Fotbal juniori

UTA și-a adjudecat Cupa Aradului la Juniori F: „Aceste turnee îi ajută pe copii să crească”





UTA este cea de-a doua campioană la Cupa Aradului, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal în urma proiectului câștigat la CMCA. După competiția juniorilor mari, adjudecată de Viitorul, azi, pe „Motorul” a fost rândul celei mai mici categorii de vârstă (2010-2011) să-și desemneze câștigătoarea.

A fost o finală în patru, jucându-se în sistem de campionat, câte 20 de minute, la fluierul lui Gabriel Hărduț și Flavius Neagu. Rezultatele au fost următoarele:

Viitorul (antrenori Flavius Moise și Adi Sas) – UTA (antrenori Alex Nistor și Norbert Polgar)   0-3

Atletico  antrenori Rico Câmpian și Flavius Stoica) – Academia Brosovszky (antrenor vasilică Georgiu) 4-1

UTA – Atletico 7-2

Academia Brosovszky – Viitorul 2-8

UTA – Academia Brosovszky 9-0

Viitorul – Atletico 3-3

Clasament final

  1. UTA 9 pct
  2. Viitorul 4 pct.
  3. Atletico 4 pct.
  4. Academia Brosovszky 0 pct.

Nu e prima competiție locală sau zonală la care micuții utiști se impun în ultimul an, așa că viitorul sună bine. „Ne bucurăm pentru rezultatele copiilor, le mulțumim părinților pentru toate sacrificiile pe care le fac. Au fost trei meciuri disputate cu echipe bune ale Aradului, antrenate de tehnicieni preocupați. La această vârstă, orice turneu este foarte constructiv, fiindcă îi ajută pe copii să crească, să prindă încredere și să acumuleze experiență. Așteptăm să înceapă Interliga maghiară și cea românească, urmează Cupa Gheorghe Ene și încă unul – două turnee până la cele de iarnă. Sigur, între aceste competiții avem multe antrenamente”, ne-a mărturisit antrenorul Alex Nistor.

Lotul echipei campioanei îi cuprinde pe: Cristian Sfârăilă, Mihai Micu – David Boca, Vlad Rametea, David Burtă, Rareș Aslău, Elias Oprea Pelau, Rareș Bădrăgan, Mateo Tănăsie, Luca Buțiu, Raul Vârciu, Andrei Catană, Sebastian Circoi.

 

 

Alex Nistor:

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button