Șoimii Lipova

Face Lipova 9 din 9? Sabău: „Deva – o echipă solidă, dar ne dorim să continuăm seria pozitivă”





După victoriile cu Sebiș și Ocna Mureș, Șoimii Lipova se clasează pe primul loc în seria a IV-a a Ligii a III-a. Totul e pus din nou în joc vineri, când liderul primește vizita celor de la Cetate Deva, trupă cu un început mediocru de sezon. Dacă arădenii vin după un succes clar în deplasare (1-5), oaspeții au dezamăgit complet weekend-ul trecut, fiind învinși pe teren propriu de Millenium Giarmata, echipă fără pretenții în eșalonul terț.

Totuși, tânărul tehnician al lipovanilor nu dorește să plece după fentă și își capacitează serios elevii. „La început de pregătire cei de la Deva anunțau că vor să promoveze, dar între timp din ce am văzut eu visurile lor s-au cam spulberat oarecum și echipa nu a mers foarte bine. Dar, mă aștept la un meci greu, totuși vorbim despre un oraș cu bani și tradiție în fotbal. Am înțeles că rezultatul cu Giarmata a fost oarecum mincinos, pentru că ei au dominat jocul și au avut ocaziile, dar au luat un gol pe contraatac și s-a încheiat 0-1. Așadar, mă aștept să dăm peste o echipă solidă. Ne dorim să continuăm această serie pozitivă, să vedem dacă vom și putea. Pentru asta muncim zi de zi și sper să reușim”,  au fost cuvintele lui Flavius Sabău.

Lipovanii nu se prezintă cu cea mai bună formulă de joc vineri, începând cu ora 17, pe stadionul din Pîncota. „Din păcate, avem probleme de lot destul de importante. Vasinc lipsește în continuare, Mădălin Popa încă își revine după accidentarea de la meciul de Cupă și reintră treptat în efort maxim. Și Calvin e incert, are probleme la tendonul lui Ahile”, ne-a mai mărturisit antrenorul „șoimilor”. Dincolo, fundașul stânga Roșie e suspendat.

În schimb, la dispoziția lui Sabău se află portarul Jianu, care s-a despărțit recent de Sebis , iar Luceafărul a fost de acord si cu împrumutul la Lipova.

Formații probabile: 

Lipova: Filip – Savin, Vasiu, Bercu, Filimon – Poiană, S. Popa, Dobrean, D. Rusu – Sulea, Trabalka.

Deva: Apostol – Şoit, Radak, Boldea, Voineag – Mirică, Circov – Fetiţa, R. Cristian, Lupu – Voinea.

Arbitri: Dragoș Lunca – Ioan Georgiu, Robert Meres (toți din Cluj)

Observatori: Constantin Făniță, Dorin Micșa









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button