UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa: „Este plăcut că echipa vrea să joace, dar, din păcate, nu stăm bine la finalizare”





UTA s-a revanșat după eșecul din runda inaugurală și a învins-o cu 4-2 pe Farul Constanța într-un meci pe care l-a avut mereu în mână. Arădenii au deschis scorul rapid la revenirea pe „Motorul” în varianta sa sintetică și cu 1800 de oameni în tribune și au bifat un prim succes în noua stagiune a ligii secunde.

„Roș-albii” au dominat clar partida de la un capăt la altul, iar Ionuț Popa a fost în mare parte mulțumit de cum au decurs lucrurile. „A fost o partidă în care noi am fost vioara întâi în în care am ratat foarte mult, așa cum s-a întâmplat și în repriza a doua de la București. De data aceasta, am reușit să înscriem patru goluri, dar puteam fără probleme să mai dăm încă patru sau cinci. Din păcate, am luat și două goluri pe niște greșeli impardonabile. La primul dintre ele, băieții au încercat o combinație nepermisă la marginea careului, iar la al doilea,  Benga a greșit pentru că s-a lăsat jos. Mi-a spus după meci că a auzit pe cineva strigând <<Las-o!>> și a crezut că era Orlic, dar, până la urmă, a lăsat-o unui adversar. M-a bucurat faptul că am reușit să înscriem imediat după ce am primit goluri, dar și că echipa a avut o posesie plăcută, lumea aplauda ieșirile din apărare. Am pasat mult, am jucat repede, dar, din păcate, nu stăm bine la finalizare. Este plăcut că echipa vrea să joace, dar de multe ori jocul și ocaziile sunt uitate și rămâne doar rezultatul. Sper ca pe viitor să fim mai concentrați și mai pragmatici”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” după confruntarea de azi.

După cum anticipam, galeria nu a mai făcut notă discordantă de restul spectatorilor utiști, iar singurele trivialități le-a strigat la adresa principalului partid de la Guvernare.  „Atmosfera este creată de jucători și suporterii adevărați, iar astăzi tot stadionul a încurajat echipa. Felicit galeria când face lucruri frumoase”, a fost scurtul comentariu al lui „Mister”.

După cum bine se știa, gazonul a fost un impediment pentru ambele echipe, dar experimentatul tehnician speră că situația se va îmbunțăți odată cu ieșirea din vară. „Este sufocant să joci pe un asemenea teren, este îngrijorător că unii jucători care au făcut alunecări au arsuri și răni din cauza suprafeței. Dar ,sperăm că această problemă să se va rezolva dacă nu va mai fi atât de cald.  Antrenamentele pe sintetic sunt foarte obositoare, cred că vom mai face doar unul, maxim două, pe săptămână și acestea doar înaintea meciurilor de acasă. Acum toți jucătorii stau cu picioarele în apă rece cu gheață”, a mai punctat Ionuț Popa.









18 comentarii

  1. Felicitari tuturor pentru victorie: jucatori, antrenori,suporteri. Mai multa atentie in aparare si o sa fie bine!

    0
    0
        1. am jucat de zece ori mai bine că Enescu sănătate mister feri tiza un adevărat antrenor de juniori are ochii și bafta popa nu merită să fi înjurat nici la sintana

          0
          0
        2. am jucat de zece ori mai bine că Enescu sănătate mister feri tiza un adevărat antrenor de juniori are ochii și bafta popa nu merită să fi înjurat nici la sintana

          0
          0
  2. Astept cu un real interes adevarata cronica si adevaratele concluzii dupa meci trase de catre inegalabilul Giro. Cu siguranta postarea lui va avea si o referire la vremurile in care Domide ii ducea un tren de jucarie, jonglam putin cu ceva elefanti din trecut si ne explica el de fapt ce si cum sta treaba. Maestre, ai cuvantul!

    0
    0
    1. mmda…@Carcotas….daca interesul tau la ceea ce scriu eu,este mai mare decat pentru UTA si ce joaca echipa,sau cum abordeaza meciul,inseamna ca ceva remuneratie din partea „sportarad.ro”,totusi trebuie sa-mi iau!Si promit ca voi dona absolut totul in contul clubului!
      Nu mor cainii,cand vor caii!Dar tu nu te poti ridica la nivelul de cal.Nici macar de cel care mai trage necajit si nemancat,neadapat,la caruta.Calul este un animal nobil,inteligent,nici nu stiu cum este posibil sa fie inrudit cu magari,asini sau catari…ca si tine…
      Na….pareri si pareri….nick-ul”@carcotas” spune totul!
      Multe salutari!
      HAI UTA!
      P.S:cand voi mai avea chef,voi mai scrie cum facea Domide schimburi de insigne si farfurii de colectie,de portelan,cu tatal meu!
      De asemenea,spre destinderea sau iritarea ta,iti voi povesti cum la un meci cu Poli Iasi,m-am pierdut prin tribune si m-am trezit prin vestiarul UTA-ei,plangand….Imi aduc aminte vag,ca Trandafilon,adus pe banii tatalui meu la Arad,,m-a recuperat,recunoscandu-ma.Singura data in viata mea cand am trecut prin tunelul subteran.Mai era si doctorul Balu,pe acolo,alt prieten de familie si abia atunci m-am mai linistit…Asta dupa ce a scos din geanta cateva „Kavit-uri”Dar probabil iti vorbesc limbi straine!
      Daca as scrie cate amintiri am cu UTA,copil fiind,ai ramane acelasi Bou!Si atunci,la ce te-ar ajuta?
      O alta,musamalizata….Cea mai buna prietena a mamei mele,o profesoara,a ramas gravida cu nimeni altul,decat cu portarul Gornea(nu sunt sigur ca ai auzit despre acest nume pe la UTA)…Cum,necum,Gornea nu si-a recunoscut „insamantarea”….Finalul trist,ca respectiva s-a sinucis,lasand in urma multe semne de intrebare,nici pana in ziua de astazi elucidate….Hai @Carcotas,ca deja mi-am alocat pea mult pentru tine,pe aici!
      Si vezi ca Domide mi-a adus un tramvai de tabla,care facea scantei interioare,nu trenulet!
      Si atat de curios am fost,ce scanteiaza pe acolo,incat mi-am retezat un varf de deget,incercand sa-l demontez!
      Nu ai fi prost destul,daca nu ai fi si fudul.stimabile Carcotas…

      0
      0
      1. Ca de obicei, cand cineva iti spune ceva singura ta „arma” este sa jignesti la modul personal cealalta persoana. Asta e tot ce poti? De ironii fine, sarcasm, misto ai auzit? Sau esti obisnuit cu vremurile de dinainte de 89 cand represiunea era singura arma? Astept parerile tale pentru ca sunt la fel ca ale unui copil de 5 ani care se uita pentru prima data la un meci de fotbal. Habarnist mai mare decat tine in ceea ce priveste tactica si observatiile asupra evolutiilor unor jucatori nu am mai vazut. Dar tu ai un aer de superioritate si te crezi cel putin egalul marilor antrenori. Orgoliul tau creste cu fiecare coment pe care il dai aici si in care incerci sa sustii adevarate lectii, cred ca iti recitesti comentariile si bei bere, ragaind in timp ce te mangai pe burta si spui „ah ce le-am spus-o”. Esti la fel de previzibil ca si manariile pe care le face Meszar. Nu te-ai putut abtine sa nu spui iar niste amintiri de care nu e absolut nimeni curios. Dar la fel, probabil ai tu satisfactii personale sa te bagi in seama cu astea. Ai o varsta, dar ai imbatranit urat. Ataci in permanent, jignesti si plictisesti lumea pe aici. Eu stiu personal 4 oameni care au renuntat sa mai intre pe acest site din cauza ta. Iar acum, la fiecare comment al tau iti voi da o replica, pana fie te vei calma, fie vei pleca de pe site. Asta in mediul virtual, ca in realitate… depinde daca vei continua cu jigniri. Eu te-as sfatui sa te opresti in a ma jigni.

        0
        0
      2. Urmarind comentarile domnului Giro am ajuns la o singura concluzie ,in copilarie era tipul de copil gras ce era bagat mai mereu in poarta si nu isi puea impune punctul de vedere , dar odata cu evolutia umana si tehnologica a gasit si dansul sectiunea de comentarii si isi face de cap ,seara faina

        0
        0
  3. multumeste-i prietenului tau Falca pentru acest gazon…nici eu nu am inteles ca aici unde avem clima buna pentru a creste iarba , noi punem sintetic.

    0
    0
  4. Multumim d- le Popa. D- le Mesar, proiectul conteaza ! Ce pusti avem , cu rabdare! Si cu cei ai d- lui Gaica! Repet : o „gasca nebuna” cum a avut sportul acum 15 ani. Cu jucatori ca Paul ! Cei mai mici sunt ce- i mai buni! Daca primesc incredere! D- l Popa poate sa- i cresca , sa-i motiveze, Astazi s- a confirmat! HAI UTA,!!!!!!!!!!

    0
    0
  5. UTA parca incepe sa arate a echipa. Felicitari d-le Popa! Foarte frumos si echipamentul, alb-rosu, simplu si elegant.

    0
    0
    1. Alb rosu zici, @ted?Nu-mi fac nici o idee ca ai fi fost la meci…Dar nici la TV nu ai urmarit?
      „obtine-te”,scuze..abtine-te!Ne-am mIscat binisor,nu ne-am mUscat binisor,o singura litera schimba tot!UTA,asa ca sa te aduc inapoi in placenta,discret si fara sa incerc sa te jignesc,a jucat astazi in alb complet,probabil din cauza temperaturii s-a ales corect asa!Daca ai semnal de internet,de a debita cate ceva,pe aici,vezi ca exista un fel de dreptunghi rosu,cu sageata alba orientata spre dreapta,plasata pe mijloc..se numeste simplu You Tube,sau cum doresti..iutub!Incearca dupa ce iti incarci cartela…sau iti platest datoriile acasa,la compania de cablu…sa urmaresti si tu meciul!Dar baga ceva euroi pe acolo,altfel iutub cam papa!
      Adevarul ar fi, ca aveam pe langa mine vre-o 3-4 „suporteri,cu proteza uitata acasa si cam „parfumati”,carora le-au trebuit vre-o 15 minute sa-si dea seama ca UTA nu este cea in albastru.Dupa golul lui Cipri Rus,injurau deja ca ne bate Farul…Si asa era cald,dar ma gandeam deja ca ma mut de langa ei…cumplit!
      Noroc ca au venit titularii abonamentelor de pe locurile lor ocupate la plezneala si au disparut!
      Tedy,tedy….bear……

      0
      0
      1. Aia macar aveau scuza ca erau ,,parfumati”. Dar tu ce scuze ai pentru elucubratii si jigniri, atoatestiutorule? La cat de bine te pricepi la toate ar putea sa te ia consilier si primarul si antrenorul. Si nu numai😂

        0
        0
      2. Iar o dai cu bata in balta. Prima data, iar te legi de un sustinator al UTA-ei. In al doilea rand ii si comentezi gresit. UTA a jucat in alb complet? Si numerele de pe spatele tricourilor cu ce culoare erau scrise? Tu sigur ai vazut meciul sau erai ocupat sa il cauti pe „grasul” ala sa ii deschizi umbrela? Si apropo, de cand iti permiti tu sa injuri de mama pe un alt utist? Ca expresia”ca sa te aduc inapoi in placenta” asta inseamna. Chiar nu ai pic de respect in tine?Nu ai vrea sa fii singur tu pe stadion guru care esti tu guru? Cere-ti scuze obraznicule!

        0
        0
  6. Am urmarit meciul UTA-Farul si pot trage, niste concluzii, care, daca sunt citite atent si nu in ultimul rand aplicate, pot ajuta echipa enorm.
    Plusuri: -apetitul ofensiv si ideea de cea mai buna aparare, este atacul, e cel mai mare plus al echipei. Tineti asa si rezultatele vor curge.
    – gazonul sintetic, chiar daca nu este de cea mai buna calitate, permite un joc constructiv, un joc latin, un joc de fotbal, nu de rugby
    – venirea fundasilor, la fazele fixe, aduce un imbold ofensiv
    – ideea de a ataca pana in ultima secunda, este o mentalitate de apreciat, o mentalitate nemteasca, ce depaseste bariera romaneasca, de….mere si asa
    Minusuri: – marcajul din aparare al fundasilor nostrii….este un lucru, la care se mai poate lucra
    – mijlocasii sau orice jucator ajuns aproape de poarta adversa, trebuie sa suteze pe poarta, nu sa continue scheme interminabile
    – jucatorii, trebuie sa se cunoasca mai mult, in afara gazonului, pt a lega relatii de joc.
    Concluzie: Mentineti spiritul ofensiv, dragi jucatori si draga D-le Popa si puteti ajunge pe culmi nebanuite. Victoriile aduc progres si progresul aduce la randui progres. Echipa, impreuna cu voi, poate ajunge, sa se lupte chiar in Cupele Europene. Trebuie doar sa credeti si nu uitati, aveti de ce sa fiti mandrii, pt ca sunteti, la Campioana Provinciei. Hai UTA, bravo baieti, luptati ca spartanii, fara frica!

    0
    0
  7. Luati in serios cupa Romaniei,nu se stie niciodata,poate se pot vedea meciuri europene la Arad in curind.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button