Alte sporturi

Ilie Năstase va asista din tribuna „centralului” de la Activ la finalele turneului ce-i poartă numele





Fostul număr 1 ATP Ilie Năstase va lua parte la cele două finale ale turneului ITF de la Arad care îi poartă numele. Legendarul tenismen va ajunge în Arad vineri, când va avea loc finala la dublu și va sta până la finala de simplu de duminică. Este a doua vizită a lui „Nasty” la o ediție a acestui turneu, precedenta fiind în 2014, la ediția a zecea.

„Ne bucurăm că marele Ilie Năstase a acceptat invitaţia de a veni la Arad. Sperăm să se simtă bine printre arădeni, pe care îi aşteptăm la fazele finale ale turneului ce îi poartă numele, unde pot asista la meciuri atractive, Andreea Mitu, Georgia Crăciun, Ioana Roşca sau Elena Cadar fiind nume cu greutate în tenisul românesc. Intrarea este liberă, vom avea o sesiune de autografe cu marele nostru campion Ilie Năstase, tot pentru spectatori avem pregătit şi un premiu surpriză din partea campioanei en-titre, Gabriela Ruse, micuţii fani ai sportului alb se vor putea bucura de un Kids Day, aşa că: poftiţi la tenis!”  a declarat Anela Freer, directorul turneului.

Bucureșteanul este considerat unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, fiind dublu câștigător de Grand Slam la simplu și primul număr 1 ATP. Turneul care îi poartă numele își dispută în aceste zile ediția a XIV-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button