara si alte afaceri Nu a cersit bani de la nimeni A iubit fotbalul si a vrut sa faca ceva pentru oras Echipa facuta de Baronul a rezistat pina in 1954 cistigind patru campionate si jucind trei finale in Cupa Romaniei A gindit bine in perspectiva Din 1955,56 au inceput sa apara problemele
    Spectatorii intrau cu bilete si abonamente Pretul biletelor la primul meci cu Ciocanul a fost tribuna-10000,peluza-5000 si pentru membrii cluburilor sportive 3000 de lei.Asa erau banii atunci,era in 1946 imediat dupa razboi.Stadionul a fost plin 12.000 de spectator la fiecare joc Partea doua a acestui prim joc s a transmis la radio.
    Poate si acum exista baroni dar nu le place fotbalul si nu investesc Nu le place UTA ,FCC ICIM sau AMEFA-echipa de polo.Aceste trei ele au mai ramas Se chinuie sa continue de ani buni.Vom vedea pina cind continua.

    Cei ramasi suporta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button