UTA Arad

Ghanezul Duku, singurul marcator al amicalului de 30 de minute de la Periam





În baza relațiilor bune cu Cornel Dumitraș, primarul din Periam, Ionuț Popa a deplasat-o pe UTA în comuna timișană pentru un rest cu divizionara a patra din localitate. Arădenii au abordat meciul cu o „garnitură” secundă, care a fost mereu la cârma partidei, întreruptă brusc de o ploaie torențială.

Se întâmpla în minutul 30, iar până atunci Rus a irosit o ocazie mare. Atacantul care a revenit de o zi în „alb-roșu” a primit o pasă ideală de la D. Popa, dar a tras pe lângă din numai 6 metri. Ploaia începuse să cadă când „Bătrâna Doamnă” a punctat prin ghanezul Charles Duku. Acesta a înscris cu capul după o centrare din lovitură liberă a lui Janos și o greșeală a portarului Ulmet.

Apoi, a turnat cu găleata, iar arbitrii au interupt partida. Când ploaia s-a oprit terenul era plin de apă și combatantele au decis să purceadă la…repriza a treia. Foarte amabile, gazdele le-au oferit o masă delegației arădene.

De menționat că pe parcursul celor 30 de minute spiritele s-au încins în urma unor intrări la limită ale utiștilor, care – probabil – au dorit să demonstreze că merită să fie luați în calcul pentru un tricou de titular și duminică, cu ocazia primului meci de campionat al sezonului. Campioana Provinciei evoluează la București, cu Daco-Getica.

Mâine seară, însă, de la ora 21, suporterii „Bătrânei Doamne” sunt așteptați la „Motorul” pentru  prezentarea oficială a lotului „roș-alb” în noul sezon.

Formații:

Periam: Ulmet — Filip, Totorean, Cioica, Toma, Olteanu, Bobu, Artimon, Mînecan, Trandu, Mihalache. Antrenor: Marius Stanache.

UTA: Orlic – Dan, Gall, R Iuga, Suslak – Janos, Oprea, Matei, Duku – D. Popa, C. Rus. Antrenor: Ionuț Popa









8 comentarii

  1. Asta-i pustiul lui Naom ? Ca nu avea loc la Luceafarul,toti jucatorii tineri de viitor ne pleaca. Pacat de fotbalul din Bihor. Hamed la Sepsi ,Petrila la cfr,asta la uta……! Pacat ca Oradea nu are echipa in liga 2.

    0
    0
  2. @Oradeanul,crezi ca sunteti singurii care isi pierd tinerii din propria ograda?Dar la voi nu se poate numi propria ograda….Oricum ai vrea sa o numesti,Luceafarul nu este propria ograda!
    S-ar fi putut….dar la voi nu s-a vrut nici macar sa se auda….
    Aradul,un oras de 200.000 locuitori, are pepiniere,cat pentru intreaga tara!
    UTA,Atletico,Brosovsky,Viitorul,Victoria si inclusiv pepiniere ale echipelor de judet!Are balta mult peste pe la noi,dar ii si pierdem pe multi,considerand ca vin altii mai buni de pe altundeva..Dureros,dar asistam si noi neputinciosi…
    In schimb,la voi la Oradea se intampla alte lucruri frumoase…Oras cu 30 de ani inaintea Aradului..cladiri restaurate,alei pietonale,pasaje,centuri functionale,aeroport,Aqua Park,curatenie exemplara,organizare…fara alte comentarii!
    Am inteles ca primarului vostru nu-i place fotbalul,dar aveti inot,polo,baschet,etc!
    Lui Falca al nostru nu-i place nimic!Nici oras,nici sport,nici….nimic…..Si nu da doi bani pe cei care l-au ales!
    Demolition Man al nostru sparge tot si reconstruieste „nimic” si daca totusi, la presiuni….timp mult si de cea mai joasa speta de calitate,fiind inconjurat de firme iobage,sugative de fonduri publice,acordate pe cumetrii diverse…
    Ai inteles @Oradean?
    Sa nu iti para rau de jucatorii plecati….Sa te mandresti cu ei!
    Sa mai apara si FC BIHOR in peisaj,sau cum vreti voi,CAO…

    0
    0
    1. cu orașul ai dreptate despre fotbalul din Bihor trebuie sa te mai documentezi din păcate cinci zeci la suta este cum ai zis hai UTA sa promoveze sa mergem la arad la un meci saptamina asta am trecut pe lîngă stadionul UTA mai este mult încă mulții banii băgați inca

      0
      0
      1. Scuze @ denys…..mi-e teama ca vei mai trece vre-o 2 ani pe langa stadionul UTA….
        Stii tu..este mai usor sa-ti cladesti o casa in rosu,cu hei-rup…..greu este dupa aceea!
        Finisari,instalatii….etc….amagiri desarte…
        Pe noi ne amageste comenduirea ca cica nu vom mai juca la Siria….Mare branza de burduf….Tot nu suntem acasa,ci pe un plastic de cea mai joasa calitate,incropita tot la scandalurile si insistentele noastre,in batjocura…..
        Ne-am mai apropiat 33 km spre casa….dar mai avem vre-o 4-5,la cuibul nostru!
        Pana atunci il vom mai inaugura de cateva ori…..
        Aici toti toti sunt o apa si un pamant!Toti se folosesc de UTA,dar isi fac doar capital politic,de imagine!

        0
        0
      2. Pana si fiu-meo de 5 ani m-a intrebat: cat se tot construieste stadionu asta?, cand am trecut pe langa el.

        0
        0
  3. Ai dreptate Giro, dar sa stii ca Oradea nu este Oradea,fara fotbal,fara un stadion. Luminita de la capatul tunelului nu se vede inca. Cel putin ma bucur ca pusti crescuti cum trebuie si de viitor,merg spre UTA. Sa speram ca vor fi ca si Popovics, Kun, Cigan,Vancea… . Pacat ca nu mai avem conducatori ca Panici. Felicitari profesorului Naom, si multa putere de munca! Hai UTA!!!

    0
    0
  4. Ce erau UTA. si FC. BIHOR inainte,pana in revolutie !? Erau echipe fanion ale fotbalului romanesc,echipe de traditie cu spectatori multi pe stadioane,orase frumoase si iata ca, din cauza unor oameni la conducere, nu vor in ruptul capului sa reaprinda flacara entuziasmului in fotbal !!! La UTA., se tot mai misca ceva , mai exista entuziasmul fotbalistic , datorita suporterilor de bine si existand mari sperante, odata cu noul stadion care este aproape gata, un stadion modern, dar la FC. Bihor, din pacate ,autoritatile nu vor fotbal si pacat, vorba lui GIRO ,de orasul ORADEA, un oras foarte frumos , in care oamenii nu merita acest tratament de ani de zile !? In res, numai de bine si UTA. sa atace PROMOVAREA in liga1a !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. Am o amintire frumoasa legata de Oradea.Prin anii 80 (nu mai tin minte exact anul),dupa un meci cu FC BIHOR ,ne plimbam prin centru si am intrat in sediul clubului.Aveam steaguri,fulare cu UTA,era un domn inauntru,ne-a primit cu amabilitate si a zis ca asa o galerie merita tot respectul si ne-a dat un fanion rosu-albastru.Respect Oradea !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button