Baschet

FCC ICIM s-a reunit pentru noul sezon





FCC ICIM Arad se numără printre primele cluburi din Liga Națională care încep pregătirea pentru noul sezon.

Au fost 13 jucătoare la primele antrenamente susținute sub comanda noului antrenor, Miljan Medvedj: Dora Ardelean, Leeza Burdgess, Teodora Neagu, Miljana Dzombeta, A’Lexus Harrison, Brankica Hadzovic, Marta Fodor, Anamaria Ciotir, Rita Bartok și Adela Mercea. De asemenea, lotului galben-albastru s-au alăturat și junioarele Alexandra Rotariu, Anamaria Glisici și Timea Peter.

Este o onoare pentru mine că am venit la un club important cu o mare tradiție în baschetul românesc. Un drum nou, mă aflu pentru prima dată în postura de antrenor principal. Sunt total mulțumit de lotul pe care l-am construit la Arad. Ce s-a putut aduce, s-a adus. Am făcut până acum 3 antrenamente, fetele s-au adaptat foarte repede și totul e bine. Am jucat mulți ani în România, am fost la o echipă cu mulți suporteri și știu ce înseamnă atmosfera creată de proprii fani. Și la Arad e la fel, există o legătură strânsă între public și echipă,” au fost primele cuvinte pentru Miljan Medvedj de la venirea la Arad.

Gruparea arădeană va face pregătirea pe plan local, urmând a disputa și câteva jocuri amicale. FCC ICIM va întâlni în Ungaria pe Peak Pecs, pe 18 septembrie. Trei zile mai târziu va avea loc revanșa, la Arad (21 septembrie). Există tratative pentru a disputa un ultim joc de pregătire înainte startului noului sezon, în compania formației din Serbia, Novi Sad (23 septembrie).

baschetarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button