UTA Arad

„Mister”, îngândurat după al treilea succes consecutiv: „Aradul prezintă dezinteres față de echipă”





După startul ratat în cartierul bucureștean Colentina, UTA a pus la păstrare 13 puncte din 15 posibile și ocupă un loc pe podiumul ligii secunde la fotbal. Succesul de azi, de la Sânmartin, a venit cu lumini și umbre, iar Ionuț Popa chiar și-a manifestat regretul pentru situația deloc roză când vine vorba despre remunerarea jucătorilor.

Reamintind faptul că obiectivul stipulat în contractul său cu UTA este stipulat locurile 10-15, antrenorul arădean a spus lucrurilor pe nume. „După părerea mea, Aradul prezintă dezinteres față de echipă, în sensul că nu există un investitor particular. Ne chinuim să scoatem câte un salar, să dăm câte o primă de joc. Noi avem 150 de lei primă pentru fiecare punct acasă și 250 în deplasare și numai noi știm ce greu ne este să adunăm acești bani”, a menționat Popa.

Întrebat unde ar putea ajunge, totuși, UTA în acest sezon, „Mister” a adăugat: „E greu de spus, fiindcă echipele din Liga 2-a sunt echilibrate, apropiate valoric. Cam oricine poate bate pe oricine și atunci…Eu simt că din punct de vedere tactic am putea să aspirăm la mai mult, dar nu pot spune cât cu exactitate”.

Până la următoarea întâlnire de campionat, tocmai cu liderul din Clinceni, UTA  o întâlnește pe ACS Poli Timișoara în Cupă. „Vom discuta cu conducerea problema acestei, probabil vor apărea câțiva jucători care au evoluat mai puțin”, a mai opinat Ionuț Popa. Partida dintre arădeni  și timișoreni e programată miercuri, la ora 16,30, pe arena „Motorul” și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, TelekomSport și Look TV.









30 comentarii

  1. Chiar acum mă uit pe Digi la Rapid-Tulcea, iar comentatorii vorbesc de UTA și de faptul că autoritățile și-au bătut joc de acest club, care au numit-o ,, campioana provinciei” , iar unul dintre comentatori a spus un lucru care m-a uimit să-l aud de la un bucureștean, și anume că noului stadion din Vlaicu , i s-a redus din nou viitoarea capacitate, care va avea 9000 de locuri!! Presa arădeană nu a amintit acest lucru, de ce trebuie sa aflăm din alte părți deciziile care se i-au la Arad?

    0
    0
    1. Emil, presa din Arad a scris despre aceste lucruri. Vezi articolul referitor la aceasta din ´´Critic Arad´´! Se pare ca atat de trist cat este , pe atat este de adevarat ! Multumita primarului demolator !

      0
      0
  2. Eu totusi nu inteleg, cum se poate o echipa fanion a Aradului, Uta sa nu fie sprijinita de om potent financiar? Mare pacat…. traim doar cu ajutorul primariei.

    0
    0
  3. Daca va uitati cu atentie la tribuna 1 , este foarte mica , si eu am auzit 10 300 locuri , ar trebui sa se faca conferinta de presa , sa aflam exact cite locuri are , oricum putea fi pastrat vechiul stadion , si facut un complex sportiv ca la carte , stadion 25 000 loc. terenuri antrenament , atunci era tentant pt.investitor !

    0
    0
  4. Poate si presa din Arad, dar și suporterii ar dori sa vadă odata acest stadion în picioare, gata de a fi folosit. Capacitatea sa a trecut demult in planul secund, dupa principiul: „Fie de cat o fi, numa sa-l mai prindem in viata acest stadion!” E trist, dar acesta e Aradul si situatia unui stadion ce se construieste de prea mult timp.

    0
    0
    1. Da, sarcasmul tau e îndreptățit având in vedere asistenta la UTA in ultimii zece ani, niciodată nu au fost mai mult de 4500 de spectatori,(la uta-poli1-0 gol Lasso a fost recordul), in rest sub 1000 de spectatori media, dar se impunea un stadion mai mare că rezultatele vor readuce publicul, iar pe un stadion de 17500 cum era vorba inițial, poate venea și la noi naționala, că nici Ploiesti nu are mai mult, dar pe un stadion de 8200 ,atât va avea stadionul cu tablă ondulată pe acoperiș, nu va veni nici nationala de tineret!

      0
      0
  5. Pentru cei care s-au nascut dupa anii 90….sa recapitulam minciunile tuturor celor care au condus Aradul…,despre care parintii vostri poate ca v-au povestit realitati,asa cum am facut eu cu copiii mei,in loc de „Punguta cu 2 bani”,ii adormeam cu amintiri despre UTA si nu dormeau pana cand nu le povesteam cate ceva,orice…despre alb-rosii!
    In vremuri demult apuse,se vorbea despre un mare teren,spre Zadareni,unde se preconiza a fi construit un stadion modern,cu acces si cu multe locuri de parcare,fara stress de a parca masinile de la Intim,Fortuna,Gara,pana la vechiul stadion…
    Apoi au venit altii,aceeasi Marie(La Multi Ani tuturor pe aceasta cale!),cu alta palarie!
    Planurile s-au schimbat!Se dorea acolo,a se face un spital ultramodern cica….Alte prosteli ieftine pentru alegatori…
    Apele Muresului au curs in mod normal,politicienii s-au mai schimbat,primari(vre-o 2),au mai murit….si noi am ramas cu cultura de ambrozie pe acolo….
    Si in loc de promisiuni,a venit legea retrocedarilor,foarte stufoasa….
    Buuunnn!
    Tristul adevar,este ca nu exista pe atunci ceva clar,asa ca s-a facut un pact intre familia Vegvary,mostenitori ai Baro-ur Neuman,cum ca cedeaza locatia stadionului,dar fara,cele imprejmuitoare…Asa ca la impotenta lui Falca,s-au pierdut terenurile din spate si Gradinita,pe care cu putini bani,se puteau cumpara….dar fondurile disponibile,s-au pierdut din niste ambitii total prostesti…Asa ca respectiva clinica,cu o firma dubioasa care repara telefoane mobile pe la gara,mai inchiria niste masini si avea cabinet de punere de vize medicale permis auto,pe unde intoarcea tramvaiul tras de cai,deasupra unui birt de cartier in Fat Frumos,a reusit sa puna mana pe cladirea fostei gradinite UTA si pe teren adiacent unde apare foarte clar:”doar pentru pacienti”!Cum?Nu stim!Sa se sesizeze autoritatile ca si la schimburile dubioase de apartement/casa intre Falca si apoi tranzactia cu vechea fabrica de zahar…se pare uitata in neant…
    Normal ca stadionul nou,pe amplasamentul celui vechi initial proiectat ca si in desene animate,ar fi fost de 15.000 locuri,apoi de cca 12.000 si nu ar fi exclus sa scada la 9000,a mai pierdut din terenul perimetral….Noroc ca vre-o autostrada nu trece pe acolo sau vre-o centura viitoare,altfel smecherii geambasi,erau deja intabulati…Dar si desplatiti cu milioane de Euro…
    Cascati va rog ochii,apoi mai comentati….
    Si ar mai fi multe,multe,multe….

    0
    0
    1. draga Giro, din faza ca la acest comentariu al tau, de altfel foarte pertinent ai primit atatea dislike-uri, imi dau seama ca UTA, din pacate, se va zbate tot in aceeasi mizerie si in continuare…lipsa de atitudine corecta si profesionalism ne- a adus in aceasta situatie fara de iesire, Eu ma indoiesc ca va mai veni un om ca Bara sa investeasca in echipa lui Falca si Popa pe persoane fizice. De altfel Bara a si spus ca , cat va fi Falca primar el nu va mai sustine echipa.

      0
      0
    2. In Monografia Aradului,Teza de doctorat a regretatului Prof. univ.dr. Alexandru Roz, scrisa in anii 1970,inainte de prima retrogradare a UT-ei in B, pe vremea primarului Cervrenkovici se preconiza consrtuirea unui stadion cu o capacitate de 50.000 locuri in cartierul Subcetate, cam pe unde a dorit regretatul primar Popa sa dezvolte cartierul Casarom….Alte vremuri, alte nazuinte.Apoi au venit dupa 1980 restrictiile lui Ceausescu cu economiile la orice si nu s-a mai facut nimic pana in zilele noastre.

      0
      0
  6. Ceva nu pusca in calculul simplu aritmetic,al celui care semneaza articolul…La Colentina trebuia sa batem +3 si la Braila la fel inca +3.Adica 6X3=18…
    E bine,foarte bine,de nesperat…Meciurile grele sau usoare sa fim sinceri,nu exista….fiecare luate in parte devin grele si tot mai grele….Deja suntem ingalbeniti de cartonase,vad ca si inerentele accidentari…Pe unele posturi exista acoperire,dar pe altele mai greu….
    Daca in atac avem variante cum nu am avut in ultimii ani,acum a venit si tunisianul,se pare valoric peste Manea si Benga,impreuna….Dar daca se intampla ceva cu Enescu,va fi bai mare,fiind cum vad un jolly joker…Coulibaly se pare ca imi da peste nas la cat m-a speriat prin nesiguranta….Iata ca ma contrazice….Respecte!Asa sa te misti in continuare!
    Mea culpa si trebuie sa fiu corect fata de tine….Merci mon cher!Cote D’Ivoar…..Bravo!
    calm,calm,calm…Cand suporterii aradeni incep sa te indrageasca,spune multe…..
    Nu ma intereseaza Recas…..Talpa cu spin,fara mama,fara tata….Ma intereseaza Clinceni…
    Hai baieti..HAI UTA mea!Ciocul mic si sa le dam…..

    0
    0
    1. Daca ai si pricepe ceea ce citesti nu ar fi cazul sa mai comentezi aiurea. Inceputul srticolului e cat se poate de clar, mai citeste-l cu atentie si daca nicicum nu pricepi, spune si ti se va explica. Tu esti pe langa subiect aproape de fiecare data tocmai din cauza asta: nu pricepi. Asa ca atunci cand caraloghezi pe unul si pe altul in toate felurile mai uita-te in oginda.

      0
      0
    2. Vezi daca nu ai somn,asta se intampla, esti obosit si nu pricepi lucruri extrem de simple. Inapoi la socotitoarea cu bile(abac), geniu neinteles!😂

      0
      0
      1. Nu pusca bine calculele in articol, au trecut 6 etape x 3 sunt 18 puncte. Am pierdut 5 la Colentina si Braila.

        0
        0
  7. Mulți nu își aduc aminte, dar în primul mandat al lui Falcao, a fost în proiect un stadion municipal ultramodern, localizat în subcetate, proiect blocat atunci de prefectul Gavril Popescu, era la începutul erei Bara, când visam la champions league!

    0
    0
  8. Referitor la ceea ce a spus Popa, ca nu vine nici un investitor,…el stia asta ..de la inceput. Si nici nu o sa vina atata vreme cit clubul este organizat in folosul lui…Meszar si al lui Atletico. Cit timp va continua asa, nimeni nu va dori sa ii bage bani lui Meszar in buzunar, cu exceptia,,,”sponsorului principal”…. Adica UTA plateste bani pentru toate competitiile, face cota jucatorilor, si are , la foarte multi jucatori doar 50% din drepturi, ba mai mult unii jucatori s-au vandut…prin Atletico…. Jucatorilor buni li s-au facut ( ca si anul trecut) contracte pe un an, salariil nu se platesc. Asa e la UTA azi. Si asta doar pentru ca primarul nu accepta schimbarea formei de organizare, in care toti banii intrati ii manipuleaza ..o persoana.In al doilea rand nu pot intelege chestia ca in Cupa, poate vom folosi rezerve. Oare de ce ? UTA a castigat la Oradea, are un debut bun, dar meciurile grele …de acuma vin, si poate..Popa cauta deja …alibiuri. Sau poate motive de …a pleca. Ciudata declaratie dupa o victorie, cu UTA pe locul 3…!

    0
    0
    1. Sper din suflet ca ceea ce am auzit ,in tribuna bihoreana sa nu se adevereasca. Ziceau unii, de la gazde,la final, ca cele 3 puncte, luate de UTA la Luceafarul,nu sint pentru UTA, ci ca ar fi date pentru a fi „transmise” spre Clinceni. Asa ca,…sa ciulim urechile si…mai ales ochii, la urmatorul meci al lui UTA. Imi vine greu sa cred ca , inca de pe acum nu tinem de….prostii.

      0
      0
      1. Ziceau unii de la gazde…si tu ai si pus botul , ce are sula cu prefectura ( Luceafarul cu Clinceniul ) ? Ce usor se arunca o piatra ca sa vad toti unde sunt valurile … sunt sigur ca daca vom pierde , vom pierde pentru ca aceea ne va fi valoarea la acel moment , dar am increderea in echipa noastra ca va face un meci mare…

        0
        0
        1. Eu cred că nici nu s-a spus acest lucru în tribune, cred că doctorul care era să o încaseze de la jucătorii de la UTA când erau în liga a treia, tot pt vorbe aruncate aiurea pe online, zeno vrea să pună presiune pe jucători cu această ,,informație” din tribunele de la Sânmartin! Dacă zicea că punctele vor fi cedate echipei din Petroșani, poate mai avea o logică, având același patron, dar așa nu are nici o logica, fiindcă Sarcina a declarat intenții de promovare cu energeticianul, cum să cedeze puncte să ajungă la o contracandidată?

          0
          0
          1. Pentru unii, sinceritatea este o culpa, iar a spune adevarul este o greseala. „Faza” cu …”era să o încaseze de la jucătorii de la UTA când erau în liga a treia,”..e veche si a fost pregatita de unii de la club, la o petrecere a unora prin ..Bujac. Asa mi-au zis unii „autori” veniti apoi sa isi ceara scuze, pentru ca fusesera „folositi”. Asa imi trebuie , daca dupa mai bine de 14-15 luni, m-a dus ..drk la un meci la UTA !. Despre UTA se accepta doar sa spui „Sint cu UTA pina la moarte”…( dar nu ni se spune …a cui „moarte”) si sa lauzi,sa spui doar de bine. Eu, unul niciodata nu am facut asta. Mereu am folosit zicala : ” Iubeste-ti copilul cit de mult poti, dar saruta-l …numai noaptea, sa nu simta”. Sint atatea interese in jurul clubului, atatea incertitudini si „mancarimi”, incat, daca zici ceva neplacut, ” dai in unul…si sar doi”.Incep sa cred ca a posta pe sportarad este la fel de riscant, ca si pe Forum UTA, sint destui ale caror interese sint atinse. Asa ca tare ma tem ca trebuie sa imi las definitiv pornirile si trairile …publice. Mai ales ca toti semneaza …curajos …anonim, dar nu uita sa vorbeasca urat, si cu jigniri Le spun lui @Marius 71 si @Vali,… ca Energeticianul…nu se pune problema sa aiba sanse de promovare,patronul Sarcina ( cam acelasi cu cel de la…Luceafarul) este un guraliv..ceva …mai ca Becali, la un nivel mai mic. La promovare au sanse U Cluj, Petrolul pe de o parte, Snagov sau Clinceni ( ca sint ajutate „se sus), si eventual Targoviste si FC Arges ( daca va fi lasata sa promoveze).Energeticianul,…ca o parere va termina cam ca si UTA, pe la mijloc.

            0
            0
  9. Sincer imi pare si mie rau ca nu vom avea macar 15 mii de locuri, dar trebuie sa vedem realitatea si anume ca la ora actuala UTA JOACA IN ARAD, SI NU SE OBS O CRESTERE A NR DE SPECTATORI! tot acei 1200!! cat erau pe vremuri la sectorul J si peluza de pe Neumann!!
    ARADEANUL A DEVENIT SUPORTER DE REZULTAT si sa va mai aud ca blamati galeria, aia macar merg la meci si cu clinceniul, nu doar cand VIN ECHIPELE DE MITICI, sau cand ajunge UTA LA BARAJ…. nu mai ai loc de ei, mari UTISTI!!

    0
    0
  10. Nu înţăleg de ce nu se apelează la CUTIA TRANSPARENTĂ. Aceasta se pune în faţa Primăriei- a mai fost o asemenea acţiune de mare succes !,- şi fiecare susţinător poate dona ptr. UTA cât doreşte : 1, 5, 1o … RON.
    Scopul:
    – 1. Contribuie la bugetul echipei
    – 2. Se dă peste nas lui Falcă
    – 3. Se poate deduce necesarul capacităţii stadionului.

    0
    0
  11. Vorbind despre noul stadion, eu cred ca un stadion se construieste pentru vreo 50 de ani,mai mult pentru viitor, nu pentru prezent. E adevarat ca 25-30 mii de locuri era cam prea mult, fata de ce a fost si a ramas Aradul, dar 15 locuri,ca la Zenica ( in Bosnia), ca sa poata juca si Nationalele , sau meciuri europene ( cine stie ?) era de ales. Asa cu o arena noua de vreo 10 mii de locuri ( poate chiar sub,…ca nimeni nu spune clar ce va fi..) ne inscriem intre orasele neinsemnate ale Romaniei….la fotbal.E doar o parere ! In plus ritmul de constructie concureaza cu cel al „Mesterului Manole”,, nu cred ca pina la toamna viitoare va fi gata, probabil va fi ca la autostrada Sibiu-Pitesti gata „undeva, candva…”

    0
    0
  12. Îmi dau sama’ că cei mai mulți dintre voi să multumăsc cu jumătăți de măsură. Referitor la stadion, probabil ar fi suficientă o reamenajare a sălii sporturilor si gata-i stadionul…și acoperit! Referitor la misteriosul investitor așteptat dă noi tăți la UTA vă dau un sungur exemplu!….becali la fcsb! Echipa de chamleague…mă rog…, fără stadion propiu, da joacă acasă pe cel mai mare stadion al țării. N-are nevoie dă nime’….Sigur, afacerea-i mere bine, rău, ca agricultura după vreme! Când îi sus (pă profit), când pă minus…. da’ asta-i numa vina șăfului ălui mare! Aci la UTA-i bine! Șăfii ăi mari îs numa pă plus! De ce să vânda vaca care dă lapte? Șî dacă-i dă dat pă saituri, îi numa publicitate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button