UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA, pe malul Dunării pentru a confirma succesul cu Farul: „Să continuăm jocul ofensiv bun”





Două dintre formațiile ce au plecat cu stângul în noul sezon al Ligii a 2-a, dar care au fost pe plus în runda secundă se duelează mâine dimineață, pe malul Dunării. Gazdele de la Brăila au smuls un punct pe Bega, contra ACS-ului, în timp ce UTA a luat tot „potul” în compania celor de la Farul Constanța. Cert este că ambele formații au arătat lucruri pozitive weekendul trecut, iar acum e așteptată confirmarea.

Pentru Dacia Unirea partida contra fostei prim-divizionarei timișorene părea pierdută după ce Drăghici și Bîrnoi au făcut 2-0, însă camerunezul Bebey și „aripa” Vitanau fixat tabela la 2-2 în doar două minute (66 și 67). „Pot să spun că am avut noroc, şansă. Aşa cum am pierdut acasă cu Ripensia, când am avut penalty, acum am primit un cadou pentru că a greşit destul de grav portarul. Sunt mulţumit, sunt copii mulţi care nu au jucat decât la juniori sau Liga a III-a, în afară de Niţă, singurul rămas din vechiul lot şi încă unu sau doi care au jucat în B, restul sunt la primele lor meciuri la acest nivel. Se vede că nu avem nici curaj, nici pregătire fizică, dar paradoxal nu s-a văzut că sunt mai bine pregătiţi. Am avut multă şansă, puţină calitate… ne întoarcem acasă cu un punct şi vedem ce se mai poate întâmpla. Am avut trei rezerve şi o rezervă de portar de 16 ani. Mai trebuie să aducem jucători, să mai facem multe lucruri ca şi club. Suntem la început, dar mi se pare un nivel scăzut, asta e şi şansa noastră. În afară de câteva echipe care trag la promovare restul se chinuie. Să trăim până la sfârşit, ăsta e obiectivul”, spunea antrenorul Gică Barbu după disputa de pe arena „Dan Păltinișanu”.

Fiindcă meciul dintre ACS Poli și Dacia Unirea Brăila a fost transmis la TV duminica trecută, Popa și-a putut face o impresie despre adversarul de mâine (ora 11). „Despre Brăila am tras câteva concluzii după ce am văzut meciul de la Timișoara. Eu cred că nu vor ieși la joc, vor sta la cutie și vor încerca să ne facă rău pe contraatac, mai ales că au doi jucători de viteză în benzi, Maxin și Vitan. Probabil vor aștepta și fazele fixe, căci au niște jucători cu talie. Dar, eu sper să prindem o zi bună, să jucăm bine și să continuăm jocul ofensiv bun de la meciul cu Farul”, a menționat „Mister”, care a inclus formația brăileană printre cele care vor avea elan în debutul stagiunii, în ciuda pregătirii precare estivale. „Eu cred că echipele care au avut doar trei-patru săptămâni de pregătire vor suferi un recul după câteva etape. Din păcate, noi încă le prindem în acea perioadă de elan, de ușoară prospețime, dar echipa noastră este pregătită și trebuie să câștige indiferent cu cine și unde”, mai spunea experimentatul tehnician arădean.

Dacă echipa gazdă nu are probleme de lot față de disputa de la Timișoara, de la UTA va lipsi cu siguranță Paul Cubleșan (accidentat). Stahl (foto) are prima șansa de a lua mâine un tricou de titular, cu Janos pregătit să intre, eventual, pe teren în timpul partidei.

Formații probabile:

Brăila: R. Avram – Niță, Hamza, Merville, Hîmpea – Lu, Calu – Maxin, Pleșa, Vitan – Bebey.

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Coulibaly, Enescu – Stahl, Petra, Vădrariu – Rus.

Arbitri: Claudiu Marcu (Constanța) – Cristian Voicu (Focșani), Alexandra Petrea (Bacău). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași)

Observatori FRF: Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Adrian Petre (Buzău)









9 comentarii

  1. Luptati in fiecare meci, ca intr-o finala, la fel ca Spartanii si intr-un final laurii vor veni. Hai baieti!!!! Hai UTA!

    0
    0
  2. @lucian,poti sa rezolvi cumva marea problema a formatului actual „sportarad”?Ma refer,doar la sistemul de a opta pentru calificative pozitive sau negative…Nu stiu daca ti-a mai semnalat cineva aceasta anomalie,dar inainte,se putea da unul singur pe comentariu si acum se poate cate vor fiecare,deci parerile nu sunt obiective din moment ce isi dau multi repetari de calificative…
    In acest caz,nici macar fostele sondaje nu mai pot fi valabile,pentru o reala parere…
    Ce zici?

    0
    0
    1. nu am modificat nimic … tebuie sa poti da un singur vot de pe un IP … daca este IP dinamic, si intri a doua oara cu alt IP, e normal sa-l contorizeze si pe acela … eu am incercat si nu pto da decat un vot

      la sondaje este alt modul, foarte performant care tine minte si IP-urile care au votat, deci nu cred ca se poate vota de 2 ori de pe acelasi IP

      0
      0
        1. alea negative il dor pe Giro 🙂 la cate tampenii scrie e normal sa ia si negative,corect? 🙂

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button