Fotbal juniori

Timișul s-a impus la golaveraj la Turneul Selecționatelor Under 14, de la Arad





Recent, pe terenul „Motorul” au fost programate partidele din cadrul Turneului Selecționatelor Under 14, la care ar fi trebuit să ia parte Aradul, Timișul, Caras-Severinul și Hunedoara, toate formațui din Regiunea Banat a acestui proiect inițiat de FRF.

Din păcate, selecționata județului Hunedoara nu a putut onora invitația, așa că a fost un turneu în trei, cu partide de 40 de minute. Partidele au fost oficiate de brigada de arbitri alcătuită din Alina Mihoc, Gabriel Hărduț și  Paul Iovescu și s-au încheiat cu următoarele rezultate:

Arad – Timiș 0-0

Arad – Caraș Severin 4-1

Timiș – Caraș Severin 6-0

Așadar, victoria finală le-a aparținut timișenilor.  Selecționata județului Arad, supervizată de antrenorii Marius Ciubăncan și Adrian Sas,  a avut următoarea componență: Andrei Deak, Hunor Sarkozi, Ionuț Pop, Marius Pele, Alexandru Adamcsik, Armand Popescu, Marius Rotar, Cătălin Vulturar, Marius Botoroagă, Ștefan Ursu, Ahmet Ekmikci, Cristian Mihai și David Ciubăncan.

Organizatorii au oferit o masă de prânz fiecărui jucător și antrenor la un restaurant arădean, iar în timpul meciurilor s-au  asigurat sticle cu apă minerală. De asemenea, clubul UTA a pus la dispoziția fiecărui jucător doze cu sucuri energizante.

Un comentariu

  1. Jocurile,trialurile sunt bune pentru copii,dar vorba vine…..dar atat amatorism aratat,incat este strigator la cer!
    Ce sa faca Adi Lucaci?Drepti soldat roman!Se conformeaza!Promisiunile reciproce se onoreaza mereu,ca si un „gentlement agreement”,nu-i asa?Ai primit porti de aluminiu noi,cam peste tot….
    Si uite asa,se mai bifeaza inca niste fonduri consumate,decontate muszai,ceva de genul evenimentului Gilette,de la Chisineu,a proasta…Unde mai vine Burebista Ardelean,Lucaci soldatel,mai niste fonduri de cazare FRF…Mi-e grata de ei!
    Nu conteaza ca tot programul de desfasurare al AJF,la juniori,s-a dat peste cap?
    In loc sa inceapa dupa programari,pe timp frumos,se va intinde pe frig,ploaie si lapovita,pe terenuri impracticabile…si se vor amana din nou!Bufonerie ieftina!Apoi bifate doar pe hartie!
    Ce idioti….prietene drag Harry…Toata lumea te considera si te vede urmasul lui Ionut Leac si tot respectul,dar dansul nu ar fi permis asa ceva!
    Da-i naiba de juniori cica!Ei pot sa joace si in Groenlanda!Imagine de competitie sa fie!
    Nu este bine!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button