UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa și-a primit atacantul de viteză cerut, Rus a revenit la UTA: „Mă întorc acasă optimist, munca și determinarea pot face diferența!”





Echipa fanion a Aradului a dat una dintre loviturile importante ale verii la nivel de achiziții. După doi ani de zile petrecuți la ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași, Ciprian Rus se întoarce la UTA și ridică la trei numărul atacanților din lotul „roș-albilor”.

Ionuț Popa a mai cerut un atacant de viteză conducerii utiste, ba chiar l-a și indicat pe atacantul de 27 de ani ca și soluție după amicalul cu Lipova, iar totul s-a concretizat azi printr-o semnătură a unui contract până în vara anului următor. „Ma întorc acasă foarte optimist cu o experiență acumulată inclusiv în Liga 1 si dornic de performanță. Astept cu nerăbdare să mă antrenez alături de noii mei colegi, deoarece trebuie să mă pun la punct cu condiția fizică. Sperăm să obținem cât mai mult de la noul sezon cu muncă și determinare, aspecte ce pot face diferența într-un campionat ce se anunță foarte echilibrat. Țin să le mulțumesc pe acestă cale și domnului Radu Pop și antrenorului Flavius Sabău, care mi-au dat șansa să mă pregătesc de aproape o lună de zile cu Lipova. Sunt persoane de mare caracter și le urez multă baftă în noul sezon de Liga 3-a”, ne-a declarat arădeanul, printre cei mai iubiți fotbaliști de către galeria utistă.

În singurul sezon petrecut în tricoul UTA-ei în Liga 2-a, Rus a înscris 10 goluri, între care trei în barajele de promovare cu Dunărea Călărași și Voluntari. Noua achiziție utistă dar și restul lotului „Bătrânei Doamne” pentru sezonul 2018-2019 va fi prezentat în cadrul unui eveniment special ce va avea loc joi seara, de la ora 21, pe noua arenă „Motorul”. Cu această ocazie, va avea loc și un meci în familie între componenții echipei fanion ai Aradului, care, duminică, vor debuta în campionatul ligii secunde, la București, cu Daco-Getica.

FOTO: Viorel Musca

17 comentarii

  1. URAAAAAAAA!In sfarsit un transfer garantat ca si reusit!!!!!!Nu avem nevoie de recomandari pentru el!
    Cine l-a convins?Bufonul de Costea?Am inteles ca vine totusi cu investitori…..Ba chiar ca ii si schimba pe unii in frunte cu Ionut Popa…….

    0
    0
  2. Silhoutte
    3 zile ago Permalink
    Daca esti suporterul Soimilor abtinete sa dai sfaturi celor de la Uta ce sa faca . De ce nu le spui celor de la Lipova sa il ia . S-au poate chiar au batut palma cu el si e tarziu pt Uta .–––––– MDAAAAA SE PARE CA POT DA SI EU SUGESTI !!! SI CRED CA A FOST BUNA SUGESTIA……..CE ZICI? (nu imi permit sa dau sugesti conducatoriilor echipei UTA,dar am nimerit-o,de data asta)……. tu ce sfaturi ai da ?

    0
    0
  3. Ce sfaturi as da ? Sa vi acasa ca incepe campionatul si vei fi trecut absent nemotivat . La cupa care este in 15 august esti absent trecut cu rosu . Cat despre daca a fost buna sau nu sugestia timpul ne va lamuri .

    0
    0
    1. deseara sunt la meci din preliminariile Champions League……….Sheriff – Shkendija !!! Poate in 25 august dar pana atunci voi mai vedea un meci ori de chapions league ori de Europa league

      0
      0
    1. Se pare ca la Sportul Snagov nu se va intampla ceea ce initial era in plan adica promovarea deoarece omul cu banii a ales alta destinatie ( Rapid ). Posibil ca Buia si Hlistei sa nu fie incantati de ce se va petrece ulterior la Sportul Snagov. Rufa de multe ori a promis multe dar a facut prea putine !!! M-as bucura sa-i vad iar la UTA pe amandoi cat mai curand posibil !!! HAI UTA !!!

      0
      0
  4. Bravooo !! În sfârșit o veste bunã ! Aștept de mult aceastã revenire și nu pot decât sa-i spun lui Cipri “ Bine ai venit acasă “ ! Un adevărat utist !! Și arădean !!

    0
    0
  5. Nici prin gand nu mi-as permite…dar acum si cu Cipri Rus,cred ca se poate din nou incerca un vechi dorit 4-4-2,pe care nu l-am mai vazut de ani de zile,ne-avand cu cine, care se poate transforma usor la nevoie in acel disperat si static sistem de joc,la ghiceala de tot felul,sa nu pierzi mingea la jumatate….apoi bine o fi cumva….
    Acum,daca il ajuta Zeitatile sa fie sanatos si sa nu cumva sa se accidenteze,va crea cel putin panica intre fundasii adversi,cunoscut fiind foarte rapid si incisiv,dislocand mereu 1-2 fundasi,paznici pe el….timp in care ceilalti ar ramane liberi…
    Se zice ca „sa ai grija ce iti doresti,pentru ca s-ar putea sa se si indeplineasca”!Ni s-au indeplinit dorintele….(unora)Doamne,cat de mult mi-am dorit sa revina Cipri…..
    Acum nu el trebuie sa se integreze, ci ceilati dupa el,sa-i faca fata….Multumesc Mister Popa ca ati insistat,era si culmea sa nu o faceti…ar fi fost strigator la cer….
    „O ce veste minuna-a-a-ta”!Iar incep sa cred in Mos Craciun!
    Vreau sa vad inca o data o mustata barbierita..chiar daca nu anul acesta….Se pare ca se contureaza ceva frumos,dar vom vedea curand….2-3-4 etape ajung!
    Daca ati facut-o pentru Poli Recas,in ciuda noastra,va veti putea revansa si totul se uita
    Timpul va decide….
    Momentan lupta dvs interna este cu Costea,vedem asta!Nu mai este un secret….razboi total….
    Personal,il vreau plecat cat mai rapid…..Astazi parcase pe centru,pe la fosta librarie Slavici, cu masina de serviciu Ford,UTA,a lui Pistru si angajatii Recons faceau poze…Nu are 2 nenorocite de fise de 50 de bani,sa-si plateasca parcarea!Sau se crede Isus!Mesia….si persifleaza Aradul….
    Out!Dar repede!

    0
    0
  6. Ne bucura faptul ca Cipri rus a ajuns la Uta dar fratilor sper ca realizati ca singur nu poate face nimic. Daca echipa nu-l ajuta si Cipri va fi inexistent pe teren .Si in 6 luni veti spune toti ca a venit degeaba.

    0
    0
  7. Ma bucura vestea. „Repatrierea” lui Cipri Rus este o masura buna ( printre…putinele bune). Trebuie avuta un pic de rabdare cu el, ca nu cred ca este perfect pregatit, inca, dar in 2-3 saptamani se incarca fizic. Ar mai fi mare nevoie de un stoper bun si de un moljocas…tehnic. Asa am mai putea spera.

    0
    0
  8. Asa da mai nene , mai zic si eu !!! Un transfer de care UTA. avea mare nevoie . Sa fie intr-un ceas bun si deacuma sa ne batem la promovare !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button