Fotbal juniori

Prima „Captain’s Cup” a plecat pe Bega, dar arădenii promit revanșa în edițiile viitoare





„Lumea mă strigă căpitane, așa s-a născut numele acestei competiții”, ne spunea Sorin Botiș după prima ediție a „Captain`s Cup”, desfășurată timp de două zile pe arena din Bujac. În competiție s-au înscris echipele de 2006 ale cluburilor UTA, Poli, Elore Bekescsaba, Atletico Arad și Juventus Timișoara.

S-au jucat două reprize a câte 25 de minute pe teren redus, trofeul mergând la cei de la Poli Timișoara și asta pentru că utiștii antrenați chiar de Botiș s-au împierdicat chiar de sora în „galben-negru”, de la Atletico. „Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit această primă ediție, devenită rapid internațională prin participarea prietenilor noștri de la Bekescsaba. Sigur, ca și arădeni, nu ne simțim foarte confortabil că am pierdut trofeul acasă, mai ales în fața celor de la Poli, dar copiii din Timișoara merită toate felicitările noastre și îi așteptăm și la următoarea ediție. Sperăm că ne-am ridicat la înălțime în calitate de organizatori, ne vom perfecționa de la an la an”, a menționat fostul căpitan al „Bătrânei Doamne”.

Premierea și masa festivă oferită participanților a avut loc la „Botiș Captain`s Dreams”, de pe strada Independenței nr.5D, o bază sportivă cochetă deschisă inclusiv echipelor de fotbal amatoare, mai ales că oferă suprafețe de iarbă naturală sau nisip. Roland Nagy, Sorin Botiș, Alex Manea și preotul Vasile Pop au înmânat premiile ce au constat în cupe, diplome și medalii.

S-au oferit și distincții speciale, după cum urmează: Lehoczki Bendeguz ( Elore Bekescsaba) – cel mai bun portar, Ioan Vermeșan ( Poli Timișoara) – golgeterul competiției, David Szilaghi ( UTA) – cel mai bun jucător.

Loturile echipelor ce au urcat pe podium:

1. Poli Timișoara: Ciocan, Mureșan, Tătaru, Lixandru, Grosu, Palacu, Vermeșan, Dascălu, Miclea, Antal, Miclău, Camara, Diaconu și Popa.

2. Elore Bekecsaba: Lehoczki, Kuzma, Kerenyi, Nagy, Stumph,Kohut, Vas, Schneider, Urban, Csicsely, Ladanyi,Sztanko, Engedi, Makai și Mate

3. UTA: Buză, Mișcoi, Szilaghi, Cheta, Nica, Roman, Călin, Hara, Novac, Coste, Aslău, Cutuiuș, Olăroiu și Murgu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button