Gloria LT CermeiUTA AradzTOP ARTICOLE

Ce-și propun echipele arădene în Cupă? Utiștii vor să repete istoria din campionat, iar cermeianii să pregătească frișca pentru…cireașă





Aradul fotbalistic mai este reprezentat de două formații în prezenta ediție a Cupei României la fotbal. Dacă Lunca Teuz Cermei a avansat nu mai puțin de trei runde, trecând de Dacia Gepiu, Național Sebiș și Șoimii Lipova, UTA e „boboc” din postura divizionarei secunde. Ambele vor juca la mijlocul săptămânii viitoare pe teren propriu și, evident, au ambiții.

În drumul Cermeiului stă Luceafărul Oradea, echipă ce nu a început strălucit campionatul ligii secunde, dar care beneficiază a aportul câtorva fotbaliști valoroși. „Deși ne-ar fi plăcut să cădem cu una dintre cele două Poli, căci avem destui foști utiști în lot care nu prea iubesc „alb-violetul”, cred că mobilizarea va fi maximă și cu echipa din Oradea. În Cupă nu prea există echipe favorite, iar noi ne propunem să pregătim frișca pentru cireașa pe care vrem să o punem în turul următor, aducând o echipă de Liga 1 la Cermei. Poate intrăm și în istorie, prin venirea unui nume mare din fotbalul românesc în comuna noastră de 2500 de locuitori. Sperăm ca sâmbătă să-i întindă serios UTA pe cei de la Luceafărul, iar marți să profităm noi”, a menționat Petre Bulza, președintele trupei din Țara Sămădăilor. Cermei – Luceafărul se joacă marți, 11 septembrie, de la ora 16,30.

O zi mai târziu, de la aceeași oră, fiindcă nocturna de pe „Motorul” nu e omologată, UTA se întâlnește din nou cu ACS Poli. După un sec 3-0 pe „Dan Păltinișanu”, „roș-albii” sunt mari favoriți și peste exact o săptămână. „La prima vedere, e o tragere la sorți bună, mai ales că nu vom fi nevoiți să facem o a treia deplasare consecutivă, după Timișoara și Oradea și înainte de un meci atât de important precum cel cu Clinceniul. Vă spun sincer că la această oră nu ne gândim la partida de Cupă, ci doar la cea de sâmbătă, cu Luceafărul. Luăm fiecare meci în parte și suntem foarte interesați de punctele de la Oradea. Apoi, rămâne de văzut cum va decide și nea’ Popică să abordăm Cupa, dar în orice caz nu trebuie să ne considerăm învingători dinainte. Chiar dacă i-am bătut clar acum câteva zile și avem un ascendent moral, niciun meci nu seamănă cu altul, cu atât mai mult cu cât Cupa e competiție a surprizelor. Sigur, ne-am dori o calificare și – eventual – o repetare a rezultatului de acum câteva zile”, spune Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

În cazul în care trec de turul patru, ambele echipe arădene au șansa să aducă o formație de Liga 1 la Cermei, respectiv Arad. De asemenea, există și premii în bani. O victorie în turul 4 le va aduce în conturi combatantelor 3.000 de euro, în timp ce pierzătoarea va încasa doar 1.000 de euro. Premierea pentru fazele următoare creşte. În 16-imi se va plăti 5.000 de euro pentru câştigătoare, respectiv 3.000 de euro pentru învinsă. În optimi se achită 6.000pentru calificată şi 4.000 pentru eliminată.









Un comentariu

  1. Mor de curiozitate cu ce lot si cu ce motivatie va veni miercuri Recasul la Arad?Ca despre suporteri Cimisoreni,nu cred ca poate fi vorba!Hai sa le mai dam o descultata si o dedicatie directa din partea galeriei si a noastra,a tuturor!
    O Cruce,Pacalici sau Tabinet?
    Dar pana atunci,grija cu Luceafarul!Acolo este important!In rest,mai vedem noi…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button