Liga a 2-a

Nanu: „Este o umilință. Jucătorii nu au respectat absolut nimic din indicațiile mele tactice astăzi.”





Ștefan Nanu a avut un debut dezastruos pe banca lui ACS Poli, echipa sa fiind învinsă fără drept de apel, 0-3, de UTA.

Tehnicianul a fost foarte dezamăgit de jucătorii săi, care nu au respectat indicațiile tactice și nici nu au avut atitudinea corectă pentru un meci între Timișoara și Arad: „Acest meci a fost o dezamăgire totală. Este păcat că unii dintre jucători poartă acest tricou, pentru că Poli Timișoara este o emblemă a acestui oraș. Toată săptămâna i-am complimentat dar astăzi unii parcă nu au vrut să joace. Din punctul meu de vedere am pregătit jocul cum trebuie, dar am luat niște goluri de începători.  Am avut acum o discuție cu ei și le-am spus să le fie rușine. Mijlocașii nu au dat un șut la poartă, fundașii de bandă nu s-au dus la învăluire.  Toată săptămâna au avut o atitudine bună, dar astăzi parcă erau alți jucători. Axul central nu a jucat nimic, mă așteptam la mai mult de la jucătorii străini dar și ei au dezamăgit. Voi face analiza video a meciului și le voi arăta ce au greșit. Cred că dacă aduceam o echipă de județ, aveau o atitudine mai bună astăzi.”

Problemele financiare de la echipa de pe Bega au dus la formarea unui lot fără experiență, neomogen și dezechilibrat: „Ne trebuie neapărat doi fundași centrali, pentru că aceia pe care îi avem acum sunt extrem de modești. Orice antrenor care vine și nu are jucători de calitate, nu poate face echipă. Acest lot trebuie reorganizat și trebuie aduși jucători, pentru că fără calitate este foarte greu să scoatem rezultate. Sunt foarte mulți copii, iar înafară de Drăghici, care are momente bune și mai puțin bune, nu avem jucători cu experiență.  O să am o discuție cu conducerea, trebuie să găsim o modalitate de a aduce jucători, pentru că am nevoie de experiență și atitudine. Va fi greu, sincer să fiu nici nu am de unde să aduc alții, probabil va trebui să ne descurcăm cu jucătorii care sunt, voi încerca să găsesc o formulă. S-a accidentat Bocșan și nu am avut pe cine să bag fundaș central, dar am trei fundași dreapta și cinci atacanți.” a declarat fostul jucător al Rapidului și al Stelei la conferința de presă.

Antrenorul de 49 de ani a și apreciat valoarea echipei adverse: „Este o umilință pentru noi toți să pierzi 3-0 cu UTA acasă, când nu au fost peste noi până la primul gol. UTA are jucători de valoare, cei doi fundași centrali sunt „stâlpi”, lucru care la noi lipsește cu desăvârșire. Le-am promis primă de joc astăzi, dar ținând cont de rivalitatea între Timișoara și UTA, nu aveau nevoie de bani pentru a fi mai motivați. Eu și ca jucător știam că dacă am rezultate, banii vor veni. Nu au respectat absolut nimic din indicațiile mele tactice astăzi. ” a încheiat Nanu.

FOTO: pressalert.ro

2 comentarii

  1. NANULE, lasa aburerile ca , nu au vrut sa joace !!! Ba da , au vrut sa joace dar atat au putut, tu nu te uiti ca, au dat peste o echipa bine pregatita de Ionut Popa si bineanteles si mai valoroasa !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button