Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Arădeanul Man ar fi putut deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc dacă Becali accepta oferta de 14 milioane de euro





Dennis Man putea deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1, depăşind recordul deţinut în prezent de Nicolae Stanciu, pe care FCSB l-a vândut la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro, bonusuri incluse.

Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat 14 milioane de euro pentru tânărul de 19 ani, pe care speră să-l ţină la echipă încă două sezoane. Patronul roş-albaştrilor recunoaşte, însă, că va fi dificil să o facă, dacă va mai primi oferte tentante din punct de vedere financiar. „Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul <<Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!>> Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea”, a declarat Becali, la Pro X.

Așadar, după Adrian Petre, care stabilit recordul ligii secunde, prin cei 500 de mii de euro plătiți de Esbjerg în vara anului trecut, un alt fost utist mai putea depăși o barieră importantă în fotbalul românesc. În cele trei etape scurse din prezenta ediții e Ligii 1, Man a înscris un gol (în victoria cu 4-0 a FCSB-ului cu Poli Iași) și a reușit un „assist” în derby de România, în urmă cu 9 zile.

digisport.ro

12 comentarii

    1. Nu cred ca mai are. Oricum l-a vandut bine…cu 120.000 euro jucator de liga 2-a atunci. Sa astepte Becali….si pe Coman cerea 100.000.000 euro:)).

      0
      0
  1. E și multă euforie la Becali.Tot așteaptă să ajungă la sume exorbitante și cu alți jucători de la Viitorul , făcând cei drept diamantul coroanei din MAN !!. Din păcate aria geografică pe bani multi se oprește pe la croați. Daca e vorba de șansa tot la el va apare fiind avantajat de punctaje de cupe europene. Pe Becali l-a dat mult înapoi CFR Cluj. Un scurtcircuit, care iată văduvesc de bani frumoși și alte echipe. O relație univocă care mediatic salta și munca neobosită cu juniorii la UTA !!

    0
    0
    1. Se pare ca acumparat Becali cu 20.000 de euro cele doua clauze: 10 meciuri la nationala si 10 meciuri la fcsb.
      De aceea il tinea intr o perioada rezerva pe la inceputuri.

      0
      0
      1. Clauza de 100.000 Eur,in cazul primei convocari la natiomala de seniori intr-un meci oficial,exista incan,u a fost rascumparata,pentru ca probabil nici el nu credea posibil sa se intample…doar sa se intample odata…
        Dar cioban cum este,va gasi el o modalitate de a nu plati nici aceasta clauza,de a fost in stare sa-l tina pe Dennis pe banca.Cred ca acum isi roade unghiile de ciuda….

        0
        0
        1. Si eu asa am retinut, ceea ce inseamna ca, un toamna in mod sigur va debuta la echipa nationala in meci oficial si pentru cateva minute ,situatie in care Uta trebuie sa solicite banii fara sa cedeze.

          0
          0
  2. Dacă primea 5 milioane îl dădea ciobanul, nu mai credeți toate prostiile debitate de oier! E bun Denis , e și în topul celor mai promițători tineri sub 21 de ani, în treacăt fie spus și Copil a fost cândva, dar nimeni nu îți oferă 14 milioane pe un no name totuși! E o strategie ieftină de a-și promova marfa, cum tot o strategie ieftină chiar josnică e aia când ofertează un jucător cu a cărei echipa urmează să joace FCSB, ultima dată pe Cristea de la Iași!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button